עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מקווה שאינך בגירעון קלורי, ה"דל פחמימה" שציינת קצת מטריד. סטרואידים הם לא שיקוי כשפים או "פרפטום מובילה" בכדי להניע תהליכים אנבוליים ניכרים נדרשת צריכת חלבון של לפחות 3g חלבון לקילוגרם משקל גוף וצריכה קלורית של כ-45 קלוריות לקילוגרם משקל גוף.
מעבר לכך יש לתזמן צריכת פחמימה זמינה מיד לאחר אימון. "דל פחמימה" עלול להיות קטסטרופה למטרת גדילה ומסייקל למטרת חיטוב המבוצע בגירעון לא ניתן לצפות להרבה מעבר לשמירה על מסת שריר קיימת.
אם תהיה בגירעון קלורי מסת השריר לא תעלה (אלא אם הוא זניח). ניתן להתחטב במידה מסויינת כשהעלייה במסת השריר ניכרת והפלוס הקלורי אינו מביא לעליית שומן גבוהה. כמובן שלא מדובר בחיטוב לא"ש ממש נמוכים אלא סוג של מה שמכונה "מסה נקייה". במצב כזה אפיסטן יכול מאוד לסייע.אני אכן בסייקל חיטוב. אני אוכל 3 גרם חלבון לק"ג וכמות הפחמימות היומית שלי באזור ה 90-100 גרם. אני לא מחפש לגדול אלה באמת לשמור על הקיים. קראתי בפורומים שהאפיסטן עוזר להגדיל את מסת השריר הרזה גם בחיטוב. זה מה שאני מחפש.
הסיבה היחידה שאני בחיטוב היא לשם סייקל מסה של טסט אנטט + דיבול. אני מעריך שאני כרגע בין 11% ל 12% שומן. המטרה היא להגיע לאזור ה 9%-10% ואז להישאר נטרלי חודש ולהתחיל מסה. אני לא בהכרח מחפש כרגע העלאת מסת שריר אלה שימור על הקיים. אני לא מכיר את הדרך לחיטוב + עלייה במסת שריר עם עליית שומן נמוכה. כל המושג של חיטוב + עליית שומן נמוכה מרגיש לי מוזר רעיונית. אני שוקל כל גרם שאני אוכל ולא מזייף בפירור, אשמח להסבר קצרצר (בגדול) איך מבצעים חיטוב כזה.אם תהיה בגירעון קלורי מסת השריר לא תעלה (אלא אם הוא זניח). ניתן להתחטב במידה מסויינת כשהעלייה במסת השריר ניכרת והפלוס הקלורי אינו מביא לעליית שומן גבוהה. כמובן שלא מדובר בחיטוב לא"ש ממש נמוכים אלא סוג של מה שמכונה "מסה נקייה". במצב כזה אפיסטן יכול מאוד לסייע.
חשוב לי שתתאם ציפיות.
אני בדיוק התחלתי סייקל והפסקתי לאחר יומיים , אני יתחיל מחדש אחרי חיטוב ,פוסט למי שיחפש בעתיד קצת מידע על הבשר.
אני ביום ה 15 של הסייקל (חיטוב), Episten RPN Havoc
40mg/ed
התחלתי להרגיש אותו ביום ה 11. ההרגשה הכללית טובה מאוד, התחושה היא כמו PUMP תמידי של אחרי אימון. לדעתי זה גם נראה ככה למרות שאני לא אובייקטיבי. אם לא הייתי יודע שאין אפשרות לגדול בחיטוב (דל פחמימה) הייתי קופץ ואומר גדלתי קצת כי ככה זה מרגיש. יש לי טיפה יותר כוח באימון, אבל לא משהו שיגרום לי להעיף משקלים. בסך הכל נראה שעושה עבודה מעולה בשימור השריר, תופעות לוואי מורגשות = אין בכלל, אלה אם כן חרמנות נחשב לתופעת לוואי 😃
אתה תשלב אותו עם טסט?אני בדיוק התחלתי סייקל והפסקתי לאחר יומיים , אני יתחיל מחדש אחרי חיטוב ,
מעניין איך הוא יבוא במסה
לא אני יעשה אותו לבד בתור סייקל ראשון עדיןאתה תשלב אותו עם טסט?
אכן לרוב מדווח כמורגש לאחר היום העשירי. התיאור מאוד מתאים ומאוד נפוץ לחיטוב.פוסט למי שיחפש בעתיד קצת מידע על הבשר.
אני ביום ה 15 של הסייקל (חיטוב), Episten RPN Havoc
40mg/ed
התחלתי להרגיש אותו ביום ה 11. ההרגשה הכללית טובה מאוד, התחושה היא כמו PUMP תמידי של אחרי אימון. לדעתי זה גם נראה ככה למרות שאני לא אובייקטיבי. אם לא הייתי יודע שאין אפשרות לגדול בחיטוב (דל פחמימה) הייתי קופץ ואומר גדלתי קצת כי ככה זה מרגיש. יש לי טיפה יותר כוח באימון, אבל לא משהו שיגרום לי להעיף משקלים. בסך הכל נראה שעושה עבודה מעולה בשימור השריר, תופעות לוואי מורגשות = אין בכלל, אלה אם כן חרמנות נחשב לתופעת לוואי 😃
תום/משהו בתור אחד שהולך להתחיל סייקל מסה אפיסטן לכ 6 שבועות רציתי לשאול מה תזמון הלקיחה של הכדורים
1. לדוגמא 40 מ"ג אפיסטן בבוקר - כל יום באותו זמן ! - האם יש חשיבות לקחת על קיבה ריקה ?
2. לגבי ה LIVE 52 מבין שיש לקחת 2 כדורים (אין צורך ב 3) האם לפצל או לקחת ביחד ? מתי לקחת אותם ? ביחד עם לקיחת האפיסטן או לפני השינה ? מבין שלוקחים לאורך כל הסייקל קרי 6 שבועות.
3. לקיחת 1 גרם Tudca - מתי לקחת אותו ? מה תפקידו ?
4. Clomid 50mg/ed - לקיחה כל יום בשבוע 7 עד 9 ! האם יש חשיבות מתי לוקחים ?
האם הנקודות שהעליתי הינן נכונות (מעבר לשאלות) ? פשוט מעוניין שכל הנקודות יהיו סגורות.
שאלה נוספת, היות שמדובר בסייקל ראשון (לא יהיו לאחריו סייקלים נוספים) ומדובר בסייקל מסה, נתונים בן 39 1.86 73 קילו על 6.5% שומן
מעוניין להעלות כמה שיותר נקי השאיפה להגיע ל 85 קילו על 8% שומן אבל אם להיות מציאותי גם 80 קילו על 8% יספקו 😃
האם יש להגדיל את צריכת חלבון/קלוריות כבר מהיום הראשון ללקיחה ?
צורך היום כ 2-2.3 גרם חלבון למשקל גוף ליום, האם להגדיל את צריכת החלבון ל 3 3.5 או 4 ?
ובכמה יש להגדיל את צריכת הפחממות ?
תודה מראש
את ה-epi יש לפצל ולקחת במרווחים שווים פחות או יותר (אין צורך להתעורר בלילה ולקחת כדור... 😃).תום/משהו בתור אחד שהולך להתחיל סייקל מסה אפיסטן לכ 6 שבועות רציתי לשאול מה תזמון הלקיחה של הכדורים
1. לדוגמא 40 מ"ג אפיסטן בבוקר - כל יום באותו זמן ! - האם יש חשיבות לקחת על קיבה ריקה ?
2. לגבי ה LIVE 52 מבין שיש לקחת 2 כדורים (אין צורך ב 3) האם לפצל או לקחת ביחד ? מתי לקחת אותם ? ביחד עם לקיחת האפיסטן או לפני השינה ? מבין שלוקחים לאורך כל הסייקל קרי 6 שבועות.
3. לקיחת 1 גרם Tudca - מתי לקחת אותו ? מה תפקידו ?
4. Clomid 50mg/ed - לקיחה כל יום בשבוע 7 עד 9 ! האם יש חשיבות מתי לוקחים ?
האם הנקודות שהעליתי הינן נכונות (מעבר לשאלות) ? פשוט מעוניין שכל הנקודות יהיו סגורות.
שאלה נוספת, היות שמדובר בסייקל ראשון (לא יהיו לאחריו סייקלים נוספים) ומדובר בסייקל מסה, נתונים בן 39 1.86 73 קילו על 6.5% שומן
מעוניין להעלות כמה שיותר נקי השאיפה להגיע ל 85 קילו על 8% שומן אבל אם להיות מציאותי גם 80 קילו על 8% יספקו 😃
האם יש להגדיל את צריכת חלבון/קלוריות כבר מהיום הראשון ללקיחה ?
צורך היום כ 2-2.3 גרם חלבון למשקל גוף ליום, האם להגדיל את צריכת החלבון ל 3 3.5 או 4 ?
ובכמה יש להגדיל את צריכת הפחממות ?
תודה מראש
את ה-epi יש לפצל ולקחת במרווחים שווים פחות או יותר (אין צורך להתעורר בלילה ולקחת כדור... 😃).
אני לא יודע איך הגעת למסקנה שמדובר ב"תרופת קסם". מדובר בסטרואיד אוראלי, נגזרת DHT שתכונותיו זהות לנגזרות DHT אחרות (במידה גבוהה או נמוכה מהן אך עם אותן התכונות), עם רעילות ממוצעת לכבד ופגיעה בייצור הטסט הטבעי בשימוש מספיק ממושך ובמינון גבוה מספיק.תום, לאור כל האמור לעיל זה נראה שהאפיסטן למעשה משווק בצורה זו או אחרת כ "תרופת קסם"
תוכל בבקשה להרחיב ולפרט על הנזקים העלולים להיגרם מהשימוש...?
ובנוסף, האם הנזקים שתארת לעיל עדיין יהיו רלוונטים במידה ומשתמשים ב liv וב tudca ?
האם עדיין קיימת סכנה לכבד כתוצאה מסייקל חד פעמי במידה ומשתמשים בתוספות שציינת בסקירתך ?אני לא יודע איך הגעת למסקנה שמדובר ב"תרופת קסם". מדובר בסטרואיד אוראלי, נגזרת DHT שתכונותיו זהות לנגזרות DHT אחרות (במידה גבוהה או נמוכה מהן אך עם אותן התכונות), עם רעילות ממוצעת לכבד ופגיעה בייצור הטסט הטבעי בשימוש מספיק ממושך ובמינון גבוה מספיק.
קיימת סקירה בקישור המופיע בסקירתי הקודמת.
לא.אני בן 17 ואני רוצה להתחיל סייקל של EPI RPN HAVOC יש לי את כול החומרים הנילווים לכבד וPCT מסודר האם כדיי לי לקחת את ה EPISTANE?