אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אז בואו נראה , רק למען השקט הנפשי :

סייקל (4 שבועות קלן) -

ימים 1-14 : נטילת הקלן לפי הפירמידה המומלצת בנעוץ.
יום 14 (או 13?) התחלת לקיחת קטוטיפן - שעה לפני שינה
יום 14-30 : להמשיך להשאר על מינון 120 , נכון ? (קטוטיפן כדור אחד..)

דוגמא ליום ה14 :

6.00 בבוקר - כדור קלן + טאורין +אומגה 3 (אחרי זה ארוחה)

9,10 בבוקר - כדור קלן (אחרי זה הארוחה)

12-13 בצהריים - כדור קלן +אומגה 3 (ואז ארוחה)

18.30 בערב אימון .

הכל תקין ? אם יש משהו לא מדוייק אנא תעירו ,
עשיתי 2 סייקלים קלן אבל קצרים של שבועיים ,
הפעם המטרה היא להמשיך חודש בערך

היי, אני מתכנן לעשות סייקל קלן עם קפאין, השאלה שלי איך לקחת את זה...
יש אנשים שאמרו לי שכשאני מגיע ל80 מ"ג ויותר לפצל את הכדורים לאחד בבוקר ואחד שעה לפני אימון ואת הקפאין שעתיים לפני אימון ועוד כדור חצי שעה לפני האימון.
אבל כשבדקתי תעניין אומרים שקלן לא מומלץ לפני אימון בגלל שזה מגביר את פעילות הלב, השאלה שלי היא אם זה בסדר לשלב את הקלן והקפאין ביחד, ולקחת אותם בזמנים כמו שתיארתי. ואם לא אז איך כדי לקחת אם אני מתאמן בסביבות 10 בבוקר .
תודה 😁

שמע אני גם הייתי מתאמן בשעה הזאת והזזתי את זה כדי לקחת את הקלן לפני האימון וגם את הקפאין כדי שיהיה לי אימון עם אנרגיה טובה ואגב יש אחלה של פאמפ עם הקלן אימונים ממש כפים (אולי זה בראש לא יודע) בקיצור אני לפחות לוקח בשעה 8-9 בבוקר שני כדורים קלן עם קפאין מתאמן סביבות 2-3 ואז אחרי האימון עוד כדור בלי קפאין ושם נגמר הסיפור מרגיש אחלה באימונים אין תופעות לואי מיוחדות בכלל ומרגיש בן זונה אבל זה עניין של משחק יש כאלה שלוקחים את כל ה3 בפעם אחת לפני האימון ומתאמנים בצהרים יש כאלה שלוקחים את כל ה3 בפיצולים ומתאמנים ב8 בערב (אני אישית ממש לא אוהב בשעות האלה הגוף כבר עייף) נסה תירא מה מרגיש לך הכי טוב ותיקרא עוד יש פה באתר כמה מאמרים על זה יעזרו לך

הכדורים שלי זה 220 מג קפאין, כמה כדי לקחת? וזה בסדר לקחת 2 כדורים בווט אחת?
ונניח אין לי את האפשרות להזיז את האימון, בגלל עבודה .. מה כדי לעשות?

שמע אין יותר מידי צורך בהרבה קפאין לדעתי אפילו 220 גרם אחד ביום יעשה את העבודה לגבי השאלה השניה אין לי מושג תחפש תיקרא על זה עוד קצת עד שמישהו שיודע לגבי זה יענה לך בנתיים קצת חומר תיקח מפה
https://www.lbs.co.il/threads/13359/

הכדורים שלי זה 220 מג קפאין, כמה כדי לקחת? וזה בסדר לקחת 2 כדורים בווט אחת?
ונניח אין לי את האפשרות להזיז את האימון, בגלל עבודה .. מה כדי לעשות?
קח את הקפאין לפני האימון ואת הקלן לאחריו במידה וזה אימון בוקר אם זה לא פשוט קח את הקלן על הבוקר אל תתאמן כמה שעות וקח את הקפאין לפני האימון , זמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות ולכן לא צריך לפצל את הכדורים בזמן הנטילה (אולי בהיבט של התופעות לוואי וזה כבר משתנה מאדם לאדם) במידה ועובר את ה14 יום צריך להתחיל קטוטיפן ,
זה אמיר אוו אלירן ?
בהצלחה

