הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקור ביד ושם (?)

killyourselves.png

אני לא חושב שבחיים שלי נגעלתי ככה מבן אדם מסויים.(וזה לא בגלל השערות בבית שחי)
אני לא מבין למה "יד ושם" נתנו לה לזה במה למחאה העלק אומנותית שהיא צווחת שם מול מבקרים מכל העולם.
ד.א היא בכוונה העלתה את זה ביום השואה(הבנתי שזה צולם לפני), כי זה לא מספיק פרובוקטיבי ודוחה גם ככה.
אין לי מה להוסיף כי כל מה שעולה לי בראש יצונזר ע"י אחד המנהלים.

יש חופש הביטוי אבל זה כבר פשוט לבזות את השואה ואת הזיכרון שלה. יש דברים שפשוט לא משתמשים בהם למחאה כזאת

מר חבר הזה שם הוא סתם הצגה, האוזניה שלו לא משדרת כלום והוא נוגע בא כדי להרתיע
לא מבין איך נתנו לזונה הבת זונה הזאת לעשות את מה שהיא עשתה, בלי להוציא אותה ואת ה"מאבטח" שלה על אלונקה.

ומה מונע ממישהו לדפוק גם להוא מימין מכות? האוזניות שלו?

מר חבר הזה שם הוא סתם הצגה, האוזניה שלו לא משדרת כלום והוא נוגע בא כדי להרתיע
לא מבין איך נתנו לזונה הבת זונה הזאת לעשות את מה שהיא עשתה, בלי להוציא אותה ואת ה"מאבטח" שלה על אלונקה.

ומה מונע ממישהו לדפוק גם להוא מימין מכות? האוזניות שלו?
כולם גיבורים מאחורי המקלדת גם אם הוא שם רק להרתעה והוא לא באמת מאבטח לאנשים שהולכים למוזיאון יש ושם אין סקוואט 200 כמו כל מתאמן שני פה בפורום ובדכ מאבטחים אישיים הם יוצאי יחידות מיוחדיות/שירתו בקרבי.
ולמה להסתבך? הכל מתועד זה ישר מאסר

יש שם בני נוער שמבקרים על ימין ושמאל, מצידי שלא יסתבכו שיזרקו בייצים וצואה בשקיט על הזונה
שירקו עליה שיקללו תזונה מול המצלמה ולא יתנו לה לדבר, נתנו לה להשלים מופע של 10 דקות בלי להפריע חלילה.

פשוט סרטון מזעזע ונוראי. פעם ראשונה שראיתי אותו פשוט לא היו לי מילים. בעיקר על התמונות בתחתונים מול אנדרטה לזכר השואה.. פשוט ביזיון.
לדעתי אנשים כמוה צריך לשלוח לעזה, בואו נראה עד כמה יקבלו שם אישה בתחתונים עם שיערות בבית שחי, אולי שם היא תקבל את מה שמגיע לה.
לא הבנתי למה נתנו לה לזיין תשכל ככה בלי שהיא תאכל מכות.. עד שערסים יכולים להועיל במשהו.
אם היו נותנים לה מכות זה היה משרת בדיוק את המטרה שלה, היו מראים את זה בחדשות ומדברים על ה"ברבריות" של הימין שמכה אדם שמביע דעה בצורה "לגיטימית". דרך אגב אני חושב שעצם העובדה שאנחנו עכשיו מדברים על זה(ואני אישית דיברתי על זה כבר בשלושה מקומות שונים) זו בעצם הייתה המטרה ההתחלתית שלה, לעלות לשיח הציבורי, בין אם היא תקבל ביקורות טובות או רעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית