הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קניית תוספים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
יש לי אפשרות שמישו יוכל לקנות לי תוספי תזונה בחו"ל - בין אם זה באירופה ובין אם זה בארה"ב.

ממה שאתם מכירים לאן אפשר לשלוח אותו כדי לקנות לי תוספים בזול ?

ספציפית כרגע אני רוצה שיביאו לי חבילת חטיפי חלבון של Quest Bar.

אשמח גם אם כל החבר'ה כאן שגרים בחו"ל יענו לי על השאלה.

אני קניתי בvitaminshoppe ב21$ חבילת קווסט.. אין ממש מיקום ספציפי יש להם אלף חנויות, אני במיקרה מצאתי וראיתי.
וזה נראה לי קצת מצחיק לשלוח מישהו בשביל חבילת קווסט.. אז תשלם עוד 15$ משלוח, גבר זה כולה 50 שקל.
שולחים מישהו לחו"ל כדי לקנות אייפון לא קווסטבאר ב60 שקל

• פותח/ת השרשור
אוקיי זה נשמע סבבה, נכנסתי לאתר שלהם ודווקא אין את הטעם שאני רוצה( Cookies&Cream) כנ"ל לגבי אתר שהרוב כאן מכירים ששם נגמר להם המלאי של הטעם הזה.

בעיקרון זה לא שאני שולח אותו במיוחד, זה מדריכי טיולים בחו"ל שאני מכיר שיכולים להביא לי "על הדרך".

ובאמת שאני לא כזה צריך את זה במיוחד כי יש לי את האבקת חלבון שלי, פשוט היה נראה לי נחמד לטעום חטיף שלהם אחרי שראיתי כאן חוות דעת טובות על החברה בכלליות ועל הטעם הספציפי בפרט.

אוקיי זה נשמע סבבה, נכנסתי לאתר שלהם ודווקא אין את הטעם שאני רוצה( Cookies&Cream) כנ"ל לגבי אתר שהרוב כאן מכירים ששם נגמר להם המלאי של הטעם הזה.

בעיקרון זה לא שאני שולח אותו במיוחד, זה מדריכי טיולים בחו"ל שאני מכיר שיכולים להביא לי "על הדרך".

ובאמת שאני לא כזה צריך את זה במיוחד כי יש לי את האבקת חלבון שלי, פשוט היה נראה לי נחמד לטעום חטיף שלהם אחרי שראיתי כאן חוות דעת טובות על החברה בכלליות ועל הטעם הספציפי בפרט.
מציע לך לבדוק שוב, הטעם קיים שם. החנות הזאתי נמצאת בפאקינג כמעט כל מקום בארה"ב, הסיכויים שיהיה חסר להם טעמים קטנים, ואם אין שם אז קשה לי להאמין שיהיה במקומות אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית