ייעוץ טירוזין ויהומבין ומסת שריר

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
אהלן, אני אחרי מסה
ולקראת הקיץ אני רוצה להתכונן אז רציתי לשאול כמה שאלות.
דרך אגב, בחיים שלי לא לקחתי/הזרקתי חומרים כאלו ואחרים (אבקת חלבון לא נחשב).
הפרטים שלי זה 71 קילו, 169ס"מ, 14% שומן.

אני רוצה לחטב קצת, להגיע ל11% שומן
מומלץ להשתמש ביהומבין? שקלתי שימוש בקלן, אבל אין לי דילר, ואני לא כזה מתקדם, קיצור אין צורך, אני אשתמש ביהומבין, אני גם לא כזה באדיבילדר גדול.

יהומבין עוזר בשמירה על מסת שריר? אם הוא עוזר בכלל?
יש דרישה על סוג דיאטה ליהומבין? (דלת פחממות או שפשוט להיות במאזן קלוריות נטרלי) לאיזה תקופה מומלץ לקחת את היהומבין שבועיים שלוש?
צריך להיות במאזן קלוריות נטרלי למשך שבועיים?
עד כמה אתם ממליצים לקחת טירוזין? כאילו זה עוזר?
אני אצטרך לקחת 6 כדורים כל בוקר, וואו זה הרבה, פשוט לקחת אותם אחד אחרי השני וגם את הקפאין לקחת ישר אחרי?

תודה על העזרה 😃

יוהימיבין לא בדיוק יעזור לך בדיאטה רגילה, הרעיון העיקרי הוא שהוא עוזר לשרוף שומן עיקש, ואתה צריך להיות בצום 4 שעות לפני שאתה לוקח ו4 שעות אחרי שאתה לוקח. אם אתה לא מזריק זה מתכון מצוין לאבד שריר.

• פותח/ת השרשור
יוהימיבין לא בדיוק יעזור לך בדיאטה רגילה, הרעיון העיקרי הוא שהוא עוזר לשרוף שומן עיקש, ואתה צריך להיות בצום 4 שעות לפני שאתה לוקח ו4 שעות אחרי שאתה לוקח. אם אתה לא מזריק זה מתכון מצוין לאבד שריר.

חובה להזריק (מה להזריק בכלל?)
אין דרך אחרת לשמר על מסת השריר? לא חייב לשמר ב100%, אבל לא ארצה לאבד יותר מ100 גרם מסת שריר.
אני אשמור על רמת חלבונים גבוה (2.5 גרם לכל קילו בגוף), אעשה ימי העמסה בפחממות, אשקיע הרבה באימוני משקולות, גרעון של 200 קלוריות,
הכוונה בדיאטה רגילה, שהיא לא דלת פחממות, אבל היא כן במאזן קלוריות נטרלי.
והקטע עם הצום, מדובר פה על IF או שלא?
ויהומבין רק יפרק יותר מסת שריר או שפשוט לא ישנה את פירוק מסת השריר אבל כן יפרק יותר שומן? כמובן שיהיה קפאין לנווט את הגוף לפרק שומן.

זאת פשוט פעם ראשונה שאני הולך לנסות משהו כזה, (לא שזה כזה גדול כן?)
ולא ענית לא על השאלה אם להישאר במאזן קלוריות נטרלי לתקופה מסוימת לפני לקיחת היהומבין והתחלת החיטוב, ולאיזה אורך תקופה מומלץ לקחת את היהומבין?

שאלות ממש ברמה נמוכה וידע ירוד
ממליץ לך לעשות דיאטה רגילה ופשוט להשקיע בה מספיק ולחשב הכל לפרטי פרטים,תאמין לי זה יהיה הרבה יותר יעיל
מאשר לקחת יוהמבין/קלן ולהיות על מאזן נטרלי ולצפות למשהו.
לא הזמן המתאים

• פותח/ת השרשור
שאלות ממש ברמה נמוכה וידע ירוד
ממליץ לך לעשות דיאטה רגילה ופשוט להשקיע בה מספיק ולחשב הכל לפרטי פרטים,תאמין לי זה יהיה הרבה יותר יעיל
מאשר לקחת יוהמבין/קלן ולהיות על מאזן נטרלי ולצפות למשהו.
לא הזמן המתאים

באיזה מובן לא הזמן המתאים?
אני שואל את השאלות האלה כי הם לא מופיעות בנעוץ, לא רשום עד כמה היהומבין עלול לפגוע במסת השריר, ואם אין קשר שיציינו אתזה.
אני יודע שבדיאטה רגילה מומלץ להיות על מאזן נטרלי,
ולמה אתה לא ממליץ שימוש ביהומבין/קלן? זה ספציפית למקרה שלי או שבכללי או אתה לא ממליץ?

לא מומלץ למקרה שלך, ״דיאטה״ משמע חיטוב לא נעשה בנאזן נייטרלי אלא במאזן שלילי, מה שאתה מתכנן לקחת בפשטות לא מתאים לך אם אתה לא מתחת ל10% שומן לפחות ולא מוזרק!!!!! מספיק ללכת עם הראש בקיר. תשכח מהשורפי שומן, כנס לייעוץ האישי באתר ותתחיל לעשות חיטוב כמו שצריך. כשתגיע למספיק ידע ומצב אידיאלי תוכל להתחיל לחשוב על שורפי שומן.

דיאטה טובה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות ..... אין שורפי קסם ששומרים על מסת השריר שהם לא אנבולים

• פותח/ת השרשור
חברים אתם לא רציניים מספיק .. אתם מדברים עם ניר המחדיר!!
חחחחחחחחחח בן כמה אתה 14? עזוב שטויות ותתן חיטוב נורמלי

ג'אי קאטלר שם יותר טוב למשתמש בפורום?
ואם הייתי קורא לעצמי דקסטר ג'קסון אז זה כן היה רציני?
דרך אגב, 17 וחצי, די בוגר כדי לקחת על עצמי את האחריות.

גם הגיל לא כזה משנה כל כך, יש כאלו שהתחילו עוד מגיל הרבה יותר מוקדם, הידוע בראשם זה ארנולד עוד מגיל 14 בערך היה מזריק, שזה יותר גרוע משורפי שומן? במיוחד יהומבין שהוא פשוט יחסית לשאר.
ולא רק ארנולד כן, יש עוד הרבה.

אין לי מספיק ידע וכאלה אני יודע, אבל לקחתי כמה ספרים על פיתוח גוף/סטארוידים אני אקרא אותם, אבין קצת יותר
ויהומבין זה לא כזה מסוכן כמו טסטוסטרון, GH, דיאנבול וכאלה.

ג'אי קאטלר שם יותר טוב למשתמש בפורום?
ואם הייתי קורא לעצמי דקסטר ג'קסון אז זה כן היה רציני?
דרך אגב, 17 וחצי, די בוגר כדי לקחת על עצמי את האחריות.

גם הגיל לא כזה משנה כל כך, יש כאלו שהתחילו עוד מגיל הרבה יותר מוקדם, הידוע בראשם זה ארנולד עוד מגיל 14 בערך היה מזריק, שזה יותר גרוע משורפי שומן? במיוחד יהומבין שהוא פשוט יחסית לשאר.
ולא רק ארנולד כן, יש עוד הרבה.

אין לי מספיק ידע וכאלה אני יודע, אבל לקחתי כמה ספרים על פיתוח גוף/סטארוידים אני אקרא אותם, אבין קצת יותר
ויהומבין זה לא כזה מסוכן כמו טסטוסטרון, GH, דיאנבול וכאלה.

אהלן,

אתה עובד במעברים חדים בין מספר נושאים שלא קשורים אחד לשני.

קיבלת פה תגובות ענייניות, שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

אתה עובד במעברים חדים בין מספר נושאים שלא קשורים אחד לשני.

קיבלת פה תגובות ענייניות, שיהיה בהצלחה.

רק שאלה אחת לא קיבלתי עליה תשובה ואני אשמח שיענו לי עליה
יהומבין/קלן עוזרים בשמירה על מסת שריר? או שהם עלולים לגרום ליותר פירוק של מסת שריר?

רק שאלה אחת לא קיבלתי עליה תשובה ואני אשמח שיענו לי עליה
יהומבין/קלן עוזרים בשמירה על מסת שריר? או שהם עלולים לגרום ליותר פירוק של מסת שריר?
יהומבין לא גורם לפירוק שריר גדול יותר, אבל בשביל שהוא יהיה אפקטיבי צריך להיות בצום 4 שעות לפני ו-4 אחרי שזה 8 שעות בלי אכילה, דבר שמאוד לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על מסת השריר.
קלן עוזר במידה מסויימת לשמר את מסת השריר אבל גם פה- אם לא תאכל כל היום ותהיה במאזן שלילי עצום, שום דבר לא יימנע ממך לאבד שריר, חוץ מסטרואידים כמובן..

• פותח/ת השרשור
יהומבין לא גורם לפירוק שריר גדול יותר, אבל בשביל שהוא יהיה אפקטיבי צריך להיות בצום 4 שעות לפני ו-4 אחרי שזה 8 שעות בלי אכילה, דבר שמאוד לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על מסת השריר.
קלן עוזר במידה מסויימת לשמר את מסת השריר אבל גם פה- אם לא תאכל כל היום ותהיה במאזן שלילי עצום, שום דבר לא יימנע ממך לאבד שריר, חוץ מסטרואידים כמובן..

אז איך אנשים כן מצליחים לשמור על מסת שריר?
או שהם לא מצליחים?
באמצעות יהומבין/קלן וקפאין כמובן, ללא סטרואידים.

או שהם לא מצליחים?
חח.. די אחי זה לא הקושיות של פסח, עניתי לך על מה שרצית לדעת.
ואם אתה מתעקש אז מאיפה אתה יודע שהם לא לוקחים סטרואידים? או אולי הם איבדו ממש קצת שריר כך שאתה לא מבחין בזה?

• פותח/ת השרשור
חח.. די אחי זה לא הקושיות של פסח, עניתי לך על מה שרצית לדעת.
ואם אתה מתעקש אז מאיפה אתה יודע שהם לא לוקחים סטרואידים? או אולי הם איבדו ממש קצת שריר כך שאתה לא מבחין בזה?

צודק, זה לא מדע מדויק 😛
זה משתנה מאדם לאדם בהתאם לDNA שלו וכל החרא הזה

סבבה תודה רבה על העזרה אפשר לנעול 😃

או שהם לא מצליחים?
לקלן באמת יש סגולות אנטי-קטבוליות (שומר על מסת שריר) בנוגע ליהומבין אני לא בטוח כמה הוא עוזר כי אופן הלקיחה שלו מאוד מאוד קטבולי ..

• פותח/ת השרשור
לקלן באמת יש סגולות אנטי-קטבוליות (שומר על מסת שריר) בנוגע ליהומבין אני לא בטוח כמה הוא עוזר כי אופן הלקיחה שלו מאוד מאוד קטבולי ..

תודה רבה רבה על התשובה 😃
מעריך מאוד, אולי אשקול שימוש בקלן במקום יהומבין.

אני אעמיק יותר בנושא
אפשר לנעול מנהל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית