הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

נשרו לי השיערות מהראש, נהייתי קירח אימפוטנט ועקר. וזה לאחר 4 ימים של שימוש.

אחי אני צריך תשובה ברורה יותר יכול ליהיות שכשאני יסיים עם הסייקל ולא יקרה לי כלום אז עברתי בשלום
או שאחרי כמה שנים יכול להגיע לי משהוא בבום תשובה ברורה בבקשה ולא מעורפלת
מה זה תשובה ברורה? יש סיכון, אני לא יכול לצפות מה יקרה בדיוק.
אם יש ספק, אין ספק. אתה כולה בן 15, אתה לא צריך קלן. רד מזה.

וזה עבר לך؟
שמעתה על מיקרה עותר.גרוע כתוצאה משימוש؟
מה זה יכול ליגרום בעתיד؟שפוך מידע אל תיתבייש
כל מה שאני שומע פה מאנשים זה רק אל תיגע נקודה רוצה לדעת למה איזה בעיות וכדומה

אז אני אשפוך לך קצת מידע:

* אתה ילד קטן, עוד לא נכנסת לקטגוריה של נער מתבגר.

* אתה תלמיד בבית הספר, חלבון התחלתי לשתות בגיל 19.5-20. מאיפה אתה יודע מה זה קלן? זה סם.

* אם ההורים שלך יתפסו אותך אתה תיהיה בעונש בחדר לא תצא לראות חברים ואף יאסרו עליך לשחק במחשב.

* אין לך מושג באימונים, תזונה שינה וכולי.

יש עוד המון המון בעיות וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על הבעיות שיכולות להיות בעת שימוש בקלן.

האם אי פעם מישהוא ניפגע מקלן כתוצאה מישימוש,לאחר השימוש,כמה שנים אחר השימוש,האם נזק בלתי הפיך.
כל מי שקרה לו משהוא מסייקל אחד שיענה בדחיפות כאן

1. אם תשתה 48 טבליות עם מיץ תפוזים זה מה שיקרה לך או אם יש לך חברים מפגרים...
http://europepmc.org/abstract/med/9478104

אגב, הם טעו שם במינון ורשמו כדורים של 20 מיליגרם הם התכוונו 0.2

-
2. אתה עלול למצוא עצמך מת - אבל לך תדע מה בשילוב של כל אלה למשך 9 חודשים גרם למותו.

http://link.springer.com/article/10.1007/s004140050165#page-1

-

3. עוד קצת על מה קורה בהרעלת קלנבטרול, לא צוין שם כמה הם לקחו...

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22633759
-

4. עוד מקרה
http://www.journalofcardiologycases.com/article/S1878-5409(13)00101-1/abstract

--

קיצר, לפחות על-פניו לא מצאתי עדויות לנזק ארוך טווח ובד"כ גם הנזקים הם עקב מינונים פשוט מגוחכים.
מצד שני לא התאמצתי ממש לחפש ולחפור עמוק מספיק.

אני בטוח שאם יש תרופות שעברו תהליכי אישור לבני אדם ומוצאים להן נפגעים, אתה תמצא גם בקלן שהוא מיועד לשימוש בלייבסטוק וסוסים.

בהחלט כן,
לאחר כמה ימים מתרגלים לכך - בהתחלה זה מלחיץ ומרגישים לא בנוח - אך זה תקין .

לקחתי כדור אחד של 40 מק"ג (קלן בלו אייס) לפני כחודש הרגשתי ממש לא טוב ולא המשכתי לקחת ועכשיו אני רוצה לנסות שוב אבל לחתוך את הכדור לחצי שיהיה 20 מק"ג האם כדאי? או שההשפעות יהיו חזקות באותה מידה? והאם לקחת כל יום כדור אחרי ארוחת הבוקר?

לקחתי כדור אחד של 40 מק"ג (קלן בלו אייס) לפני כחודש הרגשתי ממש לא טוב ולא המשכתי לקחת ועכשיו אני רוצה לנסות שוב אבל לחתוך את הכדור לחצי שיהיה 20 מק"ג האם כדאי? או שההשפעות יהיו חזקות באותה מידה? והאם לקחת כל יום כדור אחרי ארוחת הבוקר?

אני אישית כשהייתי משתמש בקלן , הייתי לוקח בבוקר את הכל במכה - 90% מהזמן זה היה אחרי ארוחת בוקר .
וקצת בעייתי לחתוך את הכדור הוא די קטן אני בספק אם אפשר לחתוך אותו בצורה נורמלית .
וכמובן שההפשעות לא יהיו אותו הדבר כי הכמות יותר קטנה - אך אפשר לנסות .

אני בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי שרדתי את התופעות לוואי .
אך כבר בפעם ה-3 נימאס לי מ'זה ויותר לא נוגע בזה .

אני אישית כשהייתי משתמש בקלן , הייתי לוקח בבוקר את הכל במכה - 90% מהזמן זה היה אחרי ארוחת בוקר .
וקצת בעייתי לחתוך את הכדור הוא די קטן אני בספק אם אפשר לחתוך אותו בצורה נורמלית .
וכמובן שההפשעות לא יהיו אותו הדבר כי הכמות יותר קטנה - אך אפשר לנסות .

אני בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי שרדתי את התופעות לוואי .
אך כבר בפעם ה-3 נימאס לי מ'זה ויותר לא נוגע בזה .

מה זאת אומרת לקחת הכל במכה? לא אמורים לקחת כדור אחד ביום?

בלו אייס, קלן מצויין. 40mcg לכדור, לדעתי יש שם טיפה יותר.
לגבי השימוש, את יכולה לעצור ב-80mcg לאחר ששהית ב-40mcg ארבעה ימים. קחי את הכדור בבוקר ולקראת אחר הצהריים (מהשלב שאת עולה ל-80mcg). קטוטיפן החל מהיום העשירי, כדור בודד לפני השינה.
לקלן זמן מחצית חיים של 30+ שעות, בכל יום הרמות בדם יעלו עד שיתייצבו. סביר שתחושי בתופעות הלוואי ביתר שאת דווקא בשלב העלאת המינון.
אם נגיד עושים סייקל קלן שבועיים אז לא חייבים קטוטפין לא ?
הוא אמר כאשר שהוא העלה את המינונים הוא לקח את כולם אחרי הארוחת בוקר..ככה גם אני עשיתי אחרי ארוחת בוקר לקחתי כדור ושהעלתי מינונים 2 ושהעלתי שוב לקחתי 3 ..

הרי זה פרמידה עולה ,
ביום ה-1 עד ה-4 : 1 כדור של 40 מק"ג .
ביום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג .
ביום ה-8 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג , ובמידה ומושכים לעוד חודש אז צריך קטוטיפן .
כמובן שהכמות הזאת מדברת ללשון זכר , אני לא בטוח שהכמות הזאת היא נכונה לנקבה .

כתמיד לקחתי את כולם על הבוקר כי ב-5 עד 6 שעות הראושונת מרגישים די חזק את ההשפעה ואז לאט לאט זה יורד , כך שיכלתי בערב להתאמן.

כל הפרמידה שלי כמובן מבוססת על המאמר הבא :
https://www.kilogram.co.il/127/clen-המדריך-השלם-לשימוש-בקלנבוטרול-קלן/

@Shachar S - אם עושים שבועיים קלן - אין צורך בקטוטיפן , רק במידה ורוצים למשוך מעל שבועיים .

הרי זה פרמידה עולה ,
ביום ה-1 עד ה-4 : 1 כדור של 40 מק"ג .
ביום ה-4 עד ה-8 : 2 כדורים של 40 מק"ג .
ביום ה-8 עד ה-14 : 3 כדורים של 40 מק"ג , ובמידה ומושכים לעוד חודש אז צריך קטוטיפן .
כמובן שהכמות הזאת מדברת ללשון זכר , אני לא בטוח שהכמות הזאת היא נכונה לנקבה .

כתמיד לקחתי את כולם על הבוקר כי ב-5 עד 6 שעות הראושונת מרגישים די חזק את ההשפעה ואז לאט לאט זה יורד , כך שיכלתי בערב להתאמן.

כל הפרמידה שלי כמובן מבוססת על המאמר הבא :
https://www.kilogram.co.il/127/clen-המדריך-השלם-לשימוש-בקלנבוטרול-קלן/

@Shachar S - אם עושים שבועיים קלן - אין צורך בקטוטיפן , רק במידה ורוצים למשוך מעל שבועיים .
כן רק רציתי להיות בטוח 😃

• אהבתי
Reactions: Asi
אם יש פס הפרדה, אין בעיה לחתוך ולקחת חצי כדור ביום.
אם אין פס הפרדה, זה בעייתי משום ששני החלקים לא בהכרח יהיו שווים בכמות החומר הפעיל. אחד החלקים יכול להכיל 30 מק"ג בעוד שהשני יכיל 10 מק"ג. קצת בעייתי.
לא מכיר את הקלן של בלו אייס, אז אני לא יודע אם יש לו פס הפרדה.

קלן לוקחים במק"ג (מיקרו גרם) ולא מ"ג (מיליגרם). אם תקחי קלן במ"ג סיכוי סביר שנתראה בעולם הבא.

היום הבאתי קישור על מישהו ששתה מיץ תפוזים וחברים שלו שפכו לו לבפנים 48 כדורי קלן בשביל הקטע (4.8 מ"ג בקירוב).

הוא שרד באופן מפתיע. איזה מעניין זה אבולוציה?

שלום
אקדים ואוסיף שחיפשתי בפורום הרבה ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת.
ביום שבת הקרוב אני אצטרך לסיים סייקל ראשון של קלן אחרי שבועיים, עכשיו שבוע שעבר והשבוע יש לי העמסת פחמימות שביום הזה אני לא לוקח קלן, ואני לא יודע אם השבועיים שבהם אפשר לקחת קלן כולל את הימים האלה או לא, כלומר אם אני צריך לסיים את הסייקל שבועיים בדיוק מהכדור הראשון או שהסייקל זה 14 יום שבכל יום לוקחים כדור (לא כולל ההפסקות של ההעמסה) מקווה שהייתי ברור..
תודה

סיים אחרי 14 יום בלי קשר לימים שפספסת.
על כמה פחמימה אתה ביום?
את ההעמסה הקרובה תדחה בכמה ימים ותעשה אותה לאחר סיום הסייקל.

היום הבאתי קישור על מישהו ששתה מיץ תפוזים וחברים שלו שפכו לו לבפנים 48 כדורי קלן בשביל הקטע (4.8 מ"ג בקירוב).

הוא שרד באופן מפתיע. איזה מעניין זה אבולוציה?
ממש חברים...

חח האמת שלא אחי.. בעיקר פסטה ואורז. לא קשה להגיע ל600 גרם האמת

דבר שני, העמסה פעם בשבועיים זה לא קיצוני?

600 גר' פחמימה ביום לאורז ? זה המון אחי .
כי 100 גרם אורז לפני בישול ( אורז פרסי ) הערך שלו בפחמימה זה 27 גר'
אני בספק אם אתה אוכל מעל 1 ק"ג אורז לפני בישול + עוד 1 ק"ג של פסטה לפני בישול אחי .

* 100 גרם אורז לפני בישול = 350-400 גרם אורז לאחר בישול ( משתנה ברמת התבלון,והכמות מים שאתה שם )

לא מחשבים את הפחמימה באורז לאחר בישול , אך ורק לפני בישול כשאתה שוקל אותו .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית