נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
לא יודע איך לא מזכירים את וויל סמית', לפני ALI הוא היה שחיף ממש, בסרט הוא נראה סביב ה100 קילו, והאמת מאז הוא שומר על מצב ממש ממש טוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע איך לא מזכירים את וויל סמית', לפני ALI הוא היה שחיף ממש, בסרט הוא נראה סביב ה100 קילו, והאמת מאז הוא שומר על מצב ממש ממש טוב.
זה לא נראה כל כך על וויל סמית', יש לך תמונות להמחשה?
מהתקופה לפני, ותקופה אחרי.
אני גם אשאל שאלה מצחיקה, אבל, יש סיכוי שאצלו זה נעשה בצורה טבעית או שגם כמו שאר השחקנים השתמש בחומרים כאלה ואחרים?
אני אישית לא מזלזל במי שמשתמש בחומרים.
חומרים זה לא קסם. זה לא שאם תשתמש אתה תהיה אותו אחד שתמיד חלמת להיות.
זה בסך הכל נותן לך תוספת. נותן לך יותר דרייב ומוטיבציה שהקלת לך בקצת את הדרך ועזרת לגוף עם מעט "רמאות" נקרא לזה.
פשוט מסקרן אותי אם אני רואה מישהו לדעת האם הוא הגיע לתוצאה שאני רואה בצורה טבעית או עם עזרים כאלה ואחרים.
חידשת לי בקשר לוויל סמית' אשמח לראות תמונות
✌️
מארק וולברג, לא מאמין שהוא לא על סטרואידים...
תמונה לא מחמיאה של וויל סמית'. בסרט "עלי" הוא היה גדול, לא הכי חטוב אבל גדול. שלא נדבר על סטאלון ב"רוקי בלבואה".
לגבי אם טבעי או לא, לרוץ התוצאות שלהם לא מרקיעות שחקים אבל גם שינויים "הגיוניים" כמו שהם עושים לוקח למתאמנים טבעיים שנים לעשות, וזה פשוט חלק מהכנה לסרט.
למען הנציגות הנשית...
יש גם כמה נשים...בינהן ג'סיקה בייל שעבדו קשה בשביל סרט 👏
צפה בקובץ המצורף 17177 צפה בקובץ המצורף 17178 צפה בקובץ המצורף 17179
🤯
אם אני לא טועה גם הילרי סוונק עשתה זאת ב"מיליון דולר בייבי" עם קלינט איסטווד
וגם קמרון דיאז התכוננה לאחד הסרטים(לא זוכר איזה) כשאני זוכר תמונה שלה מאוד רזה אך שרירית.