הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

במידה ואני 75 ק"ג ומתחיל למען השקט הנפשי עם קטיטופן כדור אחד החל מהיום הראשון,
האם לאחר שבועיים של שימוש (הולך למשוך חודש - חודש וחצי) מומלץ לעלות ל 2 כדורים לפני השינה?
מבחינת כמויות של מגנזיום האם מספיק כדור אחד של מגנזיום (520) לפני השינה ? או שיש צורך ביותר ?
למען השלמת התמונה הקלן הוא של סיירוקס

במידה ואני 75 ק"ג ומתחיל למען השקט הנפשי עם קטיטופן כדור אחד החל מהיום הראשון,
האם לאחר שבועיים של שימוש (הולך למשוך חודש - חודש וחצי) מומלץ לעלות ל 2 כדורים לפני השינה?
מבחינת כמויות של מגנזיום האם מספיק כדור אחד של מגנזיום (520) לפני השינה ? או שיש צורך ביותר ?
למען השלמת התמונה הקלן הוא של סיירוקס
אפשר להשאר על מ״ג קטוטיפן אחד

איזה סוג מגנזיום? בגדול כן, זה מספיק.
רצוי להוסיף טאורין למזער תופעות לוואי
(שלפי גולשים רבים בסיירוקס הן מעט אגרסיביות)

ראשית תודה !
במידה ולדוגמא סיימתי היום שימוש ביהומבין, למיטב הבנתי אין מניעה להתחיל כבר מחר בבוקר סייקל של קלן נכון ? או שעדיף לחכות טיפה ?

ראשית תודה !
במידה ולדוגמא סיימתי היום שימוש ביהומבין, למיטב הבנתי אין מניעה להתחיל כבר מחר בבוקר סייקל של קלן נכון ? או שעדיף לחכות טיפה ?
אפשרי מכיוון ששניהם עובדים על רצפטורים שונים פשוט תחכה עד שזמן מחצית החיים של היובמבין יפוג ותתחיל קלן

האם יש חשיבות ללקיחת הקלן בסמוך לפני/אחרי ארוחה מסויימת ? האם יש לקחת זמן מסויים לפני/אחרי הארוחה את הכדור ?
לדוגמא במידה וסייקל קלן הינו כדור ב 8:00 כדור שני 12:00 וכדור שלישי ב 16:00, האם יש בעיה לקחת כדור ראשון ב - 8:00 במידה ואכלתי ארוחת בוקר ב 7:30 ?

• פותח/ת השרשור
האם יש חשיבות ללקיחת הקלן בסמוך לפני/אחרי ארוחה מסויימת ? האם יש לקחת זמן מסויים לפני/אחרי הארוחה את הכדור ?
לדוגמא במידה וסייקל קלן הינו כדור ב 8:00 כדור שני 12:00 וכדור שלישי ב 16:00, האם יש בעיה לקחת כדור ראשון ב - 8:00 במידה ואכלתי ארוחת בוקר ב 7:30 ?

אין בעיה כלל, הבעיה היחידה תיהינה במידה ותקח את הקלן סמוך לזמן שבו אתה הולך לישון. אך כפי שציינת כדור אחרון ילקח בשעה 4 אחה״צ שזה בסדר גמור.

בהצלחה.

הגיע הקלן...יש לי כמות ל 37 יום (100 כדורים) ויש לי 40 כדורי קטיטופן.
על מנת למשוך כמה שיותר את הסייקל...האם עדיף לקחת כדור אחד קטיטופן החל מהיום הראשון? ואז יש לי אספקה ל 40 יום...למרות שלא אוכל לעבור את ה37 יום. או שעדיף לקחת 2 כדורים החל מהיום ה 14? ? ואז הסייקל יתקצר בכ 3 ימים...
מה עדיף בריאותית? שוקל 75 קג כדור ראשון 40 מק"ג של סיירוקס ולא מרגישים כלום לאחר שעתיים מרגע הלקיחה....

הגיע הקלן...יש לי כמות ל 37 יום (100 כדורים) ויש לי 40 כדורי קטיטופן.
על מנת למשוך כמה שיותר את הסייקל...האם עדיף לקחת כדור אחד קטיטופן החל מהיום הראשון? ואז יש לי אספקה ל 40 יום...למרות שלא אוכל לעבור את ה37 יום. או שעדיף לקחת 2 כדורים החל מהיום ה 14? ? ואז הסייקל יתקצר בכ 3 ימים...
מה עדיף בריאותית? שוקל 75 קג

כמה מ"ג הכדורי קטוטיפין?
צריך לצרוך 2-3 מ"ג לפני שינה, תלוי במשקל, החל מיום 14 שאתה לוקח קלן, תחשב לפי זה אחי.
כמובן שעל פי ההיגיון אם תתחיל לקחת לפני, הפגיעה ברצפטורים תיחלש מרגע שתתחיל לקחת, גם אם זה ביום הראשון שאתה לוקח קלן.

כמה מ"ג הכדורי קטוטיפין?
צריך לצרוך 2-3 מ"ג לפני שינה, תלוי במשקל, החל מיום 14 שאתה לוקח קלן, תחשב לפי זה אחי.
כמובן שעל פי ההיגיון אם תתחיל לקחת לפני, הפגיעה ברצפטורים תיחלש מרגע שתתחיל לקחת, גם אם זה ביום הראשון שאתה לוקח קלן.
מתחת ל 90 קג מספיק 1 מג קטוטיפן לפני השינה

שלום יש לי מספר שאלות מקווה שתעזרו לי ותענו לי על השאלות
1. לפני שבוע ויומיים סיימתי סייקל של קלן של סיירוקס לאחר 14 ימים של לקיחת כדורים עד להגעת 120 מג עפי מדריך הפירמידה. רציתי לדעת אם אני כבר יכול להתחיל מחר שוב סייקל של קלן נוסף ל 14 ימים ? או שחייבים לחכות שבועיים שלמים.
2. הסייקל הקודם היו לי כדורים של סיירוקס וכרגע קיבלתי כדורים של
Clenbuterol-ver אין בעיה להחליף חברה נכון ?
3. מישהו מכיר את החברה ? Vermodje
4. אני שוקל 88 קילו אחרי שירדתי מ 95 אני יכול להגיע בסוף הסייקל ל 160 מג או שלהסתפק ב 120 מג.?
5. בסייקל של קלן על כמה פחמימות כדאי להיות בשביל לרדת בכמה שיותר אחוזי שומן? אני כרגע בפחות מ 2000 קלוריות בערך 160 גרם פחמימה ..

תודה רבה

שלום יש לי מספר שאלות מקווה שתעזרו לי ותענו לי על השאלות
1. לפני שבוע ויומיים סיימתי סייקל של קלן של סיירוקס לאחר 14 ימים של לקיחת כדורים עד להגעת 120 מג עפי מדריך הפירמידה. רציתי לדעת אם אני כבר יכול להתחיל מחר שוב סייקל של קלן נוסף ל 14 ימים ? או שחייבים לחכות שבועיים שלמים.
2. הסייקל הקודם היו לי כדורים של סיירוקס וכרגע קיבלתי כדורים של
Clenbuterol-ver אין בעיה להחליף חברה נכון ?
3. מישהו מכיר את החברה ? Vermodje
4. אני שוקל 88 קילו אחרי שירדתי מ 95 אני יכול להגיע בסוף הסייקל ל 160 מג או שלהסתפק ב 120 מג.?
5. בסייקל של קלן על כמה פחמימות כדאי להיות בשביל לרדת בכמה שיותר אחוזי שומן? אני כרגע בפחות מ 2000 קלוריות בערך 160 גרם פחמימה ..

תודה רבה
1.למען בריאותך תחכה שבועיים שלמים.להבא תנסה לשים את ידך על קטוטיפן ולמשוך סייקל ל 6 שבועות
2.לא מכיר אבל קלן זה קלן ואין בעיה להחליף חברה
3.ורמוגה כמאט ללא תופעות לוואי ממליץ בחום
4.המינון תלוי גם בתופעות לוואי ולא מומלץ להגיע למינונים גבוהיים כל כך מה שגם אתה עושה סייקל רק לשבועיים שאין ככה זמן לעלות ל 160 בהדרגתיות, שוב בפעם השניה ממליץ בחום להשיג קטוטיפן
5.אל תירד מה 100 גרם פחמימה לפי דעתי כי חבל על השריר שיפגע תיהיה על 100 זה אמור להספיק אל תישכח לעלות טיפה שומן אוו חלבון כדי לא להיות בגירעון גדול מידי.

שיהיה לך בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1.למען בריאותך תחכה שבועיים שלמים.להבא תנסה לשים את ידך על קטוטיפן ולמשוך סייקל ל 6 שבועות
2.לא מכיר אבל קלן זה קלן ואין בעיה להחליף חברה
3.ורמוגה כמאט ללא תופעות לוואי ממליץ בחום
4.המינון תלוי גם בתופעות לוואי ולא מומלץ להגיע למינונים גבוהיים כל כך מה שגם אתה עושה סייקל רק לשבועיים שאין ככה זמן לעלות ל 160 בהדרגתיות, שוב בפעם השניה ממליץ בחום להשיג קטוטיפן
5.אל תירד מה 100 גרם פחמימה לפי דעתי כי חבל על השריר שיפגע תיהיה על 100 זה אמור להספיק אל תישכח לעלות טיפה שומן אוו חלבון כדי לא להיות בגירעון גדול מידי.

שיהיה לך בהצלחה

אופק כל הכבוד לך שאתה משקיע מזמנך ועוזר.

יישר כח.

שלום,

משתמש בקלן פעם ראשונה נמצא ביום ה5 לשימוש חברת ורמודגה. היום שמתי לב לפריחה קטנה לא רצינית ולא מגרדת של פצעונים אדומים קטנים במס מקומות בגוף מלבד זה הופיעו תופעות לוואי רגילות של רעד קל בידיים וקצב לב מואץ? האם חייב להפסיק שימוש או שזה נורמאלי תודה.

• פותח/ת השרשור
שלום,

משתמש בקלן פעם ראשונה נמצא ביום ה5 לשימוש חברת ורמודגה. היום שמתי לב לפריחה קטנה לא רצינית ולא מגרדת של פצעונים אדומים קטנים במס מקומות בגוף מלבד זה הופיעו תופעות לוואי רגילות של רעד קל בידיים וקצב לב מואץ? האם חייב להפסיק שימוש או שזה נורמאלי תודה.

אהלן,

קצב ❤️ מואץ ורעידות קלות בידיים אלו חלק מתופעות הלוואי הנפוצות בלקיחת קלן.

לגבי הפריחה, אינני חושב שיש קשר - עליך לעקוב אחרי זה ולהמשיך לעדכן.

לבינתיים תמשיך כרגיל ושיהיה לך בהצלחה.

אחרי בדיקה הבנתי שקיים קלן בג׳ל, מישהו יודע על מה מדובר?

אם לקחתי אפדרין + קפאין במשך חודש ברצף ... ועכשיו אני רוצה לנסות קלן ..
צריך לחכות תקופה או שאפשר להתחיל ישר ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית