הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Epistane

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
יצא לכם לשמוע על החומר הזה?
הבנתי שלא רק שהוא עובד..אלא שהוא גם חוקי! לא יודע אם מותר לתת פה לינקים לכתבות בנושא מאתרים בחו"ל, אבל הייתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים.
@Eyal @Tom

האם אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה מדוע לא להישתמש בזה כסייקל ראשון ידוע לי שהרבה אנשים בוחרים ב EPI כסייקל ראשון והם בטווח הגילאים 17-20
אני לא מתכוון להספים את הפוסט בדיון ה-"אני בן 17 האם כדאי להשתמש בסטרואידים". כל תגובה כזאת תימחק.
לשאלתך, אני המלצתי לך לא להשתמש. אם החלטת להשתמש בכל זאת אז תחרבן לך את הבריאות בכיף... אל תנסה לשכנע אותי בכדאיות שבשימוש בסטרואידים בגיל 17, אני מבטיח לך שזה לא ילך.

למה ללכת על סייקלי סולו של epi במקום סייקל טסט אנטט או אם רוצים לקצר את הסייקל אז פרופ ובמקסימום באותה רמת פגיעה לכבד להוסיף דיבול?

ווואוו כל-כך הרבה דברים שאני לא מסכים איתם בקשר לאפיסטן.

זה אולי אחד מהסטרואידים הכי מדווחים על תחושת נפיחות שיש... שלא נדבר על השבתה.
נתונים יבשים זה יפה, אבל סטרואידים לא מתנהגים כמו הנתונים על הדף שלהם וזה כולל כמעט כל סטרואיד, קח לדוגמא בולדנון ודיבול שמתנהגים שונה לחלוטין למרות שבולדנון זו גירסא נוזלית ארוכה של די-בול שהומצאה במקור כדי להחליף את הכדור.

נתונים יבשים זה יפה, אבל סטרואידים לא מתנהגים כמו הנתונים על הדף שלהם וזה כולל כמעט כל סטרואיד, קח לדוגמא בולדנון ודיבול שמתנהגים שונה לחלוטין למרות שבולדנון זו גירסא נוזלית ארוכה של די-בול שהומצאה במקור כדי להחליף את הכדור.

אביעד , אתה יכול בבקשה להרחיב ולהסביר יותר לעומק למה אתה מתכוון ? כי התחושה בעקבות השרשור הנ"ל ואם אצטט את תום, שהסטרואיד עדיין "חוקי" (לא בארץ ולא לספורט" וחבל לא לנסות אותו לאור מגוון רחב של סיבות.... וכמובן יש להוסיף ולהבהיר שאין פה חלילה המלצה מצד תום לשימוש בסטרואידים....

מה אתה מתכוון בתחושת נפיחות?
מדובר בסטרואיד מאוד יבש.
לאיזה השבתה אתה מתכוון?
כל סטרואיד משבית במינונים מספיק גבוהים ובשימוש ארוך מספיק.
אני מסכים שההייפ שנוצר הוא מוגזם (חלק מזה כנראה באשמתי שלא במכוון) אבל אין קשר לוואריאנט שבין בולדנון לדיבול במקרה הזה.

IronFlex Supplements Epi Xtreme מכיר?

זה היה במבצע.
אני העברתי שם של שלושה יצרנים שאני כמעט משוכנע שהמוצר שלהם מכיל אפיסטן, רק אפיסטן ובמינון הנכון. לגבי Ironmaglabs אני משוכנע בכך.
אני לא מכיר את כל היצרנים מאחר ויש הרבה מאוד אך יודע שהתגלו לא מעט מקרים של מוצרים שלא הכילו את מה שהוצהר.

לפני מספר ימים קיבלתי 2 קופסאות של Rpn havoc, אטומות , וסגורות, אבל הכדורים טיפה מלחיצים ... לבנים ללא שום סימן הכר או כיתוב .. השאלה אם לקחת ללא דאגות ?

לפני מספר ימים קיבלתי 2 קופסאות של Rpn havoc, אטומות , וסגורות, אבל הכדורים טיפה מלחיצים ... לבנים ללא שום סימן הכר או כיתוב .. השאלה אם לקחת ללא דאגות ?
מה אתה מצפה שיהיה עליהם ? זה כדורים סטנדרטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית