הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה גוף כמו של כוכב הוליוודי?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
היום פורסמה במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות כתבה מתורגמת על איך הכוכבים ההוליוודים מגיעים לגוף כ"כ חטוב. מתברר שאין קסמים...הרבה תיסוף של טסטוסטרון ו-HGG לקראת הצילומים טכניקות של ייבוש וכד'
היה מצחיק לקרוא שכולם "עצבניים" על בראד פיט במועדון קרב שיצר סטנדרט כל כך גבוה

ת'אמת שאני לא פעם ולא פעמיים קראתי וראיתי את ההכנות של יו ג'קמן לכל סרטי ה-X MEN וגם לסרט הוולברין האחרון ולא מעט פעמים הייתי רואה שאנשים היו צוחקים עליו שיש לו פלג גוף עליון מטורף וצ'יקן לגס. למרות שדווקא בהכנות לוולברין האחרון אני זוכר שהוא העלה תמונה שלו באמצע סט כבד של דדליפט.

שהוא העלה תמונה שלו באמצע סט כבד של דדליפט.
Hugh_Jackman_Wolverine_Deadlifting_Workout_Toe_Shoes_FiveFingers_Leangains-1.jpg

אם אני לא טועה בראד פיט בפייט קלאב היה רזה, לא יודע על איזה FIT בהקשר שלו אתם בדיוק מדברים.

תכלס שורה תחתונה אף אחד לא באמת יכול לשמר את זה. הם מתאמנים ומזריקים ברמה מטורפת. כשנגמר הסט הכל נגמר.
בשביל לשמור על זה צריך עבודה יומיומית ותזונה ...
בקיצור. תסיקו את המסקנה בעצמכם.

לדעתי הגוף של ג'ייסון סטאטהם מדהים. לא יודע אם הוא משתמש בחומרים(הוא לא כזה חטוב או גדול בתכלס).

שחקנים "טוטאלים" עושים הכל בשביל התקפיד מבחינה חיצונית, אתם צריכים להבין שבחיי היום יום שלהם שהם עשירים ויפים אין להם מה להתעסק יותר מידי בלהיות חטוב או גדול יותר מידי אלא אם כן זה שחקן שזה הטייפ קאסט שלו או מישהו שאוהב את עניין הכושר בלי קשר לסרטים עצמם.

איך אפשר לקרוא את הכתבה?
אם מישהו יכול לסרוק באיכות שאפשר לקרוא, לצלם בפלאפון, או לתת קישור ברשת זה יעזור.

תודה 😋🍴

גם אני מצטרף לבקשה, ההורים שלי זרקו את העיתון עוד לפני שהספקתי לקרוא את הכתבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית