עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל עוד זה קריאטין מונו אין ממש הבדל מיוחד ביניהם. בנוגע לקריאטין אני לא יודע אם הוא טוב, אבל אופטימום בכלליות היא חברה מצוינת - מובילה בתוספים אם לא אחת מהמובילות.
אין עדיפות מסוימת - אישית כשאני הייתי לוקח - לפני אימון.
בנוגע ללקיחה של התוסף - יש אנשים שלוקחים כוס מים ושמים בה את התוסף, יש כאלו שלוקחים כפית קריאטין שמים בפה ואז שותים מים
ויש כאלו ששמים באבקת חלבון או בכל משקה אחר. לי אישית זה לא כזה משנה - אני הייתי שם בכוס מים את הקריאטין ושותה בבת אחת,
אבל יש אנשים שזה מפריע להם בגלל שקריאטין מונו הוא תוסף ללא טעם ולפעמים יש את ההרגשה שאתה שותה חול אז להם זה מפריע.
תודה רבה על התשובה .
אשמח אם מישהו יענה גם לשאלות של מיכל , במה העמסה תסייע עם קריאטין ?
והאם יש הגבלה לזמן השימוש או כמות הגרמים ?
תוכל לענות גם לי בבקשה אם אתה יודע...היא "תסייע" בזה שתגמור את התוסף יותר מהר ותקנה הרבה ממנו. כפית של 5 גרם תספיק.
כל עוד את מתאמנת אין בעיה לקחת כל יום 5 גרם ללא הפסקה... אין צורך בהעמסות..גם אני משתמשת בזה של אופטימום. מאוד מרוצה. התחלתי לפני 7 שבועות. לוקחת כל יום כפית שטוחה 3-4 גרם (כי משקל הגוף שלי נמוך). לא עשיתי העמסה. אני בדיוק שוקלת אם צריך לעשות הפסקה עכשיו. אם כן, לכמה זמן להפסיק . ודבר נוסף- בתקופה שבה לא לוקחים קראטין,יש ירידה בנפח השריר וביכולת (ובמשקל)?
בעקרון כמה זמן אפשר לקחת רצוף יום יום בלי להפסיק? אפשר גם כמה שנים בלי להפסיק או שזה מפסיק להשפיע? זה מזיק?
יש ירידה בנפח. לא בהכרח נפח השריר, משום שקריאטין נותן לכל הגוף מראה נפוח יותר. יש אפשרות גם לירידה של כמה קילוגרמים בשבוע-שבועיים שלאחר ההפסקה, בגלל יציאה של נוזלים שהגוף אגר. סביר להניח שתהיה ירידה ביכולות.גם אני משתמשת בזה של אופטימום. מאוד מרוצה. התחלתי לפני 7 שבועות. לוקחת כל יום כפית שטוחה 3-4 גרם (כי משקל הגוף שלי נמוך). לא עשיתי העמסה. אני בדיוק שוקלת אם צריך לעשות הפסקה עכשיו. אם כן, לכמה זמן להפסיק . ודבר נוסף- בתקופה שבה לא לוקחים קראטין,יש ירידה בנפח השריר וביכולת (ובמשקל)?
בעקרון כמה זמן אפשר לקחת רצוף יום יום בלי להפסיק? אפשר גם כמה שנים בלי להפסיק או שזה מפסיק להשפיע? זה מזיק?
אין צורך בהעמסה. שיטה שיווקית שהדבר היחיד שהיא יעילה בו הוא בזבוז כספי הלקוחות.תודה רבה על התשובה .
אשמח אם מישהו יענה גם לשאלות של מיכל , במה העמסה תסייע עם קריאטין ?
והאם יש הגבלה לזמן השימוש או כמות הגרמים ?