הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חברות סטרואידים

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
כל החברות חרא כמו שכולם רושמים
וורמגה לא עובדת טוב, אטלס זבל מדולל, נובה פארם לא עובדם עם ריח מסריח, ועוד כאלה ואחרות שלא עובדות.!! אז מה לעזאזל כן עובד??? איזה חברות כן מוכרות ועובדות.?? ואני ואני לא מדבר על רפואי שהוא מצוין ויש רק טסט שהוא מפוצץ אותך בנוזלים
אז לכל המדענים שפה שמבינים כל כך טוב מי יכול להמליץ על חברה חברות טובות שכן עובדות ?????

דרך הפורום אתה בטח לא יכול חהתקרב לצלחת גם אם סחר היה חוקי פה. בסופו של דבר כל דילר דואג לאינטרסים של עצמו

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מה אתה מדבר להתקרב לצלחת אבל אייל אני בשם בדוי פה אתה מכיר אותי ותאמין לי שאני קרוב לצלחת לא פחות מהרבה אנשים שאתה מכיר הבעיה שגם ליד הצלחת יצא חרא. כמו וורמגה כמו אטלס וכמו נובה פארם ועוד כול מיני חברות כאלה ואחרות יש לי נגישות לכול חברה שיש קיום הבעיה שאני כבר לא יודע מה טוב ומה זבל!! בגלל חיפשתי אנשים שניסו משהו שכן עובד וטוב ושימליצו עליו

אייל אני בן 27 הגולדן דראגון עובד פצצות.. וזה מנסיון שלך.?
הגנטיק לאבס עובד טוב אתה אומר דווקא את זה יש לי להסיג חיפשתי קצת בגוגל ואין על החברה הזאת שום דבר יש מצב אתה מעלה תמונה של זה שאני יכול להיראות שמה שאני מקבל זה באמת את המקורי בבקשה
כל החומרים של גולדן דראגון עובדים מאוד חזק(גם מניסיון אישי עכשיו). אפשר לראות את זה גם בפורמים ברוסיה שהספורטאים מאוד מאוד מרוצים מהם. הבעיה שיש מחסור שלהם כרגע בארץ. לא יודע אם תצליח להשיג. למה לקחתי לנסות את הטרן של גינטיק ? כי לא היה לי להשיג של דראגון.
אני יכול לעלות לך תמונה של הטרן מיקס של גינטיק שאני לוקח כן. אבל זה חברה חדשה בארץ לא חושב שטיפול על זיוף איתו או משהו כזה.
ושחכתי לציין גם את חברת ראדגה מהודו שלקחתי דיבול נוזלי שלהם וחבר שלי לקח סוסטנון שלהם והיה מרוצה מאוד. גם חומרים שלהם קשה מאוד להשיג בארץ. אבל תנסה .
אתה איש מכירות חזק אין מילים, אתה כשרוני אך מבוזבז לך תעבוד בסלקום.
סגור.... מתי שניפגש תעשה לי רעיון עבודה לשם. מפתיח לא לאכזב אותך.

• פותח/ת השרשור
יש לי להשיג את הגולדן דראגון ודווקא במחיר לא יקר.!!
בקבוק כהה עם כתב זהב פקק שחור

• פותח/ת השרשור
לחטוף יש בעיה יש רק סוסטנון דקה וטרן ארון וזה לא מה שאני מחפש.!!
אני רוצה פורפ טרן קצר ופיניל

אלכס אתה כמו איזה ציסטה שלא עוברת שנים, כל פעם חושבים שבלחיצה הבאה יצא הכול, אתה חוזר בכל פעם רק עם יותר מוגלה.
לא, אלכס לא אוביקטיבי, הוא מוכר את אותם החומרים שעובדים פצצה.
יש כאן לא מעט דילרים, את רובם אנחנו מכירים, בכל פעם שלא תהיה תגובה אוביקטיבים אני אפעל בהתאם כנגד אותם האנשים ואדאג שלא יוכלו יותר לקדם את החברות שלהם על דפי הפורום.
אני מקווה מאוד שאתה צוחק ולא מדבר ברצינות עכשיו. אני גם כך בקושי מגיב פה ותאמין לי שבמה שאני מגיב זה הכל או מניסיון אישי או של חברים קרובים. ואני לא ממליץ סתם על שום דבר. בטח שלא על חברות כמו MXP שהתחילו לייצר לפני חודש במטבח ביתי ואפילו מכונת פקאקים נורמלית אין להם. פשוט בושה.
לחטוף יש בעיה יש רק סוסטנון דקה וטרן ארון וזה לא מה שאני מחפש.!!
אני רוצה פורפ טרן קצר ופיניל
תמשיך ללחוץ על הדילר שלך שיחפש לך להשיג את מה שאתה צריך. תחקה גם חודש אם צריך וגם חודשיים. בסוף תבוא ותספר להם איך הגולדן דראגון עובד....רק שלא יגידו גם עליך שיש לך אינטרסים אחרי זה. גועל נפש.