קח את הקפאין לפני האימון ואת הקלן לאחריו במידה וזה אימון בוקר אם זה לא פשוט קח את הקלן על הבוקר אל תתאמן כמה שעות וקח את הקפאין לפני האימון , זמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות ולכן לא צריך לפצל את הכדורים בזמן הנטילה (אולי בהיבט של התופעות לוואי וזה כבר משתנה מאדם לאדם) במידה ועובר את ה14 יום צריך להתחיל קטוטיפן ,
זה אמיר אוו אלירן ?
בהצלחה
אתה בטוח שאפשר לקחת את כל הקלן אחרי האימון? לפי הפרוטוקול פה בקילוגרם רשום שעדיף לקחת לפני האימון 4-5 שעות ואז להתאמן בצהריים\ערב. ועוד שאלה אפשר לקחת קלן ואחרי שעה.. שעתיים לעשות אימון קרדיו בעצימות נמוכה או שגם צריך 4-5 שעות ? מרווח

אתה בטוח שאפשר לקחת את כל הקלן אחרי האימון? לפי הפרוטוקול פה בקילוגרם רשום שעדיף לקחת לפני האימון 4-5 שעות ואז להתאמן בצהריים\ערב. ועוד שאלה אפשר לקחת קלן ואחרי שעה.. שעתיים לעשות אימון קרדיו בעצימות נמוכה או שגם צריך 4-5 שעות ? מרווח
כל מה שאני מדבר זה מניסיון אז כן אני בטוח , לפני האימון(קרדיו) מומלץ לחכות שעתיים לפחות , יצא לי לקחת קלן וישר לעשות אירובי גם לא כזה נורא אבל למען הבטיחות האישית מומלץ לחכות.
אני לא ככ דוגמא כניראה כי אני לא מרגיש כמאט תופעות לוואי של הקלן ומצד שני חברים שעשו סייקל הפסיקו אותו ביומיים הראשונים בגלל ההתכווציות והכאבי ראש.

כל מה שאני מדבר זה מניסיון אז כן אני בטוח , לפני האימון(קרדיו) מומלץ לחכות שעתיים לפחות , יצא לי לקחת קלן וישר לעשות אירובי גם לא כזה נורא אבל למען הבטיחות האישית מומלץ לחכות.
אני לא ככ דוגמא כניראה כי אני לא מרגיש כמאט תופעות לוואי של הקלן ומצד שני חברים שעשו סייקל הפסיקו אותו ביומיים הראשונים בגלל ההתכווציות והכאבי ראש.
תכלס הוא לא עושה לי שום דבר מיוחד.. אתה יודע בקטנה ישלי אחרי שעה מלקיחת הכדור קצת רעידות ביידים וזהו .. הכל תקין האימונים שלי מרגיש טיל הכל מעולה ניראלך אפשרי לעשות ככה
8:00 כדור אחד קלן
13:00 - קפאין
14:00- אימון כוח
15:00- עוד שני כדורים ביחד קלן
18:00-19:00 קרדיו עצימות נמוכה
סידור כזה? פחות או יותר לתוצאות מקסימליות וניצול מלא של הקלן? (סייקל של 14 יום) אני לא מערער עליך אחי אתה באמת ניראלי בקיע בחומר ומדבר מניסיון אבל הייתי גם שמח לישמוע דעה של אחד המנהלים האם יש עדיפות לקחת את כל הכמות היומית של הקלן לפני אימון הכוח כי שמעתי לא מעט חבר'ה שאומרים שצריך לקחת הכל לפני האימון כוח
ועוד שאלה חחחח מותר לעשן עם הכדור נכון ? (סיגריות כמובן , אי אפשר משהו אחר בחיטוב בגלל המאנצ)

נערך לאחרונה:
תכלס הוא לא עושה לי שום דבר מיוחד.. אתה יודע בקטנה ישלי אחרי שעה מלקיחת הכדור קצת רעידות ביידים וזהו .. הכל תקין האימונים שלי מרגיש טיל הכל מעולה ניראלך אפשרי לעשות ככה
8:00 כדור אחד קלן
13:00 - קפאין
14:00- אימון כוח
15:00- עוד שני כדורים ביחד קלן
18:00-19:00 קרדיו עצימות נמוכה
סידור כזה? פחות או יותר לתוצאות מקסימליות וניצול מלא של הקלן? (סייקל של 14 יום)
ועוד שאלה חחחח מותר לעשן עם הכדור נכון ? (סיגריות כמובן , אי אפשר משהו אחר בחיטוב בגלל המאנצ)
אני הייתי נוטל את כל הכדורים ביחד וזהו, מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות ולכן לא משנה אם אתה מפצל אוו לא סהכ השעות נראות בסדר גמור אבל כמו שאמרתי כך את הכל ביחד אני במקומך הייתי עושה קרדיו בוקר לוקח לפניו קפאין ואז אחרי הארוחת בוקר נוטל את הקלן . לגבי העישון אין לי מושג כי אני לא מעשן אז לא בדקתי .
מנסיון תוצאות מתחילים לראות החל מהשבוע השלישי ולכן מומלץ כבר להריץ 6 שבועות עם קטוטיפן וזהו

אני הייתי נוטל את כל הכדורים ביחד וזהו, מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 36 שעות ולכן לא משנה אם אתה מפצל אוו לא סהכ השעות נראות בסדר גמור אבל כמו שאמרתי כך את הכל ביחד אני במקומך הייתי עושה קרדיו בוקר לוקח לפניו קפאין ואז אחרי הארוחת בוקר נוטל את הקלן . לגבי העישון אין לי מושג כי אני לא מעשן אז לא בדקתי .
מנסיון תוצאות מתחילים לראות החל מהשבוע השלישי ולכן מומלץ כבר להריץ 6 שבועות עם קטוטיפן וזהו
אני אישית לא אוהב בימים שאני גם עושה גם קרדיו גם כוח לעשות קודם קרדיו אני רוצה להרגיש טיל באימון כוח זה דבר אחד דבר שני לקחתי פעם את כל ה3 ביחד עשה לי לא טוב הרגשתי מגעיל כזה לא אוהב ביחד השאלה היחידה שלי אם יש קריטיות לקחת את כל הכמות של הקלן לפני האימון כוח, כי עם הסידור שרשמתי אני מרגיש הכי נוח במחינת תופעות לואי וסדר היום שלי.. ולגבי ה6 שבועות זאת פעם ראשונה שאני משתמש בקלן אני אוהב בלאט לאט והאחוז שומן שלי די סבבה 12 אני רוצה עוד פיניש קטן חיטובים הבאים נריץ יותר ארוך

אני אישית לא אוהב בימים שאני גם עושה גם קרדיו גם כוח לעשות קודם קרדיו אני רוצה להרגיש טיל באימון כוח זה דבר אחד דבר שני לקחתי פעם את כל ה3 ביחד עשה לי לא טוב הרגשתי מגעיל כזה לא אוהב ביחד השאלה היחידה שלי אם יש קריטיות לקחת את כל הכמות של הקלן לפני האימון כוח, כי עם הסידור שרשמתי אני מרגיש הכי נוח במחינת תופעות לואי וסדר היום שלי.. ולגבי ה6 שבועות זאת פעם ראשונה שאני משתמש בקלן אני אוהב בלאט לאט והאחוז שומן שלי די סבבה 12 אני רוצה עוד פיניש קטן חיטובים הבאים נריץ יותר ארוך
איך שרשמת ניראה בסדר גמור אז

אין לך מה לחשוב על שימוש בקלן חבר . דיאטה טובה תעשה תעבודה בגיל שלך החילוף חומרים ממש טוב .
רוצה לרדת מהר ? תיכנס לדל פחמימה ותשלב חלבון כפול 3 ממשקל גוף יעשה תעבודה יופי .
קלן זה לא טיקטק ויש לזה תופעות לוואי לא נעימות לרוב מי שמשתמש ולכן עדיף להימנע אני יכול לספר לך סיפורים על חברים שלי שלקחו ופשוט זה השבית אותם ברמה של כל היום להיות במיטה

אין לך מה לחשוב על שימוש בקלן חבר . דיאטה טובה תעשה תעבודה בגיל שלך החילוף חומרים ממש טוב .
רוצה לרדת מהר ? תיכנס לדל פחמימה ותשלב חלבון כפול 3 ממשקל גוף יעשה תעבודה יופי .
קלן זה לא טיקטק ויש לזה תופעות לוואי לא נעימות לרוב מי שמשתמש ולכן עדיף להימנע אני יכול לספר לך סיפורים על חברים שלי שלקחו ופשוט זה השבית אותם ברמה של כל היום להיות במיטה
אני עכשיו בדיאטה טובה .. לא קשור ללרדת עכשיו כי אני במסה .. יודע כבר על דל פחמימה ..
פשוט בעתיד כשאני ארצה להשתמש רוצה לדעת מאיזה גיל מותר ..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית