הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חברות סטרואידים

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
כל החברות חרא כמו שכולם רושמים
וורמגה לא עובדת טוב, אטלס זבל מדולל, נובה פארם לא עובדם עם ריח מסריח, ועוד כאלה ואחרות שלא עובדות.!! אז מה לעזאזל כן עובד??? איזה חברות כן מוכרות ועובדות.?? ואני ואני לא מדבר על רפואי שהוא מצוין ויש רק טסט שהוא מפוצץ אותך בנוזלים
אז לכל המדענים שפה שמבינים כל כך טוב מי יכול להמליץ על חברה חברות טובות שכן עובדות ?????

לא יודע מה סיפרו לך על וורמודג' "שמועות"
עובדת מצויין

הגולדן דראגון עובד פצצות! אין מילים. והוא גם יקר יותר משאר החברות בשוק.
הוורמוגע המקורי גם עובד מעולה. אמרו לי שיש וורמוגע מזוייף בצפון אצל מישהו אבל לא ראיתי עדין את הבקבוקים.
הגינטיק לאבס אני כרגע אם טרן מיקס שלהם והוא עובד פגז!!! טסטים שלהם לא ניסיתי אישית עדין אז אני לא יגיב סתם.

• פותח/ת השרשור
אייל אני בן 27 הגולדן דראגון עובד פצצות.. וזה מנסיון שלך.?
הגנטיק לאבס עובד טוב אתה אומר דווקא את זה יש לי להסיג חיפשתי קצת בגוגל ואין על החברה הזאת שום דבר יש מצב אתה מעלה תמונה של זה שאני יכול להיראות שמה שאני מקבל זה באמת את המקורי בבקשה

אלכס אתה כמו איזה ציסטה שלא עוברת שנים, כל פעם חושבים שבלחיצה הבאה יצא הכול, אתה חוזר בכל פעם רק עם יותר מוגלה.
לא, אלכס לא אוביקטיבי, הוא מוכר את אותם החומרים שעובדים פצצה.
יש כאן לא מעט דילרים, את רובם אנחנו מכירים, בכל פעם שלא תהיה תגובה אוביקטיבים אני אפעל בהתאם כנגד אותם האנשים ואדאג שלא יוכלו יותר לקדם את החברות שלהם על דפי הפורום.

כל שני וחמישי אותו אשכול, עונת הסייקלים החלה. אז ככה: מנסיון שלי הביומדיק עבד עליי טוב, אחרי זה ניסיטי את אטצקה וגם עבד, היתרון שלהם היה בשמן בעיקר היה נכנס ממש חלק אשכרה תענוג. אני באמצע סייקל של MXP לאחר המון ביקורות טובות החלטתי לנסות, וואלה עובד ממש טוב. אני שבוע הבא אקח את הטרן שלהם שכל כך מהולל בקרב הדילרים ואחזור לעדכן.

כן MXP טובים, אני אומנם לא כמוכם עושה סייקלים עם טרן אבל הפרופ ודקה קצר ממש עבדו עליי טוב, גם השמן עצמו לא כואב בכלל.
אני בכלל שמעתי שאטצקה סגרו לא ?
קאלפה עם הפקקים אדומים היה טוב

אלכס אתה כמו איזה ציסטה שלא עוברת שנים, כל פעם חושבים שבלחיצה הבאה יצא הכול, אתה חוזר בכל פעם רק עם יותר מוגלה.
יש כאן לא מעט דילרים, את רובם אנחנו מכירים, בכל פעם שלא תהיה תגובה אוביקטיבים אני אפעל בהתאם כנגד אותם האנשים ואדאג שלא יוכלו יותר לקדם את החברות שלהם על דפי הפורום.
זו לא התגובה. זה מן שרשור כזה. בגלל זה אני אף פעם לא נותן "חוות דעת" על אחת מהן, כמובן לא מתוך חוסר היכרות אלא דווקא בגללה.

הגולדן דראגון עובד פצצות! אין מילים. והוא גם יקר יותר משאר החברות בשוק.
הוורמוגע המקורי גם עובד מעולה. אמרו לי שיש וורמוגע מזוייף בצפון אצל מישהו אבל לא ראיתי עדין את הבקבוקים.
הגינטיק לאבס אני כרגע אם טרן מיקס שלהם והוא עובד פגז!!! טסטים שלהם לא ניסיתי אישית עדין אז אני לא יגיב סתם.

אתה איש מכירות חזק אין מילים, אתה כשרוני אך מבוזבז לך תעבוד בסלקום.

אני לא מבין בעניין
אבל רק מלקרוא את המדריך בנעוץ למי שעבר כבר סייקל אחד, רואים שרשום לגבי חברות טובות יותר או פחות

אכן אתה צודק יש כאן ״לא מעט״ דילרים ...
תפעל גם בהתאם במקביל לחברות אחרות .. כמו mxp , תהיה הוגן כן

פשוט ליד השם של הדילר שימו נקודה אדומה שתזהיר אותנו

• פותח/ת השרשור
יש כאן לא מעט זבל של אנשים שמנסים למכור את הזבל שלהם ורק עכשיו אני מבין את זה ממש עצוב שיש זבל כאלה ובגלל אותם אנשים כל פעם נופלים עם זבל חומר שעובד אפילו לא רבע ממה שצריך!

יש כאן לא מעט זבל של אנשים שמנסים למכור את הזבל שלהם ורק עכשיו אני מבין את זה ממש עצוב שיש זבל כאלה ובגלל אותם אנשים כל פעם נופלים עם זבל חומר שעובד אפילו לא רבע ממה שצריך!
אתה כל כך בטוח שניסית את הכל לפחות אל תכליל
זה שאתה נופל על דילרים זבל זה לא אומר שהחומרים זבל , שהם עוברים כמה ידיים אז תמיד יוצא שם חרא על החברה

אדון ממורמר, תפסיק להיות עצוב. יש גם חברות טובות.

• פותח/ת השרשור
יש גם חברות טובות בנתיים הכל היה זבל.!!
אני ינסה עכשיו את הmxp שאתם טוענים שהוא ממש טוב ואני מקווה לא להתאכזב ושהמינון הוא מינון

איזה עולם אפל וחשוך... כל האנדרגראונד הזה רק מעודד את הדילולים והזיופים. מי שקרוב לצלחת מקבל את המינונים הטובים שעובדים. לא משנה של איזה חברה... ורוב הסיכויים גם שבמחירים טובים יותר מהזיופים \ מדוללים.

העצה היחידה שתעבוד במקרה של השאלה שלך היא דיי פשוטה - תתקרב לצלחת.

איזה עולם אפל וחשוך... כל האנדרגראונד הזה רק מעודד את הדילולים והזיופים. מי שקרוב לצלחת מקבל את המינונים הטובים שעובדים. לא משנה של איזה חברה... ורוב הסיכויים גם שבמחירים טובים יותר מהזיופים \ מדוללים.

העצה היחידה שתעבוד במקרה של השאלה שלך היא דיי פשוטה - תתקרב לצלחת.

אני מסכים.

עצה שלי, תתקרב לצלחת.

לא דרך הפורום.

יש בי תחושה שהרבה אנשים יעלו על טיל היום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית