רוצה גוף כמו של כוכב הוליוודי?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
לא יודע איך לא מזכירים את וויל סמית', לפני ALI הוא היה שחיף ממש, בסרט הוא נראה סביב ה100 קילו, והאמת מאז הוא שומר על מצב ממש ממש טוב.

לא יודע איך לא מזכירים את וויל סמית', לפני ALI הוא היה שחיף ממש, בסרט הוא נראה סביב ה100 קילו, והאמת מאז הוא שומר על מצב ממש ממש טוב.

כן, אני זוכר איך הוא נראה בגילאים הצעירים יותר בתכנית של "הנסיך המדליק מבל אייר" - ממש ממש רזה בלי גם של שריר בגוף.

וכמו שאמרת הוא עשה הכנה פיזית מטורפת לסרט "עלי".

זה לא נראה כל כך על וויל סמית', יש לך תמונות להמחשה?

מהתקופה לפני, ותקופה אחרי.

אני גם אשאל שאלה מצחיקה, אבל, יש סיכוי שאצלו זה נעשה בצורה טבעית או שגם כמו שאר השחקנים השתמש בחומרים כאלה ואחרים?

אני אישית לא מזלזל במי שמשתמש בחומרים.
חומרים זה לא קסם. זה לא שאם תשתמש אתה תהיה אותו אחד שתמיד חלמת להיות.
זה בסך הכל נותן לך תוספת. נותן לך יותר דרייב ומוטיבציה שהקלת לך בקצת את הדרך ועזרת לגוף עם מעט "רמאות" נקרא לזה.

פשוט מסקרן אותי אם אני רואה מישהו לדעת האם הוא הגיע לתוצאה שאני רואה בצורה טבעית או עם עזרים כאלה ואחרים.

חידשת לי בקשר לוויל סמית' אשמח לראות תמונות
✌️

זה לא חדש שיש מלא שחקנים שמורידים/מעלים משקל בשביל תפקידים גדולים .

וחוץ מזה זה די ברור שהרוב מקבלים ליווי ממאמן פרטי וגם מכון פרטי.. לא יודע לגבי שימוש בכל מיני חומרים.

אבל זה מכובד מאוד השינויים שנאמרו פה.

זה לא נראה כל כך על וויל סמית', יש לך תמונות להמחשה?

מהתקופה לפני, ותקופה אחרי.

אני גם אשאל שאלה מצחיקה, אבל, יש סיכוי שאצלו זה נעשה בצורה טבעית או שגם כמו שאר השחקנים השתמש בחומרים כאלה ואחרים?

אני אישית לא מזלזל במי שמשתמש בחומרים.
חומרים זה לא קסם. זה לא שאם תשתמש אתה תהיה אותו אחד שתמיד חלמת להיות.
זה בסך הכל נותן לך תוספת. נותן לך יותר דרייב ומוטיבציה שהקלת לך בקצת את הדרך ועזרת לגוף עם מעט "רמאות" נקרא לזה.

פשוט מסקרן אותי אם אני רואה מישהו לדעת האם הוא הגיע לתוצאה שאני רואה בצורה טבעית או עם עזרים כאלה ואחרים.

חידשת לי בקשר לוויל סמית' אשמח לראות תמונות
✌️
images
will-smith-one-strap-overalls-w352.jpg

oz25

תודה, באמת שינוי יפה מאוד

אין על וויל סמית', השחקן שאני הכי אוהב ✌️

אני בכל זאת אשמח אם למישהו יש את הכתיבה מהעיתון ולא זרק אותו, או יש לו איך להשיג לנו בצורה כזאת או אחרת (אין לזה מהדורה דיגיטלית?)

תודה על ההעלאה, מוניטין
הציטוט של ג'יימס פרנקו הולך יד ביד עם הדמות שלו מפיינאפל אקספרס, נשבע שקראתי אותו בקול של סול!

תמונה לא מחמיאה של וויל סמית'. בסרט "עלי" הוא היה גדול, לא הכי חטוב אבל גדול. שלא נדבר על סטאלון ב"רוקי בלבואה".

לגבי אם טבעי או לא, לרוץ התוצאות שלהם לא מרקיעות שחקים אבל גם שינויים "הגיוניים" כמו שהם עושים לוקח למתאמנים טבעיים שנים לעשות, וזה פשוט חלק מהכנה לסרט.

תמונה לא מחמיאה של וויל סמית'. בסרט "עלי" הוא היה גדול, לא הכי חטוב אבל גדול. שלא נדבר על סטאלון ב"רוקי בלבואה".

לגבי אם טבעי או לא, לרוץ התוצאות שלהם לא מרקיעות שחקים אבל גם שינויים "הגיוניים" כמו שהם עושים לוקח למתאמנים טבעיים שנים לעשות, וזה פשוט חלק מהכנה לסרט.

בשבילך -

will-smith_display_image.jpg

Picture%2040.png

יש גם כמובן את כריסטיאן בייל שעשה לפי דעתי את השינוי הכי גדול:

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 147
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 129
אם אפשר להתקדם מהר עם חומרים לעלות או לרדת ואין
איסור על כך במקצוע מה הרציונל לא לעשות את זה?
ממילא בסרטים מוכרים פנטזיות אז למה שגיבורי העל/שחקנים יהיו טבעיים?

למען הנציגות הנשית...

יש גם כמה נשים...בינהן ג'סיקה בייל שעבדו קשה בשביל סרט 👏

6l314bp.jpg
6si6m1z.jpg
images.jpg

🤯

למען הנציגות הנשית...

יש גם כמה נשים...בינהן ג'סיקה בייל שעבדו קשה בשביל סרט 👏

צפה בקובץ המצורף 17177 צפה בקובץ המצורף 17178 צפה בקובץ המצורף 17179

🤯

אם אני לא טועה גם הילרי סוונק עשתה זאת ב"מיליון דולר בייבי" עם קלינט איסטווד

וגם קמרון דיאז התכוננה לאחד הסרטים(לא זוכר איזה) כשאני זוכר תמונה שלה מאוד רזה אך שרירית.

אם אני לא טועה גם הילרי סוונק עשתה זאת ב"מיליון דולר בייבי" עם קלינט איסטווד

וגם קמרון דיאז התכוננה לאחד הסרטים(לא זוכר איזה) כשאני זוכר תמונה שלה מאוד רזה אך שרירית.

cameron_diaz_muscle.jpg

יש גם את שרה ג'סיקה פארקר, מדונה (תופעה בפני עצמה..)

צריך להפריד בין שחקנים שמנהלים אורח חיים ספורטיבי באופן קבוע ותמיד נראים שריריים, לשחקנים שבאורח פלא עבור סרט ספציפי עשו מהפך ענק. ג'סיקה ביאל תמיד נראתה פצצה באופן כללי ושרירית יחסית. ריאן ריינדולס גם דובר ששומר כל השנה על תזונה ואימונים. אני היחידי שהייתי בהלם ספציפית מסטאלון ב"רוקי בלבואה"? שאר הסרטים האחרונים שלו הוא משמעותית יותר קטן.
rocky-balboa.jpg

העיקר עלה לי בחיפוש "Rocky Balboa workout" כאילו זה האימון שעשה אותו ככה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית