עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה פעמים אתה רץ בשבוע וכמה ק'מ? אם אתה לא רץ יותר מ 160 ק'מ בשבוע, לא מפצלים.
למה אתה רוצה לרוץ פעמיים במקום אימון ארוך יותר?
מטרת הריצה היא לצורך כושר/עיסוק כלשהו? או שלמטרת שריפת קלוריות?מה אתם חשובים?
שריפת קלוריות.מטרת הריצה היא לצורך כושר/עיסוק כלשהו? או שלמטרת שריפת קלוריות?
אם המטרה היא שריפת קלוריות זה מיותר לגמרי לרוץ פעמיים ביום. גם לרוץ פעם ביום (משמע 7 פעמים בשבוע) זה מיותר לגמרי..
כי ירידה במשקל תלויה במאזן הקלורי שלך. אם אתה מכניס פחות ממה שאתה מוציא אתה תרד במשקל, ואפשר לעשות את זה בכלל בלי אירובי (למעשה בתחילת הדרך זה אפילו עדיף, ככה כשמתחילים להיתקע אפשר להוסיף אירובי).במקום להגיד שזה מיותר 10 פעמים אולי תסביר למה? כי נראה לי שאתה טועה ובגדול..
אוקי.כי ירידה במשקל תלויה במאזן הקלורי שלך. אם אתה מכניס פחות ממה שאתה מוציא אתה תרד במשקל, ואפשר לעשות את זה בכלל בלי אירובי (למעשה בתחילת הדרך זה אפילו עדיף, ככה כשמתחילים להיתקע אפשר להוסיף אירובי).
איך הבנת מההודעה שלי שזה משהו מקובל?אוקי.
אז זה משהו מקובל, כלומר אני לא מטורף או משהו אם יום או יומיים בשבוע אני ירוץ פעמיים.
אם אתה מבצע 2 ריצות קלות, קל = סיימת כמעט בלי הרגשת עייפות, אז זה אפשרי. תזכור שזה אומר הרבה יותר התעסקות בריצה, פעמיים להתלבש. להתקלח/ מתיחות וכד' כך שבפועל אתה משקיע יותר זמן.השאלה שלי אם מבחינה בריאותית זה בסדר? ואם זה בסדר, אז האם זה יעזור לי לשרוף יותר שומן?