עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מצליח בכל התרגילים הראשונים ואחרי זה נכשל...יכול להיות שיש לך יותר מדי נפח בתוכנית. בכל מקרה אם אתה לא מצליח לסיים את הסט תוריד משקל(אלא אם זאת תוכנית עד כשל ולפי מה שהבנתי מהשאלה זאת לא, אני צודק?) ותעלה משקל כשאתה מצליח ומרגיש שאתה מסוגל להצליח גם עם יותר משקל.
יום חזה+רגליים:בנץ'',בנץ' בשיפוע חיובי,בנץ' בשיפוע שלישי, לחיצת כתף,מקבילים,פרפר במכונה,פולדאון לטרייספ,סקוואט ורגליים באיזה 2~3 מכונותלדעתי יש בתוכנית שלך יותר מדי נפח. כמה זמן אתה מתאמן? מה המשקלים בסקוואט דדליפט ובנץ ומה התוכנית עצמה?
מה המטרה שלך? לבצע כמה שיותר תרגילים ל-12 חזרות?...יום חזה+רגליים:בנץ'',בנץ' בשיפוע חיובי,בנץ' בשיפוע שלישי, לחיצת כתף,מקבילים,פרפר במכונה,פולדאון לטרייספ,סקוואט ורגליים באיזה 2~3 מכונות
עד עכשיו הכל היה טוב לא קרה לי כזה דבר שהעברתי ל12 חזרות שבוע שעבר זה התחיל
אני מתאמן כבר 8 חודש בערך במסה שנייה, בבנץ המשקל שלי 40 ל12 חזרות, בסקוואט 60,דדליפט 60 ל5 בשתיהם
להוריד משקל אתה אומר?
אחלה, מגניב. הבנת לא נכון.וואי חלאס עם ההצעות לSS, אני מתאמן 8 חודש, עשיתי 5 חודש מסה שהגעתי ל90 דדליפט,50 בנץ'(נתקעתי כי לא היה לי מנוחה במשך חודשיים משהו דפוק אינלי כוח להסביר), סקוואט הייתי 50 תמיד נפצעתי ברגליים לא הצלחתי להתקדם בשיט, אחרי זה 3 חודש חיטוב כושל
עכשיו חזרתי למסה.
אני התחלתי חודשים~3 ראשונים 8 חזרות אחרי זה עברתי ל5 חזרות עד לפני שבוע החלפתי ל12 חזרות
כי הבנתי שבשביל להשיג כמה שיותר היפוטרפיה צריך להחליף טווח חזרות כל חודשיים שלוש
בדדליפט וסקוואט אני עושה 5 אם לזה אתה מתכוון... אז ךהוריד משקל?אחלה, מגניב. הבנת לא נכון.
גם במאסה לא הייתי חוצה את ה8 חזרות.
כמו שתום אמר - אתה לא ממש בכיוון, אתה לא חייב ממש תוכנית כוח אבל בתרגילי הבסיס עדיין הייתי שומר על טווח חזרות נמוך.
קוראים לזה bro-science...אני התחלתי חודשים~3 ראשונים 8 חזרות אחרי זה עברתי ל5 חזרות עד לפני שבוע החלפתי ל12 חזרות
כי הבנתי שבשביל להשיג כמה שיותר היפוטרפיה צריך להחליף טווח חזרות כל חודשיים שלוש
גם בבנצ', פרס ומתח עם משקל אין לך סיבה לעבור את ה5 גג 8 חזרות.בדדליפט וסקוואט אני עושה 5 אם לזה אתה מתכוון... אז ךהוריד משקל?
מזה משנה אם אני יעשה 12 או 8? אני מדבר על התרגילים הרגילים נגיד בנץ בשיפוע חיוביגם בבנצ', פרס ומתח עם משקל אין לך סיבה לעבור את ה5 גג 8 חזרות.
5-8 צריך להיות עיקר הטווח באימונים שלך.
1) זה משנה, 12 נוטה יותר לכיוון הסבולתי. אומנם עדיין היפרטרופיה אבל גובל בסיבולת.מזה משנה אם אני יעשה 12 או 8? אני מדבר על התרגילים הרגילים נגיד בנץ בשיפוע חיובי
המטרה שלי באדיבילדינג באיזה טווח חזרות אני יותר התנפח?1) זה משנה, 12 נוטה יותר לכיוון הסבולתי. אומנם עדיין היפרטרופיה אבל גובל בסיבולת.
2) אני לא הייתי נותן בנצ' בשיפור חיובי, בערך לאף אחד. אולי לחיצה עם דאמבלים בשיפור חיובי וזה גם לא יותר מידי הכרחי בעיניי.
5-8המטרה שלי באדיבילדינג באיזה טווח חזרות אני יותר התנפח?
והתכוונתי עם דמבלים אני תמיד מתבלבל......
המטרה שלי באדיבילדינג באיזה טווח חזרות אני יותר התנפח?
אז כאילו 5-8 חזרות זה ייתן לי יותר כוח?
לא, תשאר ב5-8, זה כל מה שאתה צריך.אז כאילו 5-8 חזרות זה ייתן לי יותר כוח?
ואם נגיד שנה הבאה (אני כיתה י"א) אני רוצה להתחיל להתאמן יותר בכיוון של הסיבולת לצבא
לשנות ל12 חזרות?