הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דל פחמימה בימים ללא אימון ופחמימה גבוהה ביום אימון

• פותח/ת השרשור adirz8
  • פורסם בתאריך

adirz8

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
היי, בשבועיים האחרונים אני על 100 גרם פחמימה ביום, מאימון לאימון אני מרגיש שאני נחלש.
קראתי כמה מאמרים שממליצים לאכול 180-200 גרם פחמימה בימי אימון ובימים ללא אימון לאכול 100 גרם פחמימה.
כמובן שאת רוב הפחמימות אוכלים לפני האימון ואחריו. יצא לכם לנסות תפריט כזה? האם הוא יעיל?

למה מלכתחילה אתה על 100 גרם פחמימה אם אתה מרגיש שזה לא טוב לך?

• פותח/ת השרשור
גירעון קלורי, לא חייב מעט מאוד פחמימות
הייתי בהתחלה על שלילי רגיל אבל משום מה נתקעתי. אחרי שעברתי לדל המשכתי לרדת אבל אולי זה בגלל שבניתי תפריט חדש שהיה מתאים למשקל שלי באותו זמן

הייתי בהתחלה על שלילי רגיל אבל משום מה נתקעתי. אחרי שעברתי לדל המשכתי לרדת אבל אולי זה בגלל שבניתי תפריט חדש שהיה מתאים למשקל שלי באותו זמן
נשמע לי יותר הגיוני.
גם בטח ירדת גם קצת בנוזלים

השאלה העיקרית: אני יכול להגיע ל6-8 אחוז שומן בדיאטה רגילה לא דלת פחמימות?
קשה לי להאמין שתגיע לאחוזים האלה ללא סטרואידים ודברים אחרים.
אבל להגיע לאחוז שומן נמוך בהחלט אפשר להגיע ללא דיאטה דלת פחמימה, לפחות לא בכוונה. אפשרי שבשלב מסוים יישאר לך להוריד רק מהקלוריות של הפחמימה ואז זה יהפוך טבעית לדל פחמימה, אבל אין צורך לעשות את זה מראש

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתגיע לאחוזים האלה ללא סטרואידים ודברים אחרים.
אבל להגיע לאחוז שומן נמוך בהחלט אפשר להגיע ללא דיאטה דלת פחמימה, לפחות לא בכוונה. אפשרי שבשלב מסוים יישאר לך להוריד רק מהקלוריות של הפחמימה ואז זה יהפוך טבעית לדל פחמימה, אבל אין צורך לעשות את זה מראש
שאתה מתכוון לאחוז שומן נמוך לכמה אתה מתכוון?

Back
למעלה תחתית