הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה SS חודש ראשון בנתיים מאוכזב

SS היא לא תוכנית "תובענית" שאתה במשקלי עבודה נמוכים, בעיקרון כשאתה מתחיל להתקע\לא להתאושש אז צריך להעלות את ה+הקלורי וגם אז אני אישית הייתי מעלה אותו בחלבון ולא ב"במבה אדומה" או חרא כזה...
וכן בגלל שאתה אוכל חרא אתה עולה בשומן, מה לעשות...

תעשה חיטוב. מאסה הבאה הבאה שלך תאכל חזה עוף ביצים טונה גבינה צהובה טחינה אגוזים פסטה אורז רק מאכלים כאלה ותעשה 15-20 אירובי פעמיים בשבוע ותראה תהבדל . קלוריה=קלוריה שקר אחד גדול

עלייה סבירה לשבוע היא עד חצי קילו. מעבר לזה יש צבירה גדולה יחסית של שומן.
כמו שכתבו בחודש הראשון של ה SS בגלל שחותכים את משקלי ההתחלה, אפשר להיות בפלוס קלורי קטן יותר

אם אתה רוצה לעלות שריר ... אתה צריך שהתזונה שלך תיהיה נקייה גם כן ... זה לא מספיק רק להיסתכל על ״ 500 קלוריות מעל הנטרלי ״ ...
כל הלחם והפיתות שאתה דוחף הם אם ערך גלוקמי גבוהה ... אם כל החלב והמתוקים הנתרן אצלך גבוהה ורמות סוכר גבוהות ואתה תעלה רק שומן ...

• פותח/ת השרשור
SS היא לא תוכנית "תובענית" שאתה במשקלי עבודה נמוכים, בעיקרון כשאתה מתחיל להתקע\לא להתאושש אז צריך להעלות את ה+הקלורי וגם אז אני אישית הייתי מעלה אותו בחלבון ולא ב"במבה אדומה" או חרא כזה...
וכן בגלל שאתה אוכל חרא אתה עולה בשומן, מה לעשות...
הבנתי, אז אני ארד ל500-400 מעל התחזוקה. אפשר בבקשה להיות יותר ספציפי לגבי החרא שאני אוכל.? סיכמנו שאת החטיף ביסלי/דובונים/במבה/פסק זמן/וופלים אני אוכל פעם פעמיים בשבוע ולא יותר, אבל מה הבעיה בכפית מרגרינה ? נכון שזה מפוצץ בעודף קלוריות שמגיעות רק משומן ואולי זה לא בריא אבל בסופו של דבר אני כן מגיע לערכים התזונתיים מהתפריט למטה(2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף). לגבי המיצים אין לי בעיה לרדת מ3 כוסות מיץ לשתיים ביום לדוגמא, הרי אם הייתי אומר מיץ טבעי של תפוזים לא היית חושב שזה חרא נכון?

עלייה סבירה לשבוע היא עד חצי קילו. מעבר לזה יש צבירה גדולה יחסית של שומן.
כמו שכתבו בחודש הראשון של ה SS בגלל שחותכים את משקלי ההתחלה, אפשר להיות בפלוס קלורי קטן יותר
עליתי בנתיים בשלוש קילו בחודש ושבוע שאני בתכנית(לפי המדריך באתר נאמר שהעלייה בשבועיים שלוש הראשונים הם בנוזלים ככה שאני לא בטוח שזה בכלל שומן או שריר) , אבל בגלל המשקלים הנמוכים יכול להיות שהייתי צריך לעלות אפילו 1.5 בחודש אני אקח את מה שהמלצתם לתשומת ליבי.

אם אתה רוצה לעלות שריר ... אתה צריך שהתזונה שלך תיהיה נקייה גם כן ... זה לא מספיק רק להיסתכל על ״ 500 קלוריות מעל הנטרלי ״ ...
כל הלחם והפיתות שאתה דוחף הם אם ערך גלוקמי גבוהה ... אם כל החלב והמתוקים הנתרן אצלך גבוהה ורמות סוכר גבוהות ואתה תעלה רק שומן ...
אני יכול להסכים איתך לגבי הרגישות לאינסולין אבל מה הבעיה עם חלב ?אז למה רפיטו ממליץ לשתות גלון של חלב ביום לאנשים שמתקשים לעלות במשקל?

נערך לאחרונה:
אני אישית לא אוכל הרבה פירות בתפריט (במיוחד לא מיצים), משתדל כמה שפחות מוצרי חלב רזים כולל את החלב עצמו שאני לא שותה כמעט בכלל בטח לא בתפריט הקבוע שלי.
אני הייתי ממליץ לך לקחת חלבון X2 שומן X1 (קודם כל השומנים ה"איכותיים"- אבוקדו שמן זית אומגה3 MCT חמאה שומן מן החי מנגיד גבינות שמנות ובשר טוב) אחר"כ מכניס פחמימה שתבוא סביב האימון, נגיד שעתיים לפני אימון פסטה ואחרי האימון אולי איזה פרי עם השייק. וזהו אם צריך להוסיף קלוריות דווקא הייתי מוסיף אותם מהחלבון או מהשומן אבל זה אני וככה אני מסתכל על "דיאטה" לא משנה תחת איזו תוכנית אימונים...

תנסה חלבון 2.2-2.5
בקשר לקלוריות זה מיותר לעבור את ה +700....

כל עוד יש לך 2+ חלבון ו 500-700 פלוס קלורי אין סיבה שלא תעלה ברמה סבירה.
לגבי האימונים שלך, אתה עוד על משקלים נמוכים וזה בסדר, תן לזה זמן, תמשיך להתקדם, הרעיון ב as יבוא לידי ביטוי שתרים כבד, אי אפשר להרים כבד בייחס לפעם ולא לראות שינוי.

ריפטו הוא קשקשן גדול ... אל תקשיב למה שהוא אומר בכלל .. בטח שלא בתזונה .
ותתחיל לאכול נקי .. שכח מה ביסלי שמיסלי כל יום זה לא יגמר טוב.

אתה בכלל לא אמור להיכנס לss, האחוז שומן שלך על 65 קילו גבוה מידי.
תחטב ורק אז תתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית