הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך יותר קל לגוף לנוח בין הסטים?

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

כרגע אני מבצע אימונים עם מנוחה מאוד קצרה- דקה וחצי בין הסטים. מדובר על סטים של 10 חזרות של התרגילים המורכבים (סקאווט,בנץ', פרס..).

הזמן מנוחה כמובן הוא מאוד קצר. איך הגוף ינצל את זה בצורה הכי טובה: כשאני שוכב, הולך, יושב או עומד?

*ייתכן שזה נשמע שאלה טיפשית אבל ייתכן וזה מאוד יכול להועיל.

בס"ד

כרגע אני מבצע אימונים עם מנוחה מאוד קצרה- דקה וחצי בין הסטים. מדובר על סטים של 10 חזרות של התרגילים המורכבים (סקאווט,בנץ', פרס..).

הזמן מנוחה כמובן הוא מאוד קצר. איך הגוף ינצל את זה בצורה הכי טובה: כשאני שוכב, הולך, יושב או עומד?

כשאתה ישן.
נו באמת, זה להתעסק בשטויות.
מה שחשוב זה שבמנוחה תיקח נשימות עמוקות ותגיע מוכן לסט הבא.

בס"ד

אני חושב שקראתי איפשהו שעדיף ללכת לאט מאשר לשבת, אני אישית לרוב הולך חוץ מבדדליפט שאני חייב לשבת אחרי הסטים כי זה הכי מעייף אותי.

באימון משקולות בגלל שהמאמץ הוא אנאירובי נוצרות חומצות חלב בשריר, תנסה לנער קצת את השריר שעברת עליו באותו סט, יכול להיות שיעזור יכול להיות שלא, אבל לא יזיק זה בטוח לא.

בדרך כלל אומרים לבצע פעילות אירובית מתונה כדי לפנות חומצות חלב על ידי המחזור שלהן שוב לאנרגיה, לא רלוונטי לגבי מנוחה בין סט לסט אני מניח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית