עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק אבל אף אחד לא מכריח אותך לקנות בארץ.
היוניברסל דווקא נמכר במחיר סביר איכשהו וזה מוצר לא רע של יצרן מהגדולים והמוכרים בתחום.
החלבון של צמפיון מוצר טוב אבל יקר (ראיתי 420 שקל?! WTF), אם כבר אני מזמין מחו"ל כבר באותו המחיר +- מעדיף את הגולד של אופטימום או טיפה ביותר זול את ה-ELITE של דמטייז. אבל אין ספק שצמפיון זה יצרן לגיטמי.
בחיים לא השתמשתי בחלבון שלהם. נכנסתי כרגע לאתר של המשווק שלהם, הערכים נראים מבטיחים.
אחוז חלבון גבוה(81%), כמות יפה של BCAA פר סקופ, מעט שומן וכו'.
נראית אבקה טובה ע"פ הערכים התזונתיים אבל על התווית הישראלית לא מצויין הרכב החלבון( מי גבינה מרוכז\ מבודד\ הידרו וכו'), לא ידוע באיזה רכיבים הם משתמשים(למשל- ממתיקים) ועוד כל מיני פרטים שניתן ללמוד מהם על איכות המוצר.
מן הסתם מדובר על מותג פרטי של חנות ישראלית, לא ידוע לי על בדיקות מעבדה שנערכו למוצרים שלהם. ככה שאין לי מושג לגבי אמינותם.
אם כבר אתה מתעקש לרכוש מהחנות הזאת(מנוע מלהזכיר את שמם כאן) תלך על יצרן כמו יוניברסל או צ'מפיון. למטב זכרוני הם הפסיקו להחזיק אופטימום או שדורשים מחיר הזיה עבור הגולד.
צ'מפיון אבקה וחברה מצוינת, הייתה האבקת חלבון הראשונה שלי בטעם קרם עוגיות. הבעיה היא שבארץ אבקות חלבון זה עסק יקר, ואם אינני טועה הצ'מפיון עולה משו כמו 400 ו.... ש"ח. לא זול בכלל.
לדעתך עדיף לשלם טיפה יותר ולשתות משהו מוכר ואיכותי? מה אתה היית עושה?
לא מבין למה לא להזמין תמיד את התוספים הכי טובים מחו"ל..עדיין יוצא יותר זול מתוספים סבירים מהארץ.
לדו'- הזמנתי אופטימום גולד 2.3 ק"ג וקריאטין מיקרו 600 גרם של אופטימום יצא לי כולל משלוח באיזור 430 ש"ח...
ומכל הסיבות האלה אין סיבה אחת שהיא מספיק טובה כדי להתייחס אליה.יש אנשים שלא מכירים אתרים, יש אנשים שלא יודעים להתעסק עם זה ולהזמין, אנשים מעדיפים לקנות בארץ ושיש מי לפנות אליו, מעדיפים לקנות בארץ ולא בחו"ל, מעדיפים לקנות מיידית בארץ ולא לחכות חודש לאבקה שתגיע, מעדיפים לא להתעסק עם המכס, מעדיפים לא להתעסק עם הדואר. מספיק סיבות ?
ומכל הסיבות האלה אין סיבה אחת שהיא מספיק טובה כדי להתייחס אליה.
נטו סיבות של עצלנים..אותם אנשים שיקנו בארץ אבקה זולה ואז יגידו שהכל פה חרא.
שמע..אני מעדיף לקרוא ולהקשיב לאנשים שעשו משהו בחייהם דוגמת ד"ר גים סטוםפאני ,כריס גאטאן קריס גונס,וכו.ולבסוף @freediver - כדאי שתשב לקרוא עוד קצת. לא צריך לקחת שום חלבון לפני או אחרי אימון ואין שום העדפה לסוג הנלקח, כמו כן לפני השינה. גם המושג "תחליף ארוחה" בדכ מתייחס לאמונה שצריך לאכול חלבון כל 3 שעות ובמידה ואין אפשרות לאכול אוכל אמיתי אוכלים "תחליף ארוחה" אבל אני אפרגן לך ואגיד שלא לזה התכוונת...
מקווה שאתה מתלוצץ עם רופאייךיש בגדול שלושה סוגי חלבון.
חלבון בעיכול מהיר = חלבון מי גבינה לסוגיו
חלבון בעיכול בינוני = אלבומין סויה ובניו
חלבון בעיכול איטי = קזאין (חלבון חלב)
את הראשון רצוי לקחת מיד אחרי האימון או לפניו
השני טוב כתחליף לארוחה
השלישי למי שיש בעיה עם קוטג ב 12 בלילה זה תחליף נהדר שמתפרק לאט במשך הלילה.
הראשון בהחלט כדאי ללכת על החברות הטובות שהוזכרו
השני סינטרקס למשל יעשו את העבודה נהדר
והשלישי.. לא מחליף את אופטימום(קזאין)
בהצלחה