עכשיו נזכרתי מי אתה
לפחות היית משנה את התאריך לידה שלך אלכס (טוב שכל אף פעם לא היה הצד החזק שלך וגם עברית)
תחזור לחור שלך באשדוד ותפסיק לבלבל פה את השכל
כמו שמנהלים אמרו תמכור את החרא שלך במקום אחר

חבר'ה. מספיק ודי. עוד קישקוש אחד ואני מעלה נעוץ עם דרוג ה"חברות" שלי.

(לא מבטיח להיות אובייקטיבי).

@Alex0001 הטרי טרן של ג'נטיק לאבס הוא בקושי בסדר (אני אעלה לך תמונה שלו במקומך)

עכשיו נזכרתי מי אתה
לפחות היית משנה את התאריך לידה שלך אלכס (טוב שכל אף פעם לא היה הצד החזק שלך וגם עברית)
תחזור לחור שלך באשדוד ותפסיק לבלבל פה את השכל
כמו שמנהלים אמרו תמכור את החרא שלך במקום אחר
איזה באסה שאני לא יודע מי אתה... אבל ביום שאתה תיהיה מספיק גבר לבוא ולהגיד לי בפנים לחזור לחור שממנו באתי אני יחשוב על זה. אוקי ?
ואני אישית לא מכרתי פה לאף אחד שום דבר. ואני גם לא ימכור לא חלבון ולא חתיף. כי אני מכיר שנים ומכבד את משה.
את השכל אתם מבלבלים. הספורטאים הכי טובים בישראל שלקחו תארים מקומות ראשונים בארץ ובחו'ל משתמשים בחברות שציינתי. התוצעות מדברות בעד אצמם. כך שאתה יכול להמשיך לדבר ללאמפה.
חבר'ה. מספיק ודי. עוד קישקוש אחד ואני מעלה נעוץ עם דרוג ה"חברות" שלי.

(לא מבטיח להיות אובייקטיבי).

@Alex0001 הטרי טרן של ג'נטיק לאבס הוא בקושי בסדר (אני אעלה לך תמונה שלו במקומך)
אין להם טרי טרן זה ניקרא אחרת.

1. איזה באסה שאני לא יודע מי אתה... אבל ביום שאתה תיהיה מספיק גבר לבוא ולהגיד לי בפנים לחזור לחור שממנו באתי אני יחשוב על זה. אוקי ?
    ואני אישית לא מכרתי פה לאף אחד שום דבר. ואני גם לא ימכור לא חלבון ולא חתיף. כי אני מכיר שנים ומכבד את משה.
    את השכל אתם מבלבלים. הספורטאים הכי טובים בישראל שלקחו תארים מקומות ראשונים בארץ ובחו'ל משתמשים בחברות שציינתי. התוצעות מדברות בעד אצמם. כך שאתה יכול להמשיך לדבר ללאמפה.
    אין להם טרי טרן זה ניקרא אחרת.
    Trenagen...

• פותח/ת השרשור
תום אולי תדרג באמת את החברות שאחת ולתמיד יהיה סדר מה קיום טוב וממה להתרחק כמו מאש בבקשה

סיירוקס הכי טוב:161bd: לפי דעתי כל החברות טובות והאנשים הם הבעייה כולם אוהבים התחדשויות וכל חברה שצצה בהתחלה כולם מתלהבים ואחרי תקופה מסויימת מתחילים ללכלך ואז הדילרים ״החכמים״ משנים לליין חדש וזה חוזר חלילה...

היה נחמד אם היה סקר עם דרוג של משתמשים על כל החברות והמוצרים שלהם. נתקלתי בזה פעם באתר בחול.
אין יותר אמיתי מפידבקים של משתמשים.
רק שגם לזה בטח יימצאו דרך לעשות מניפולציה

תום אולי תדרג באמת את החברות שאחת ולתמיד יהיה סדר מה קיום טוב וממה להתרחק כמו מאש בבקשה
הבעייה שהדרוג שלי לא יהיה אובייקטיבי...
אני רק יכול להגיד לגבי חלק מהUG בארץ שהמקור הוא במינון טוב. בדרך קיימים דילרים שמדללים ויש כאלה שלא ומכאן הערת ה"קירבה לצלחת" שחוזרת על עצמה.

היה נחמד אם היה סקר עם דרוג של משתמשים על כל החברות והמוצרים שלהם. נתקלתי בזה פעם באתר בחול.
אין יותר אמיתי מפידבקים של משתמשים.
רק שגם לזה בטח יימצאו דרך לעשות מניפולציה
כדוגמת "אשכול המוצרים הגדול" בגרסת האנאבוליים
וכמובן שבגבולות חוקי הפורום (אי מתן מקורות,מחירים וכו')

טוב. מיצינו את האשכול. כולנו למדנו שום דבר חדש.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית