עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
IBE היא אחת משתי חברות שהוציאו לראשונה את הגרסה שלהן לסטרואיג (השניה היא RPN שקראה לו Havoc).המוצר המדובר הוא IBE Epistane ? אוו שזה סתם תוסף תזונה כי ממה שאני רואה אפשר לקנות את המוצר כמאט בכל מקום
כן קראתי את השירשור אני פשוט רציתי להיות בטוח שמה שמיסתובב ברשת זה לא תוסף תזונה שקוראים לו על שם של סטרואיד (יש כמה כאלה )IBE היא אחת משתי חברות שהוציאו לראשונה את הגרסה שלהן לסטרואיג (השניה היא RPN שקראה לו Havoc).
ברמת העיקרון נכנסת לשרשור המכיל די הרבה אינפורמציה ושאלת שאלה שמראה שלא כ"כ קראת את השרשור.
Epistane נמכר OTC. הוא סטרואיד שסקירה עבורו מופיע בעמוד הראשון של השירשור.
הראשון הוא פפטיד המגרה הפרשת הורמון גדילה. השני אינו פפטיד אלא הורמון המגרה הפרשת הורמון גדילה (GHRH). השילוב בינהם מביא להפחתת סומטוסטטין שהוא הורמון מדכא הורמון גדילה (GHIH). כך למעשה מוגברים פולסים של הורמון הגדילה.תגיד תום מה אתה אומר על כל הפפטידים החוקיים כביכול בשוק?אני מדבר על(לקוח מסרטון של ג'ייסון בלהה בנושא)
GHRP-2 10mg & Mod GRF 1-29
יזיז פחות. כמו עם כל סטרואיד.האם למי שכבר עבר כמה סייקלים יקבל השפעה מהכדורים האלו או שזה לא יזיז בכלל
יזיז פחות. כמו עם כל סטרואיד.
רבים מהמשתמשים המנוסים מבצעים פיצוץ ושיוט או לחילופין אינם ממתינים מספיק לאחר סייקל ולעומתם חלק מהמשתמשים בוחרים לבצע סייקל epi סולו כסייקל ראשון (מאחר ואינם מעוניינים להזריק, בוחרים להתחיל משימוש בחומר חוקי, קל להשיג או כל סיבה אחרת מוצדקת או לא). ההבדלים בין משתמשים כאלה, סטטיסטית, די משמעותיים והרבה מזה קשור ברוויה של הרצפטורים, רמות מיוסטטין ועוד. לעיתים מדובר בהבדל כה משמעותי עד שהאחרונים ידווחו על עלייה מדהימה בשריר נקי בסייקל מסה איכותי והראשונים כלל לא ישיגו רווחים מסייקל סולו שכזה.מה הסיבה שזיז פחות? האם זה קשור להפחתה ברגישות של הרצפטורים או כדומה?
נניח שמישהו מתחיל סייקל סולו של epistane כפי שכתבת בדיוק, מהי ההשפעה שגורמת לזה שזה יזיז פחות בהמשך?
40mg/ed לאחד שכבר עבר מספר סייקלים הוא מינון די נמוך. מינון של 60mg/ed מתאים יותר. לרוב מרגישים את האפיסטן בצורה מלאה לאחר כ-10 ימים.מתי אמורים להרגיש את האפיסטן?
אני אחרי 2 סייקלים בחיים של טסט בלבד + טסט ווינטרול
כרגע אני מנסה את האפיסטן
40 מג ליום של VITAL LABES
לעלות מינון ל 60 ?
לא כדאי לשלב שני אוראליים בסייקל.אפשר לשלב טורינבול?
אני ביום בשישי של הסייקל 40mg/ed + קלן (יום 33). לא ביצעתי סייקל סטרואידי בעבר. הדבר היחידי שאני מרגיש זה קצת ירידה ברעב ושיפור ביכולת הריצה. לא מרגיש שיפור בכוח בכלל. לפעמים אני מרגיש תחושה של ריחוף (אופוריה) אבל יכול להיות שזה בגלל שאני בדל פחמימה 😃40mg/ed לאחד שכבר עבר מספר סייקלים הוא מינון די נמוך. מינון של 60mg/ed מתאים יותר. לרוב מרגישים את האפיסטן בצורה מלאה לאחר כ-10 ימים.
שישה ימים זה עדיין קצת מוקדם. שום דבר ממה שתיארת לא קשור בסטרואיד.אני ביום בשישי של הסייקל 40mg/ed + קלן (יום 33). לא ביצעתי סייקל סטרואידי בעבר. הדבר היחידי שאני מרגיש זה קצת ירידה ברעב ושיפור ביכולת הריצה. לא מרגיש שיפור בכוח בכלל. לפעמים אני מרגיש תחושה של ריחוף (אופוריה) אבל יכול להיות שזה בגלל שאני בדל פחמימה 😃
כדאי לעלות את המינון ?
אני אמתין בסבלנות. במידה וביום ה 10 זה לא ידגדג אותי אני יגדיל את המינון ל 60mgשישה ימים זה עדיין קצת מוקדם. שום דבר ממה שתיארת לא קשור בסטרואיד.
בסקירה של הסטרואיד דיברתי על מינון ממוצע של 60mg/ed. גם 40mg/ed אמור להעניק יופי של עלייה בשריר נקי למתאמן שמעולם לא עבר סייקל.
הסטרואיד משפיע מהיום הראשון אך דיווחים על השפעה ניכרת ומלאה מכוונים ליום העשירי בערך.
אני מקווה שאינך בגירעון קלורי, ה"דל פחמימה" שציינת קצת מטריד. סטרואידים הם לא שיקוי כשפים או "פרפטום מובילה" בכדי להניע תהליכים אנבוליים ניכרים נדרשת צריכת חלבון של לפחות 3g חלבון לקילוגרם משקל גוף וצריכה קלורית של כ-45 קלוריות לקילוגרם משקל גוף.אני אמתין בסבלנות. במידה וביום ה 10 זה לא ידגדג אותי אני יגדיל את המינון ל 60mg
תודה