הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתליל תוכנית כוח

theking123321

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי חברה,

אני 4חודשים במכון ואני במסה AB, שוקל 70, גובה 185 ,עכשיו אני רוצה לעבור לתוכנית כוח אבל אני לא יודע איזה... שמעתי שיש SS, 5/3/1, 5X5 ובטח יש עוד. מישהו יכול לייעץ לי למה לעבור???

אבל שהתוכנית תהיה בלי דדליפט!!!(יש לי בעיה בגב וגם עקמת שיכולה להחמיר) אפילו אם צריך לעשות 2 תרגילים במקום אני מוכן. 😃

בבקשה לעזור לי כי אני לא יודע מה לעשות ובאלי כבר לדעת !!!!!!
תודה מראש לעוזרים. לא עונים...? 😡
היי חברה,

אני 4חודשים במכון ואני במסה AB, שוקל 70, גובה 185 ,עכשיו אני רוצה לעבור לתוכנית כוח אבל אני לא יודע איזה... שמעתי שיש SS, 5/3/1, 5X5 ובטח יש עוד. מישהו יכול לייעץ לי למה לעבור???

אבל שהתוכנית תהיה בלי דדליפט!!!(יש לי בעיה בגב וגם עקמת שיכולה להחמיר) אפילו אם צריך לעשות 2 תרגילים במקום אני מוכן. 😃

בבקשה לעזור לי כי אני לא יודע מה לעשות ובאלי כבר לדעת !!!!!!
תודה מראש לעוזרים. לא עונים...? 😡

למה לא עונים..

• פותח/ת השרשור
תקישב, כח ונפח אתה תקבל מכל סוג של אימון שתעשה. השאלה מה על מה אתה רוצה לתת יותר דגש. ואם יש לך עקמת בגב אני ממליץ על נפח.

לא רוצה נפח? לא רוצה לטפל בעקמת? תעשה מה בא לך! אני את שלי מהניסיון שלי אמרתי. עכשיו הכדור במגרש שלך.
תקישב, כח ונפח אתה תקבל מכל סוג של אימון שתעשה. השאלה מה על מה אתה רוצה לתת יותר דגש. ואם יש לך עקמת בגב אני ממליץ על נפח.

לא רוצה נפח? לא רוצה לטפל בעקמת? תעשה מה בא לך! אני את שלי מהניסיון שלי אמרתי. עכשיו הכדור במגרש שלך.

אז לעבוד נפח? ואיזה תרגילים כדאי בשביל העקמת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית