הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מה כדור קפאין 200 מגה יותר חזק מקלן?? בחינת התחושה הכללית

אגב, גם מקפאין צריך הפסקה במידה ואתה נוטל ברציפות על מנת לחדש את ההשפעה. בד״כ קפאין וקלן רצים ביחד.

עלה והצלח.

רוצה להתחיל קלן 40 Mcg.( מציינת כמובן שביחד עם קטוטיפן)
לאחרונה התחלתי לעבוד עם תפריט מסודר וכעת אפילו מקצצת בפחמימה.
אני בת 22, משקלי נעה בין 56-57, גובהי 1.55.
אני מתאמנת בחדר כושר בקביעות 6 פעמים בשבוע, כולל 6 אימוני כוח בשילוב עם אירובי.
השאלה היא כזו האם זה נכון להתחיל עכשיו קלן משום שקראתי בפורום כי השימוש בו הוא לקראת סוף החיטוב.
בנוסף- לגבי העמסות. צ'יטים מה הנוהל בזמן השימוש בו?
שאלה נוספת שעלתה לי היא: מה משך זמן הסייקלים שניתן לעשות ומה זמן המנוחה ביניהם? אשמח להמלצות גם על תוספים לאימונים האינטנסיביים הללו ,מציינת שאני עם פציעת ברכיים חוזרת-שחיקה מיכנית (אוסטאוארטריטיס) לאחר חבלה

השאלה היא כזו האם זה נכון להתחיל עכשיו קלן משום שקראתי בפורום כי השימוש בו הוא לקראת סוף החיטוב.
% שומן? בכללי לקראת הסוף זהכי טוב.
סבב של שבועיים לא מעמיסים, לרוב שאת הולכת על סייקל עד חודש וחצי כי ציינת קטוטפין, מעמיסים רגיל כל שבוע אבל באותו היום לא לוקחים קלן.
מה משך זמן הסייקלים שניתן לעשות ומה זמן המנוחה ביניהם?
שבועיים ON שבועיים OFF או עד חודש וחצי כולל קטוטיפן, קיצור זמן המנוחה שווה לזמן הסייקל.
אשמח להמלצות גם על תוספים לאימונים האינטנסיביים הללו
חלבון, BCAA.
*כדאי להרחיב את האנמנזה כדי לקבל יותר מידע, ככה למדו אותי החברה כאן.
בהצלחה.

שאלה נוספת שעלתה לי היא: מה משך זמן הסייקלים שניתן לעשות ומה זמן המנוחה ביניהם? אשמח להמלצות גם על תוספים לאימונים האינטנסיביים הללו ,מציינת שאני עם פציעת ברכיים חוזרת-שחיקה מיכנית (אוסטאוארטריטיס) לאחר חבלה
2 גרם טאורין בבוקר וגרם מגנזיום בלילה

ממליץ בחום להתחיל עם 20. את לא רוצה להתפס, וחזק בפעם הראשונה. המשקל שלך נשמע תקין לנתונים שלך. ממליץ לך בחום לישקול שימוש בקלן. עם התפריט שלך אני לא רואה כל כך הרבה זמן מנוחה לגוף ולהתאושושת במיוחד בזמן סייקל קלן.

בהצלחה.

אני לא יודע אם מותר לשאול או לא,
אך שאלה בנאלית. איפה/איך ניתן לקנות קלן? במידה וקונה מחו"ל, מה הסכנות מבחינת חוק?

ושואלה נוספת,
אני 1.85 בן 20, בערך 18-19 אחוז שומן. למצבי עדיף קלן על פני אפדרין ויהומבין נכון?

נ.ב.
יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך האשכול?

ממליץ בחום להתחיל עם 20. את לא רוצה להתפס, וחזק בפעם הראשונה. המשקל שלך נשמע תקין לנתונים שלך. ממליץ לך בחום לישקול שימוש בקלן. עם התפריט שלך אני לא רואה כל כך הרבה זמן מנוחה לגוף ולהתאושושת במיוחד בזמן סייקל קלן.

בהצלחה.

ומה לגבי הציט למי שעושה סייקל במשך חודש וחצי רצוף + קטוטיפן?

זה יהיה נורא לעשות ציט פעם בשבוע ?

וואי בתור מתחיל בשימוש יש לי המון שאלות...
אני שוקל 95 גובה 175 היתאמנתי בעבר רוצה לחזור בכל הכוח ולהתחיל את זה בחיטוב מן הסתם.
חבר המליץ לי על קלן לתוצאה טובה יותר ומהירה עם השקעה.
השאלות שלי הם כאלה:
1.בתור מתחיל כמה MG בימים הראשונים איך לעשות את הסייקל?
2.מה הגרעון השלילי המומלץ לתוצאה טובה?
3.כמה פעמים בשבוע אתם ממליצים להיתאמן?(והאם עדיף אירובי או משקלים או משולב)
4. כמה כדורים ביום? לכמה לחלק את זה?
5.מומלץ לקחת מולטי ויטמין קריטאין או קפאין בנוסף?(למקסימום תוצאות וכדי למזער תופעות לוואי)
6.לשתות אלכוהול או להישתמש בסמים אפשר בזמן הסייקל?
7.מה הסייקל המומלץ לתוצאה מקסימלית? שבועיים? או חודש וחצי? או יומיים?(הבנתי שלאחר 14 ימים צריך לקחת בנוסף)
8. קלן של מדטק מומלץ?אם לא למישהו יש חברה מסויימת להמליץ עליה?

הרבה שאלות כי בסופו של דבר צריך לדעת מה אתה עושה.
תודה למי שיכול לעזור 😃

וואי בתור מתחיל בשימוש יש לי המון שאלות...
אני שוקל 95 גובה 175 היתאמנתי בעבר רוצה לחזור בכל הכוח ולהתחיל את זה בחיטוב מן הסתם.
חבר המליץ לי על קלן לתוצאה טובה יותר ומהירה עם השקעה.
השאלות שלי הם כאלה:
1.בתור מתחיל כמה MG בימים הראשונים איך לעשות את הסייקל?
2.מה הגרעון השלילי המומלץ לתוצאה טובה?
3.כמה פעמים בשבוע אתם ממליצים להיתאמן?(והאם עדיף אירובי או משקלים או משולב)
4. כמה כדורים ביום? לכמה לחלק את זה?
5.מומלץ לקחת מולטי ויטמין קריטאין או קפאין בנוסף?(למקסימום תוצאות וכדי למזער תופעות לוואי)
6.לשתות אלכוהול או להישתמש בסמים אפשר בזמן הסייקל?
7.מה הסייקל המומלץ לתוצאה מקסימלית? שבועיים? או חודש וחצי? או יומיים?(הבנתי שלאחר 14 ימים צריך לקחת בנוסף)
8. קלן של מדטק מומלץ?אם לא למישהו יש חברה מסויימת להמליץ עליה?

הרבה שאלות כי בסופו של דבר צריך לדעת מה אתה עושה.
תודה למי שיכול לעזור 😃

חלק מהתשובות נמצאות פה: ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")
1. זה תלוי בחברה שאתה משתמש, לי אישית יש של Balkan אז החלוקה הולכת:
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג
2. לפי רוב ההמלצות עדיף להשתמש בקלן לקראת סוף החיטוב שלך, קודם תעבוד על בניית תפריט אכילה לחיטוב כהתחלה, אצלי זה למשל 100 פחמימה, 60 שומן ו-160 גרם חלבון אבל זה משתנה, הינה מדריך שקצת מסביר על זה המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

3. אני אישית עושה ABCDE
4. זה תלוי בכמות המיקרוגרם של הכדור, יש 20mcg ויש 40mcg.
5. אין סיבה שלא
6. לא מומלץ
7. בשביל מקסימום תוצאות תמשוך אותו 6-8 שבועות בתוספת Ketotifen בכמות של 2-3מ"ג לפני שינה (קרא על זה במדריך)
8. אני אישית ממליץ על Balkan, אישית אני לא מכיר מדטק אני מכיר מדיטק והקלן שלהם בסדר לפי מה שידוע לי

יש לי כ80 כדורים קלן של 40 mg ו20 כדורי פרופיטן איך אתם ממליצים לי לעשות את הפרמידה?
יומיים ראשונים כדור אחד
יוומים לאחר מכן 2 ביום
ולאחר מכן 3 ביום עד הסוף זה לדוגמא בסדר?
כמובן שאחרי שבועיים אשתמש בפרופיטן.

עוד שאלה האם פרופיטן זה אותו דבר כמו קטוטיפן?

יש לי כ80 כדורים קלן של 40 mg ו20 כדורי פרופיטן איך אתם ממליצים לי לעשות את הפרמידה?
יומיים ראשונים כדור אחד
יוומים לאחר מכן 2 ביום
ולאחר מכן 3 ביום עד הסוף זה לדוגמא בסדר?
כמובן שאחרי שבועיים אשתמש בפרופיטן.

עוד שאלה האם פרופיטן זה אותו דבר כמו קטוטיפן?
פרופיטן וקטטופין אותו הדבר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית