עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להשלים כמה שאפשר מהתואר בזמן שאני בבית הספר, ככה שאני אוכל לסיים אותו מהר אחרי הצבא, או אפילו לסיים בזמן התיכון וככה להתקבל ליחידת מחשבים בצה"ל ולצאת בגיל 21-22 לעבוד כשאני עם תואר ראשון + ניסיון צהלי שלפי מה שקראתי שווה כמו תואר בהרבה מקומות. אני מתכוון ללמוד מחשבים.הקורסים לא קלים בכלל. תנסה קורס אחד ותחליט. לדעתי צריך גם להגיש מטלות באופן שוטף כדי לגשת לבחינה.
מה אתה רוצה להשיג מהלימודים? מה אתה רוצה ללמוד?
כן אני יודע, לקחתי את זה בחשבון.אתה יודע שתואר במדעי המחשב הוא בפועל תואר במתמטיקה?
יש באוניברסיטה הפתוחה קורס בשם 'אשנב למתמטיקה' תנסה אותו לפני שאתה מקבל החלטות
יש לי ילד בבית ספר שבגיל 16 כבר מסיים תואר ראשון במתמטיקה. (או משהו בסגנון)לפי מה שאני יודע, התואר במדעי-המחשב מהאו"פ נחשב בשוק העבודה.
הבסיס המתמטי שאיתו אתה צריך להגיע הוא החומר של 5 יח"ל, או יותר ספציפית, לדעת בעיקר חדו"א תיכונית, אינדוקציה ומספרים מרוכבים.
זה יכול להיות רעיון מוצלח מאוד, למרות שאני מאמין שיהיה לך קשה מאוד להצליח בלימודים כאלה בגיל 15.
אם הייתי יכול, הייתי חוזר בזמן ועושה את הבחירה הזאת.
בהצלחה!
אוקיי, תודה 😃בטוח צריך ידע מוקדם מעבר לכיתה ט'
תלמד לבגרות של 5 יחידות מתמטיקה לבד או בקורס לפני שאתה מתקדם.
אני כנראה אלמד בקיץ ובתחילת שנה הבאה (חגים אז יש מלא זמן) לפני שאני אגש.לפי מה שאני יודע, התואר במדעי-המחשב מהאו"פ נחשב בשוק העבודה.
הבסיס המתמטי שאיתו אתה צריך להגיע הוא החומר של 5 יח"ל, או יותר ספציפית, לדעת בעיקר חדו"א תיכונית, אינדוקציה ומספרים מרוכבים.
זה יכול להיות רעיון מוצלח מאוד, למרות שאני מאמין שיהיה לך קשה מאוד להצליח בלימודים כאלה בגיל 15.
אם הייתי יכול, הייתי חוזר בזמן ועושה את הבחירה הזאת.
בהצלחה!
אם אתה רומז שזה לא קל/לא אפשרי, אז אני לא רואה סיבה שלא אצליח. מספיק לי להקשיב בשיעור בשביל לקבל 90+, גם במתמטיקה/פיזיקה. אני לא רץ על זה ישר, אני קודם אראה שאני מסוגל ב-100% ואהיה בטוח שזה מתאים, לא סתם. בינתיים, לא רואה סיבה שלא.כשתראה את הפוסט הזה כשתהיה ביב' אתה תצחק, הרבה.
כשתראה את הפוסט הזה כשתהיה ביב' אתה תצחק, הרבה.
למדתי עם בחור בן 16, שהשתתף באולימפיידת המדעים לנוער לא מזמן, בחור מבריק, היה לו קל. אבל מה זה אומר על השאר?יש לי ילד בבית ספר שבגיל 16 כבר מסיים תואר ראשון במתמטיקה. (או משהו בסגנון)
שאלתי אותו פעם אם זה לא קשה לו, הוא אמר דווקא שזה די בסדר. (יכול להיות שהוא חרשן מטבעו)
אני לא בטוח, מכיוון שאיני מכיר את תוכנית הלימודים בפתוחה. תלמד שני קורסים מתמטים בסמסטר הראשון, חדו"א ואלגברה, לפי מה שאני זוכר אלה הנושאים שצריך לדעת. בכל מקרה, החומר של התיכון נבלע בתוך השבועיים הראשונים בסמסטר.אוקיי, תודה 😃
לדעת רק חדו"א, אינדוקציה, ומספרים מרוכבים יספיק או שעדיף ללכת על כל החומר של הבגרות בשביל למנוע מצב שחסר לי חומר?
הוא רומז שלא תפתח לעצמך צפיות לא ריאליות, אני לא מכיר אותך או את היכולות שלך, רק אתה יודע למה אתה מסוגל, פשוט נורא קל לבנות מגדלים ולהתרסק ברגע האמת. הלימודים קשים ותובעניים, תתכונן לזה.אם אתה רומז שזה לא קל/לא אפשרי, אז אני לא רואה סיבה שלא אצליח. מספיק לי להקשיב בשיעור בשביל לקבל 90+, גם במתמטיקה/פיזיקה. אני לא רץ על זה ישר, אני קודם אראה שאני מסוגל ב-100% ואהיה בטוח שזה מתאים, לא סתם. בינתיים, לא רואה סיבה שלא.