הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאטת דלת פחמימה זה מתחת ל100 גרם פחמימה ?

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אם נגיד אני עומד בערך על 80-90 גרם פחמימה זה נחשב דל ?
והעמסה של זה צריכה להיות כל שבוע ?

במידה ואני לוקח קלן , האם זה בסדר לעשות אחרי סייקל ולפני סייקל ?

מבחינת העמסת הפחמימות-זה נחשב כדל פחמימה. לגבי העמסה-אפשר אחת לשבוע או ל10 ימים(עדיף)
לגבי הקלן אני לא יודע-תמתין לעוד תגובות

דל פחמימה זה 50-100 גרם פחמימה , ככה שכל עוד אתה צורך מספיק חלבון (פי 2.5 ממשקל גוף בערך) , ושומן(כל הקלוריות הנותרות) , אז אתה כן עומד בתקן
העמסות זה די תלוי באחוזי השומן לדעתי , ככל שאתה על א"ש יותר נמוך ככה תצטרך העמסות בתדירות יותר גבוהה
למשל בן אדם בדל פחמימה שעל 15 אחוז לא יעשה העמסות בתדירות כמו אחד שבדל פחמימה ועל 12 א"ש מבין ...
לגבי השאלה השנייה אין לי מושג

כן, מכיוון שעל קלן לא מבצעים העמסת פחמימות. מחצית החיים של קלן היא 30 שעות ולכן לדעתי כדאי לחכות 3-4 ימים לאחר סיום הסייקל ואז לבצע העמסה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה על הקלן והסייקל

כי בקלן לא עושים העמסת פחמימות , אז אמרתי אולי לפני סייקל אפשר לעשות העמסה ולרוץ עם הסייקל , וגם אחרי הסייקל.
או שפשוט אפשר לא לקחת כדור באותו יום ?

כי בקלן לא עושים העמסת פחמימות , אז אמרתי אולי לפני סייקל אפשר לעשות העמסה ולרוץ עם הסייקל , וגם אחרי הסייקל.
או שפשוט אפשר לא לקחת כדור באותו יום ?
מאמין ששניהם אפשריים

לגבי העניין עם הקלן, אם אתה מתכנן סייקל של מקסימום שבועיים (פחות מומלץ- תשלב עם קטוטיפין ותמשוך עוד כמה שבועות) אז אין טעם לעשות העמסה.
אם אתה מתכנן סייקל קלן של מעל שבועיים, העמסה רגילה, ב-80 גרם פחמימה לדעתי פעם שבוע, ביום של ההעמסה לא לקחת קלן כי הוא פוגע במילוי מאגרי קליקוגן.
בהצלחה! ואל תיקח לפני השינה קלן יגמרו לך הכבשים לספור מרוב לילות לבנים חח

אם אתה מתכנן סייקל קלן של מעל שבועיים, העמסה רגילה, ב-80 גרם פחמימה לדעתי פעם שבוע, ביום של ההעמסה לא לקחת קלן כי הוא פוגע במילוי מאגרי קליקוגן.
מה ההיגיון ? קלן נשאר בגוף 35 שעות... מה יעזור לך לא לקחת קלן באותו יום

מה ההיגיון ? קלן נשאר בגוף 35 שעות... מה יעזור לך לא לקחת קלן באותו יום

אתה צודק שעדיין תהיה השפעה, אבל פחותה מלדוגמא 4 שעות אחרי לקיחה של קלן, לכדור יש השפעה על כמה דברים בגוף, אבל ההשפעה אחרי 36 שעות ממש לא כמו אחרי שעתיים, 36 זה זמן המקסימום של קלן.
אם אתה רוצה להיות ממש בטוח שאין שום השפעה, אז כן אל תיקח כדור 36 שעות שעות לפני ( לדוגמא לקחת בבוקר יום ה' ולהתחיל העמסה ביום ו' בערב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית