הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר את אבקת החלבון ansi ultimate flurry ??

• פותח/ת השרשור nivg25
  • פורסם בתאריך

nivg25

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
מישהו מכיר וניסה את אבקת החלבון ansi ultimate flurry ?
אם כן איך היא מבחינת טעם ומבחינת איכות? והאם היא מורכבת מכמה סוגי חלבונים? ומה הייתם ממליצים עליה או על super quad?

תודה!

נשמע כמו עוד חברה חארטה ישראלית שהמציאה אבקת חלבון.

שמעתי על היצרן, לא ניסיתי.

אפשר לדעת למה לא מוצר של יצרן אמין וגדול יותר? כן זה עולה קצת יותר אבל כנראה ששווה את זה.

האבקה הכי טעימה שטעמתי, ערכים מעולים.
לכל אלה שלא ניסו- ממליץ בחום.

אז כנראה שלא שתית יותר מדי אבקות או שאתה ממש לא יודע להבדיל בין אבקות איכותיות לחארטה.

אז כנראה שלא שתית יותר מדי אבקות או שאתה ממש לא יודע להבדיל בין אבקות איכותיות לחארטה.

כנראה שאתה מבלבל את השכל.
תקרא על האבקה באינטרנט.
בארץ היא מתומחרת יקר לכן אנשים לא נחשפים אליה.
גם מבחינת להזמין אותה מחו"ל, באתרים המוכרים לא מצאתי אותה.

כנראה שאתה מבלבל את השכל.
תקרא על האבקה באינטרנט.
בארץ היא מתומחרת יקר לכן אנשים לא נחשפים אליה.
גם מבחינת להזמין אותה מחו"ל, באתרים המוכרים לא מצאתי אותה.

היא מתומחרת יקר כמו כל אבקה אחרת בארץ. ואנשים מעדיפים לקנות משו מוכר מאשר משו שלא. זה אותו דבר כמו שתבחר בין סמארטפון של אפל או סמסונג לבין סמארטפון סיני.

היא לא נמכרת בחו"ל בגלל שזאת אבקה ישראלית יא "חכם". בדיוק מאותה סיבה שלא תמצא בחו" ל עוד אבקות ישראליות כמו סופר אפקט או פרובודי.

עד כמה שידוע לי מדובר על יצרן אמריקני. למה הרושם שמדובר על יצרן ישראלי?

אישית לא הייתי רוכש את האבקה הזאת כי אחוז החלבון יחסית נמוך. רק 25 גרם חלבון למנה של 38-40 גרם(משתנה בהתאם לטעם).

גם לא בדיוק 100% מי גבינה, יש כאן בלנד עם מיסלר קזאין. יכול להיות טיפה לא נעים לרגישים ללקטוז.

עד כמה שידוע לי מדובר על יצרן אמריקני. למה הרושם שמדובר על יצרן ישראלי?

אני מכיר אבקה ישראלית בשם flurry, יכול להיות שזו לא אותה אבקה(למרות שקשה לי להאמין).

היא מתומחרת יקר כמו כל אבקה אחרת בארץ. ואנשים מעדיפים לקנות משו מוכר מאשר משו שלא. זה אותו דבר כמו שתבחר בין סמארטפון של אפל או סמסונג לבין סמארטפון סיני.

היא לא נמכרת בחו"ל בגלל שזאת אבקה ישראלית יא "חכם". בדיוק מאותה סיבה שלא תמצא בחו" ל עוד אבקות ישראליות כמו סופר אפקט או פרובודי.

חברה ישראלית? ממתי ANSI ישראלית?
אתה מתווכח על דבר שאין לך מושג בו.

חברה ישראלית? ממתי ANSI ישראלית?
אתה מתווכח על דבר שאין לך מושג בו.

ANSI ? חברה לא מוכרת בכלל, מי הם ?

טוב, אין לי מושג, תמליץ לחבר כאן על ה-flurry הזה ולא על אופטימום.

אין ספק שלא מדובר על יצרן גדול ובקושי נתקלתי במוצרים שלהם(בארץ ובחול).

מצד שני, זה לא יצרן ישראלי.

מצד שלישי, זאת אבקה בינונית בכל הנוגע לערכים. הגולד של אופטימום עולה עליה בכל פרמטר(לא יודע מה הפער במחיר, מניח שקיים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית