הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

האם משהו יודע האם מותר במהלך סייקל של קלן להשתמש באקוקסיה?
יש לי דלקת בגיד באיזור המרפק ומעבר לטיפולים רופא הספורט שלי המליץ לי לקחת אקוקסיה. הוא לא ידע להגיד לי האם מותר לשלב בין השניים. מרווחים בין לקיחת הכדורים וכו...
הדלקת שיש לך בגיד במרפק נקרא Tennis Elbow ובדרך כלל ארקוקסיה וחבריו לא מסייעים במקרה הזה, לכן רק זריקת קורטיזון תעזור.

הדלקת שיש לך בגיד במרפק נקרא Tennis Elbow ובדרך כלל ארקוקסיה וחבריו לא מסייעים במקרה הזה, לכן רק זריקת קורטיזון תעזור.

ממש לא ! עשיתי הבחנה אצל רופא ספורט וזה בפירוש לא טניס אלבו (גם אני חשבתי כך בהתחלה) זה דלקת שנובעת מחוסר התאוששות מספק ועבודה רבה בכיווץ איזוצנטרי - זה לא באיזור שציינת !
עדיין, האם ניתן לשלב בין ארקוקסיה לקלן ?

נכתב ע"י nbaron:
יש לי דלקת בגיד באיזור המרפק ומעבר לטיפולים רופא הספורט שלי המליץ לי לקחת אקוקסיה. הוא לא ידע להגיד לי האם מותר לשלב בין השניים. מרווחים בין לקיחת הכדורים וכו...

תום ? / משהו ?

נכתב ע"י nbaron:

תום ? / משהו ?

לא תיהינה בעיה.

שאלה-תיאורטית אם אני לוקח קלן ועושה את המקסימום לשרוף שומן+משקל(hiit) + גרעון קלורי של 700 קלוריות ועוד מה שאפשר להכניס.

בקיצור, כל מה שלא עושים במסה.האם הקלן בכל זאת ישמור על השריר הקיים?

שאלה-תיאורטית אם אני לוקח קלן ועושה את המקסימום לשרוף שומן+משקל(hiit) + גרעון קלורי של 700 קלוריות ועוד מה שאפשר להכניס.

בקיצור, כל מה שלא עושים במסה.האם הקלן בכל זאת ישמור על השריר הקיים?
לא בטוח

אני דיי מחפש תשובה מחקרית שמאששת או סותרת את היכולת של קלן לתמוך בשמירת שריר תחת תוכנית "חיטוב".

אבל גם לא בטוח זה משו 😃

אני דיי מחפש תשובה מחקרית שמאששת או סותרת את היכולת של קלן לתמוך בשמירת שריר תחת תוכנית "חיטוב".

אבל גם לא בטוח זה משו 😃
יש אומרים שקלן הוא אנבולי אני לא מאמין בזה ומניסיון שלי עם התרופה כן יורדים שריר בחיטוב

מה הערך המוסף בלקיחת 160 מק"ג ? על פני 120 מק"ג... ייתן ערך מוסף בשריפת שומן ?

בוקר טוב.. אני מעוניין להתחיל סייקל שני של קלן, הבעיה שבקרוב מאוד יש לי בדיקת כושר על מכונת ריצה שבא הדופק מגיע לשיא, השאלה שלי עם זה מסוכן לבצע תבדיקה עם הקלן או אם היא תשפיע על תוצאות הבדיקה? בתודה מראש!

בוקר טוב.. אני מעוניין להתחיל סייקל שני של קלן, הבעיה שבקרוב מאוד יש לי בדיקת כושר על מכונת ריצה שבא הדופק מגיע לשיא, השאלה שלי עם זה מסוכן לבצע תבדיקה עם הקלן או אם היא תשפיע על תוצאות הבדיקה? בתודה מראש!
לא ממליץ לך להיות בסייקל קלן בזמן הבדיקה, תתחיל אחריה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית