עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל, אם יש כאבים במרפק \ כף יד, זה אומר שיש עליהן עומס - ולא צריך להיות.
אני חושב שהסירטון הבא יעשה לך הרבה סדר:
כל מה שהוא אומר בסירטון,כשאני עם אחיזה בלי אגודל כואב לי המרפק, כי אני דוחף את המוט
ולגבי העומס בפרק כף היד - איך אני יכול להסקביט עם האגודל בלי שייווצר עליו עומס? והעומס הזה יכול להוביל לפציעה?
הקטע אצלי הוא שכשאני עם אחיזה כמו שריפטו מסביר, המרפקים שלי עולים למעלה מאוד, ולדעתי זה מה שגורם לי מלכתחילה ללחוץ את המוט. כשדיברתי עם טל סניור הוא אמר לי לשמור על החזה כמה שיותר בחוץ ומרפקים כמה שיותר נמוכים. אני אנסה להשיג צילום מאחורה בימים הקרוביםכל מה שהוא אומר בסירטון,
מפרק כף היד לא צריך להיות מתחת למוט, המרפקים צריכים להיות גבוהים ומפרק כף היד ממשיך את האמה. מה קורה אצלך? קשה לנחש, צריך סירטון...
רצוי לצלם מאחורה
כמו שריפטו מלמד בסירטון, אין עומס על המרפקים ואם הם כואבים יש שתי אפשרויות, אחת זה שהגריפ לא כמו שריפטו מלמד בסירטון, למרות שזה מרגיש כאילו כן (שוב - רק בצילום אפשר להיות ודאי), והשנייה זה שיש בעייה כלשהי במרפק שנוצרה ממשהו אחר, שהכאבים מופיעים בזמן הסקוואט.הקטע אצלי הוא שכשאני עם אחיזה כמו שריפטו מסביר, המרפקים שלי עולים למעלה מאוד, ולדעתי זה מה שגורם לי מלכתחילה ללחוץ את המוט. כשדיברתי עם טל סניור הוא אמר לי לשמור על החזה כמה שיותר בחוץ ומרפקים כמה שיותר נמוכים. אני אנסה להשיג צילום מאחורה בימים הקרובים
תקנה רצועות, אתה גם ככה תצטרך אותן להמשך בבנץ ובפרס.
כל עוד אין כאבים בשורש כף היד עם אגודל בפנים, תמשיך, אבל עדיף מאוד לקנות רצועות ולהוריד מהעומס.
הסט הזה היה עם אגודל מעל המוט, לא כרוך סביבוכמו שריפטו מלמד בסירטון, אין עומס על המרפקים ואם הם כואבים יש שתי אפשרויות, אחת זה שהגריפ לא כמו שריפטו מלמד בסירטון, למרות שזה מרגיש כאילו כן (שוב - רק בצילום אפשר להיות ודאי), והשנייה זה שיש בעייה כלשהי במרפק שנוצרה ממשהו אחר, שהכאבים מופיעים בזמן הסקוואט.
הגיוני מאוד גם שהפוזיציה שלך מלכתחילה היא טובה, אבל בזמן החזרה היא משתנה ונהיית פחות אידיאלית.
צלם סירטון, יפתור את הבעייה (-:
דיברתי עם גורילה וזה שבא עם חולצת אנימל תמיד והם המליצו לי לעשות הרבה בייספס ביום שבת, עשיתי 3x20. מה שכן הם אמרו לעשות פעם פעמיים בשבוע. בכל מקרה אני מרגיש את הכאב עובר, הפחד היחיד שלי הוא שיכולה להיות לי דלקת או shit אחר בפרק כף ידמשהו שלא הציעו עדיין:
נסה להוסיף קצת נפח לבייספס בסוף כל אימון. wendler challenge לצורך העניין יכול להיות מצויין (קח מוט אולימפי ריק ותעשה הכי הרבה חזרות של כפיפות מרפקים שאתה יכול).
זה עוזר לאזן את העומס על המרפק ומפחית כאבים. לא יודע מה בדיוק זה עושה שם אנטומית אבל זה מוכח כמשהו שעוזר, הרבה מאמנים עם שם המליצו על זה.
אני עשיתי את זה פעם כשהיו לי כאבים במרפק וגם ניק כשעוד התאמן באוניברסיטה וזה עזר.
אל תעשה במוט W והכל יהיה בסדרדיברתי עם גורילה וזה שבא עם חולצת אנימל תמיד והם המליצו לי לעשות הרבה בייספס ביום שבת, עשיתי 3x20. מה שכן הם אמרו לעשות פעם פעמיים בשבוע. בכל מקרה אני מרגיש את הכאב עובר, הפחד היחיד שלי הוא שיכולה להיות לי דלקת או shit אחר בפרק כף יד
עשיתי עם דאמבלים של 8אל תעשה במוט W והכל יהיה בסדר
קודם כל, אם יש כאבים במרפק \ כף יד, זה אומר שיש עליהן עומס - ולא צריך להיות.
אני חושב שהסירטון הבא יעשה לך הרבה סדר: