נראה כאילו היא מתכוננת ל"אפקט וולסלבה"..רואים לה על הבית שחי שהיא מזריקה טסט -
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כאילו היא מתכוננת ל"אפקט וולסלבה"..רואים לה על הבית שחי שהיא מזריקה טסט -
לא חושב שהצורת הבעת הדיעה שם הייתה לגיטימית, בטח שלא ביום השואה.פשוט סרטון מזעזע ונוראי. פעם ראשונה שראיתי אותו פשוט לא היו לי מילים. בעיקר על התמונות בתחתונים מול אנדרטה לזכר השואה.. פשוט ביזיון.
לדעתי אנשים כמוה צריך לשלוח לעזה, בואו נראה עד כמה יקבלו שם אישה בתחתונים עם שיערות בבית שחי, אולי שם היא תקבל את מה שמגיע לה.
אם היו נותנים לה מכות זה היה משרת בדיוק את המטרה שלה, היו מראים את זה בחדשות ומדברים על ה"ברבריות" של הימין שמכה אדם שמביע דעה בצורה "לגיטימית". דרך אגב אני חושב שעצם העובדה שאנחנו עכשיו מדברים על זה(ואני אישית דיברתי על זה כבר בשלושה מקומות שונים) זו בעצם הייתה המטרה ההתחלתית שלה, לעלות לשיח הציבורי, בין אם היא תקבל ביקורות טובות או רעות.
גם אני לא חושבשזה לגיטימי, אבל אם זה היה מגיע לתקשורת אני חושב שהיו מעגלים קצת פינות בשביל להפוך את הסרטון ללגיטימילא חושב שהצורת הבעת הדיעה שם הייתה לגיטימית, בטח שלא ביום השואה.
להתנהגות לא לגיטימית מגיעה תגובה לא לגיטימית.
“בגיל 15 התמכרתי לסם קשה ביותר בשם נרות גליצרין ועדיין לא נגמלתי”, היא מתוודה, “אני מכורה לתהליך של זה מהחדרת הנר עד יציאתו. זה מזכיר לי את סבתא שלי. פעם הכנסתי חמישה נרות יחד - סוג של מנת יתר, אבל זה כבר לראיון אחר”.
ברור שהיא לא עוד "פרובוקטיבית",היא מהזן החדשלא יודע, היא משעשעת אותי:
אני בטוח שזאת מהסירטון לא תקבל אפילו נזיפה
סוסקין הואשמה בסיכון חיי אדם בנתיב התעבורה בשל ידוי אבן על רכב ערבי ב-28 ביוני השנה.
סוסקין הואשמה בסיכון חיי אדם בנתיב התעבורה בשל ידוי אבן על רכב ערבי ב-28 ביוני השנה.
נשמע מוכר חברים? (לא, לא הגזר דין, כי כלפי פלסטינים החוק לא תופס).
מי פה הבוזגלו בעיניך? איזה אחת מהמטורללות?
בעזהי"ת
א. הרבה קולמוסים הושחתו בפסק הדין על נושא כרוז החזיר, כולם רלוונטיים לנושא דנן.
ב. ולא זו בלבד, ידוי אבנים ואפילו בקת"בים באירוע ללא נפגעים, לא מוליד שום דבר שמתקרב לשנתיים מאסר בפועל, אם מאסר בכלל, אם אפילו חקירה משטרתית.
ג. גרוטסקי למדי לכתוב שכלפי פלסטינים החוק לא תופס, בדיון על טטיאנה סוסקין.
נספח למשועממים: http://www.nevo.co.il/Psika_word/mechozi/mech-98.doc
אחת מהן ישבה בכלא לתקופה משמעותית - ובוודאי בהשוואה מול הביקורת הציבורית הרבה שנשמעת כלפי מערכת בתי המשפט על ענישה מקילה. השנייה, אולי כי איננה עולה חדשה מחבר העמים, או סתם תמהונית מהימין הקיצוני, ספק רב אם אי פעם תגיע לספסל הנאשמים. מבחן בוזגלו, כאמור.
כלומר לדבריך, בעצם שמה בישראל צריך מעתה להיות טטיאנה בוזגלו 😃
אגב, אני לעומתך עדיין מאמין שבתי המשפט גוזרים עונשים בהתאם לחומרת העברה כפי שזו הוגדרה בדין.
(רוצה לומר, אם (לדוגמא, כי לא בדקתי) אין חקיקה כנגד מעשים/הפגנות מהסוג של התמהונית שבסרטון שם למעלה - בית משפט לא יכול להאשים אותה)
"למען יראו וייראו"ואולי אפשר להזכיר גם את הפרשה ההזויה הזו.
בעזהי"ת
תוך כדי שאני מכבד את דעתך, אני רואה את הדברים באור הרבה פחות חיובי. לטענתי מערכת בתי המשפט והפילוסופיה המערבית בכלל, נופלים פעמים רבות מידי למה שאכנה אותו לצורך העניין כ"תסמונת רובין הוד". מבלי להידרש לפרטים המדוייקים של סיפורי העם, יש לנו כאן הצדקה מוסרית למעשי שוד מזויין - אחד מהפשעים החמורים ביותר במשפט המודרני, על ידי זאת שהקורבנות לא היו אלא בעלי ממון עריצים ומפוטמים, מעמד מאוד גרוע תקשורתית, כמובן...
כך כיום, אם בחור בעל מבנה גוף ספורטיבי ינחית סטירת לחי על לחייה של עלמה צעירה, כך סתם באמצע היום של נניח קניון עזריאלי, הוא ימצא את עצמו חיש קל מאחורי סורג ובריח, אפילו בסכנת מעצר עד תום ההליכים, ולעומת זאת אם העלמה הצעירה תנקוט במטבע הזה - יהיו אלה נסיבות מפתיעות אם היא תגיע אפילו לספסלי הארכת המעצר הראשונה, אם בכלל תעוכב לחקירה כלשהי. וכן הלאה - בנוגע להגשת כתב אישום וכו'.
כשהמטורללת מראשית הדיון פוגעת ברגשות בני הרוב, בעלי המעמד החזק, המערכת המוסרית מבליגה. כשהמטורללת השנייה - זו שהבאתי כדוגמה בוחנת, פוגעת ברגשות בני המיעוטים, המקופחים שנמצאים תחת משטר הכיבוש - המערכת המוסרית מפעילה סנקציות מהותיות ביותר.
כשלון מוחלט של מבחן בוזגלו.
ואולי אפשר להזכיר גם את הפרשה ההזויה הזו.
יש היגיון במה שהצגת פה בתור בעייה. מצד אחד במקרים כמו הסרטון הזה לעומת המקרה עם החזיר לדעתי צריך לנקוט בהתנהגות ברורה - או להבליג תמיד או להעניש תמיד. מצד שני אחת מהמטרות העיקריות של בית המשפט הוא להגן על הסדר הציבורי וכשגבר מכה אישה זה (לרוב) יפגע באישה יותר משהמקרה ההפוך יפגע בגבר.בעזהי"ת
תוך כדי שאני מכבד את דעתך, אני רואה את הדברים באור הרבה פחות חיובי. לטענתי מערכת בתי המשפט והפילוסופיה המערבית בכלל, נופלים פעמים רבות מידי למה שאכנה אותו לצורך העניין כ"תסמונת רובין הוד". מבלי להידרש לפרטים המדוייקים של סיפורי העם, יש לנו כאן הצדקה מוסרית למעשי שוד מזויין - אחד מהפשעים החמורים ביותר במשפט המודרני, על ידי זאת שהקורבנות לא היו אלא בעלי ממון עריצים ומפוטמים, מעמד מאוד גרוע תקשורתית, כמובן...
כך כיום, אם בחור בעל מבנה גוף ספורטיבי ינחית סטירת לחי על לחייה של עלמה צעירה, כך סתם באמצע היום של נניח קניון עזריאלי, הוא ימצא את עצמו חיש קל מאחורי סורג ובריח, אפילו בסכנת מעצר עד תום ההליכים, ולעומת זאת אם העלמה הצעירה תנקוט במטבע הזה - יהיו אלה נסיבות מפתיעות אם היא תגיע אפילו לספסלי הארכת המעצר הראשונה, אם בכלל תעוכב לחקירה כלשהי. וכן הלאה - בנוגע להגשת כתב אישום וכו'.
כשהמטורללת מראשית הדיון פוגעת ברגשות בני הרוב, בעלי המעמד החזק, המערכת המוסרית מבליגה. כשהמטורללת השנייה - זו שהבאתי כדוגמה בוחנת, פוגעת ברגשות בני המיעוטים, המקופחים שנמצאים תחת משטר הכיבוש - המערכת המוסרית מפעילה סנקציות מהותיות ביותר.
כשלון מוחלט של מבחן בוזגלו.
ואולי אפשר להזכיר גם את הפרשה ההזויה הזו.
מי אמר שהיא לא קיבלה? מזל שיש עריכה.לא הבנתי למה נתנו לה לזיין תשכל ככה בלי שהיא תאכל מכות.. עד שערסים יכולים להועיל במשהו.
לא חושב..מי אמר שהיא לא קיבלה? מזל שיש עריכה.