הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לרוץ פעמיים ביום במהלך חיטוב זה טירוף?

• פותח/ת השרשור just me
  • פורסם בתאריך
כמה פעמים אתה רץ בשבוע וכמה ק'מ? אם אתה לא רץ יותר מ 160 ק'מ בשבוע, לא מפצלים.
למה אתה רוצה לרוץ פעמיים במקום אימון ארוך יותר?

• פותח/ת השרשור
יוצא לי לרוץ 4-5 פעמים בשבוע 7.5 ק'.

כמה פעמים אתה רץ בשבוע וכמה ק'מ? אם אתה לא רץ יותר מ 160 ק'מ בשבוע, לא מפצלים.
למה אתה רוצה לרוץ פעמיים במקום אימון ארוך יותר?

אימון ארוך יותר פשוט קשה לי יותר פסיכולוגית ולעומת זאת שני אימונים של 7.5 ק' כל ריצה (אחד בבוקר ואחד בערב) יותר קל.
השאלה שלי אם מבחינה בריאותית זה בסדר? ואם זה בסדר, אז האם זה יעזור לי לשרוף יותר שומן?

מה אתם חשובים?
מטרת הריצה היא לצורך כושר/עיסוק כלשהו? או שלמטרת שריפת קלוריות?
אם המטרה היא שריפת קלוריות זה מיותר לגמרי לרוץ פעמיים ביום. גם לרוץ פעם ביום (משמע 7 פעמים בשבוע) זה מיותר לגמרי..

• פותח/ת השרשור
מטרת הריצה היא לצורך כושר/עיסוק כלשהו? או שלמטרת שריפת קלוריות?
אם המטרה היא שריפת קלוריות זה מיותר לגמרי לרוץ פעמיים ביום. גם לרוץ פעם ביום (משמע 7 פעמים בשבוע) זה מיותר לגמרי..
שריפת קלוריות.
במקום להגיד שזה מיותר 10 פעמים אולי תסביר למה? כי נראה לי שאתה טועה ובגדול..

במקום להגיד שזה מיותר 10 פעמים אולי תסביר למה? כי נראה לי שאתה טועה ובגדול..
כי ירידה במשקל תלויה במאזן הקלורי שלך. אם אתה מכניס פחות ממה שאתה מוציא אתה תרד במשקל, ואפשר לעשות את זה בכלל בלי אירובי (למעשה בתחילת הדרך זה אפילו עדיף, ככה כשמתחילים להיתקע אפשר להוסיף אירובי).

מיותר.

אין צורך להשתגע, עם תפריט נכון ושילוב של אירובי כמה פעמים בשבוע - אתה תרד.

• פותח/ת השרשור
כי ירידה במשקל תלויה במאזן הקלורי שלך. אם אתה מכניס פחות ממה שאתה מוציא אתה תרד במשקל, ואפשר לעשות את זה בכלל בלי אירובי (למעשה בתחילת הדרך זה אפילו עדיף, ככה כשמתחילים להיתקע אפשר להוסיף אירובי).
אוקי.
אז זה משהו מקובל, כלומר אני לא מטורף או משהו אם יום או יומיים בשבוע אני ירוץ פעמיים.

אוקי.
אז זה משהו מקובל, כלומר אני לא מטורף או משהו אם יום או יומיים בשבוע אני ירוץ פעמיים.
איך הבנת מההודעה שלי שזה משהו מקובל?
בהנחה שאתה לא איזה מרתוניסט שמתעסק כל החיים שלו בזה, סיכוי סביר שתפצע מהר מאוד מאימון יתר
לא דיברתי בכלל על הצד הבריאותי כי הוא נראה לי לא רלוונטי בהנחה שהמטרה שלך היא ירידה במשקל ככה שמראש כל הרעיון הזה מיותר כמו שכתבתי קודם

השאלה שלי אם מבחינה בריאותית זה בסדר? ואם זה בסדר, אז האם זה יעזור לי לשרוף יותר שומן?
אם אתה מבצע 2 ריצות קלות, קל = סיימת כמעט בלי הרגשת עייפות, אז זה אפשרי. תזכור שזה אומר הרבה יותר התעסקות בריצה, פעמיים להתלבש. להתקלח/ מתיחות וכד' כך שבפועל אתה משקיע יותר זמן.

לצורך חיטוב אין צורך ביותר מ-4 שעות אירובי, כך ש-4 אימונים של שעה בהחלט יספיקו ואין צורך לפצל אימונים

לרוץ פעמיים ביום זה טירוף.
אין צורך בריצה באירובי בכלל, אלא אם כן יש לך בעיה לאכול פחות מהמאזן הקלורי הנייטרלי שלך. זה רק יגדיל את הגירעון הקלורי שלך.

Back
למעלה תחתית