עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתכוון להספים את הפוסט בדיון ה-"אני בן 17 האם כדאי להשתמש בסטרואידים". כל תגובה כזאת תימחק.האם אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה מדוע לא להישתמש בזה כסייקל ראשון ידוע לי שהרבה אנשים בוחרים ב EPI כסייקל ראשון והם בטווח הגילאים 17-20
ווואוו כל-כך הרבה דברים שאני לא מסכים איתם בקשר לאפיסטן.
זה אולי אחד מהסטרואידים הכי מדווחים על תחושת נפיחות שיש... שלא נדבר על השבתה.
נתונים יבשים זה יפה, אבל סטרואידים לא מתנהגים כמו הנתונים על הדף שלהם וזה כולל כמעט כל סטרואיד, קח לדוגמא בולדנון ודיבול שמתנהגים שונה לחלוטין למרות שבולדנון זו גירסא נוזלית ארוכה של די-בול שהומצאה במקור כדי להחליף את הכדור.
שאתה אומר הראשונה הכוונה היא לIronmag labs?עדיף Ironmag labs, IBE, RPN (Havoc), Vital labs
הראשונה עדיפה.
כןשאתה אומר הראשונה הכוונה היא לIronmag labs?
מה אתה מתכוון בתחושת נפיחות?ווואוו כל-כך הרבה דברים שאני לא מסכים איתם בקשר לאפיסטן.
זה אולי אחד מהסטרואידים הכי מדווחים על תחושת נפיחות שיש... שלא נדבר על השבתה.
נתונים יבשים זה יפה, אבל סטרואידים לא מתנהגים כמו הנתונים על הדף שלהם וזה כולל כמעט כל סטרואיד, קח לדוגמא בולדנון ודיבול שמתנהגים שונה לחלוטין למרות שבולדנון זו גירסא נוזלית ארוכה של די-בול שהומצאה במקור כדי להחליף את הכדור.
אני העברתי שם של שלושה יצרנים שאני כמעט משוכנע שהמוצר שלהם מכיל אפיסטן, רק אפיסטן ובמינון הנכון. לגבי Ironmaglabs אני משוכנע בכך.IronFlex Supplements Epi Xtreme מכיר?
זה היה במבצע.
מה אתה מצפה שיהיה עליהם ? זה כדורים סטנדרטיםלפני מספר ימים קיבלתי 2 קופסאות של Rpn havoc, אטומות , וסגורות, אבל הכדורים טיפה מלחיצים ... לבנים ללא שום סימן הכר או כיתוב .. השאלה אם לקחת ללא דאגות ?