הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יש אנשים שמריצים את הסקייל רק עם קלן בלי מגנזיום וטאורין?

יש אנשים שמריצים את הסקייל רק עם קלן בלי מגנזיום וטאורין?
אני ניסיתי ולא היו לי ביכלל תופעות לוואי מהקלן חוץ מיובש בפה . אני אחד מהברי מזל שמרגישים טוב עם הקלן . עברתי היתכווציות שלא קשורות לקלן ותאמין לי שזה לא נעים(במילים מועטות ) אני במקומך דווקא כן הייתי לוקח מגנזיום ותאורין כדי להיות בטוח ובראש שקט .

קודם כל אופק תודה רבה על כל העזרה באמת!
שאלה נוספת, איך משלבים את המגנזיום והתאורין עם הסייקל? ואשמח גם לתשובה למתי הכי מתאים לקחת את הקלן במהלך היום.

קודם כל אופק תודה רבה על כל העזרה באמת!
שאלה נוספת, איך משלבים את המגנזיום והתאורין עם הסייקל? ואשמח גם לתשובה למתי הכי מתאים לקחת את הקלן במהלך היום.
קלן לוקחים על הבוקר (אפשר לקחת את כל הכדורים בבת אחת אוו במרווחים של 3 שעות) לא לקחת 3-5 שעות לפני אימון את הטאורין תיקח על הבוקר ביחד אם הקלן 2-4 גרם טאורין .
מגנזיום תיקח חצי שעה לפני השינה
אתה יודע איך מריצים סייקל קלן ?

לפי האשכול הנעוץ, בטוח שאפשר את כל המג היומי במכה על הבוקר? ואת התאורין והמגנזיום זה פעם אחת ביום?

לפי האשכול הנעוץ, בטוח שאפשר את כל המג היומי במכה על הבוקר? ואת התאורין והמגנזיום זה פעם אחת ביום?
אפשרי את כל המג בפעם אחת ,זה תלוי בתופעות לוואי. כדי להקטין תופעות לוואי אז אפשר לחלק את המנות . יש אנשים שאומרים שחילוק למנות משאיר את הקלן ברמות יציבות בדם לדעתי לא כזה משנה מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות .
את הטאורין והמגנזיום נוטלים לפי ההודעה שלי הנ"ל ^

אפשרי את כל המג בפעם אחת ,זה תלוי בתופעות לוואי. כדי להקטין תופעות לוואי אז אפשר לחלק את המנות . יש אנשים שאומרים שחילוק למנות משאיר את הקלן ברמות יציבות בדם לדעתי לא כזה משנה מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות .
את הטאורין והמגנזיום נוטלים לפי ההודעה שלי הנ"ל ^

באיזה קלן אתה השתמשת? איזו חברה?

ואפשר לדעת כמה במדיוק לקחת מגנזיום ותאורין ומתי? תודה אופק אתה ענק 😃

באיזה קלן אתה השתמשת? איזו חברה?

ואפשר לדעת כמה במדיוק לקחת מגנזיום ותאורין ומתי? תודה אופק אתה ענק 😃
השתמשתי בוורמוגה וסיירוקס קלן זה קלן וכל חברה תעשה תעבודה מה שמשתנה לפעמיים זה התופעות לוואי שבסיירוקס מרגשים קצת יותר .
תופעות לוואי משתנות מאדם לאדם , אם תצליח לשים יד על קלן של ורמוגה אוו מדיטק או סופרפארמה הרווחת .
טאורין תיקח ביחד עם הקלן על הבוקר 2-4 גרם טאורין יספיקו
ומגנזיום חצי שעה לפני השינה תיקח מנת הגשה כמו שרשום על הבקבוקון של המגנזיום

השתמשתי בוורמוגה וסיירוקס קלן זה קלן וכל חברה תעשה תעבודה מה שמשתנה לפעמיים זה התופעות לוואי שבסיירוקס מרגשים קצת יותר .
תופעות לוואי משתנות מאדם לאדם , אם תצליח לשים יד על קלן של ורמוגה אוו מדיטק או סופרפארמה הרווחת .
טאורין תיקח ביחד עם הקלן על הבוקר 2-4 גרם טאורין יספיקו
ומגנזיום חצי שעה לפני השינה תיקח מנת הגשה כמו שרשום על הבקבוקון של המגנזיום
מחזק , קלן זה קלן אבל ברגע שהבחור יעבור מסיירוקס לוורמו \ מדיטק הוא ירגיש באיכות
ואתה כמוני בקטע של התחושה בזמן קלן , אני מרגיש מצוין לאורך כל הסייקל ואף לא פעם אחת הרגשתי את "דריסת המשאית"\התכווצויות שאנשים חווים \🖕

התופעות לוואי משתנות מאדם לאדם, לדוגמא אני בסייקל של קלן של סיירוקס כרע על 120 מק"ג (יום 3, סה"כ התחלתי לפני 11 יום) לוקח רק מגנזיום לפני השינה (האמת שלוקח שנים ללא קשר לקלן) ולא מרגיש שום דבררררר ואנשים בוכים פה על תופעות לוואי, הלוואי והייתי מרגיש משהו ככה לפחות הייתי יודע שזה עובד 😃
האם במידה ועולים ל - 160 מק"ג אפקט שריפת השומן מתגבר ?

אפ
התופעות לוואי משתנות מאדם לאדם, לדוגמא אני בסייקל של קלן של סיירוקס כרע על 120 מק"ג (יום 3, סה"כ התחלתי לפני 11 יום) לוקח רק מגנזיום לפני השינה (האמת שלוקח שנים ללא קשר לקלן) ולא מרגיש שום דבררררר ואנשים בוכים פה על תופעות לוואי, הלוואי והייתי מרגיש משהו ככה לפחות הייתי יודע שזה עובד 😃
האם במידה ועולים ל - 160 מק"ג אפקט שריפת השומן מתגבר ?[/QUOTE
ממה שאני הבנתי התוצאות לא תלויות במינון

שלום חברים יקרים , אז חזרתי לתת חוות דעת נוספת על קלן ה- Sciroxx שהתחלתי לקנות לפני כ-15 ימים ,
אז כן בהתחלה בעיקר ביום הראשון היו לי חוויות לא נעימות בכלל ממנו אפילו קיצוניות כגון : כאבי ראש חזקים , רעידות חזקות , דפיקות לב .
אבל יום למחרת קמתי בבוקר לקחתי עוד הפעם מינון של 40 מק"ג - כי ב-4 ימים הראשונים לוקחים רק 40 מק"ג -
ומשום מה אין שום תופעות לוואי - למעט קצת רעידות בידיים ותחושה ממש בקטנה של יובש בפה .
עכשיו אני כבר ביום ה-15 של הקלן עם 120 מק"ג ואני חייב לציין שאין לי שום תופעות לוואי למעט כמו שרשמתי : קצת רעידות ידיים - גם היובש בפה נעלם ברגע ששותים הרבה מים .
מאוד מבסוט עליו - בדר"כ רק לאחר ה-14 יום הוא מתחיל לעשות ת'עבודה אז עכשיו יש לי חודש שלם עם תזונה קפדנית לראות מה התוצאות יניבו .
בלילה לוקח כדור 1 של קטוטיפן 1 מ"ג .
בשבועיים האחרונים מתכנן לעלות ל- 160 מק"ג - אומנם יגמרו לי באמצע הכדורים של ה- Sciroxx אבל נישארו לי קצת של MediTech והמשוך איתם עד סוף החודש של הקלן ומקווה לתוצאות טובות 😃

אם כבר חוות דעת, השימוש שלי בוורמודג' של קרוב ל 40 יום היה מצויין
מהיום הראשון רק רעידות בידיים בלבד ומספר ימים לאחר מכן כבר לא היה כלום (קלן לא מזוייף)
לא צרכתי טאורין אלא רק מגנזיום מה שהקשה עליי לרוץ או ללכת מהר מכיוון שהשרירים נתפסו אבל "סחבתי"
צרכתי לאחר 14 יום 160 מק"ג (4 כדורים בבוקר) עד סוף הסייקל כאשר לקחתי מהיום השמיני ועד ה 14 2 כדורים של קטוטיפן ומהיום ה 15 3 כדורים של קטוטיפן
בסף הכל היה מצויין תוצאות מרשימות 12% אבל מחפש משהו יותר חזק.

אם כבר חוות דעת, השימוש שלי בוורמודג' של קרוב ל 40 יום היה מצויין
מהיום הראשון רק רעידות בידיים בלבד ומספר ימים לאחר מכן כבר לא היה כלום (קלן לא מזוייף)
לא צרכתי טאורין אלא רק מגנזיום מה שהקשה עליי לרוץ או ללכת מהר מכיוון שהשרירים נתפסו אבל "סחבתי"
צרכתי לאחר 14 יום 160 מק"ג (4 כדורים בבוקר) עד סוף הסייקל כאשר לקחתי מהיום השמיני ועד ה 14 2 כדורים של קטוטיפן ומהיום ה 15 3 כדורים של קטוטיפן
בסף הכל היה מצויין תוצאות מרשימות 12% אבל מחפש משהו יותר חזק.
יותר חזק זה כבר הורמוני בלוטת התריס T3/T4 ללא טסט חבל לקחת אותם כי פשוט חבל על השריר וזה כבר התחלת סייקל

תגידו לי, עכשיו אני נמצא על מינון קלן של : 120 מק״ג ביום - יש לי קטוטיפן של 1 מק״ג גם לכדור , להלן תמונה :
כמה צריך לקחת לפני השינה?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 389
האם משהו יודע האם מותר במהלך סייקל של קלן להשתמש באקוקסיה?
יש לי דלקת בגיד באיזור המרפק ומעבר לטיפולים רופא הספורט שלי המליץ לי לקחת אקוקסיה. הוא לא ידע להגיד לי האם מותר לשלב בין השניים. מרווחים בין לקיחת הכדורים וכו...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית