עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק כמוני אחרי חודש חיטוב אני כבר מאבד את התשוקה לפחמימות ותכלאס מי שיודע לבשל לא צריך לדאוג מכיוון שהיום יש מלא מתכונים דלי פחמימה כמו פנקייקים ועוגות ואפילו יצא לי לעשות גלידות בחיטוב הקודם שליכבר רכשתי, הטעם "יבש" ;) אבל המחיר והכמות סבירים עבורי . בעבר הייתי מסתמכת יותר על אבקות חלבון ואז גם הייתי קונה את האופטימום במחיר מופקע. הסיבה שקניתי הפעם את האבקה זה כדי להפחית במוצרי החלב. אני פשוט מפרקת קוטגים וקרטוני חלב. וזה לא פועל לטובתי כנראה בחיטוב. כי נורא קשה לי להגיע לאחוז שומן נמוך. אגב , המטרה שלי לא להיות מפתחת גוף אלא לתחזק גוף אתלטי ומעט שרירי. כל התמונות האלה שמעלים בקבוצה בפייסבוק עושות לי חשק ;) . נכון להיות אני שוקלת 59 על 1.65 ועם מסת שריר יחסית דיי גדולה. רק חסר לי להפחית 3 ק של שומן (עד כמה שניתן) בשביל ה"פינישים" . הפחתתי בפחמימות עד כדי זה שאני צורכת אותם מירקות וממוצרי החלב שגם בהם יש כמות יחסית של פחמימות. נכון, זה מקשה לעלות נפחים באימון אבל מדיי פעם אני מנסה לאכול שיבולת שועל ואורז. למה מנסה? כי זה סוויץ' כזה שעושים בראש. התרגלתי כבר בלי פחמימות. איבדתי את התשוקה אחרי חודש בערך ואני לא רוצה להחסיר אותה. גנטית אני נוטה להפריש יותר אינסולין . וככה אני כבר קרוב ל3 חודשים. הפחתתי 3 קילו . ועכשיו כל גרם זה מאבק 😃 נכון להיום** להחזיר ** . אופפפ כמה שגיאות כתיב יוצאות כשכותבים דרך הנייד 🫤
חשבת אולי לשנות איזה אימון 2 באירובי ולעשות אותם אינטרוולים ?אני על אחוז שומן נמוך יחסית לאישה, אך לא לזה אני שואפת. כמו שאמרתי אם אצליח להפחית 3 קילו של שומן (ככל שניתן) אהיה מסופקת 😃 לגבי הדל פחמימה אני תוהה אם אני עושה עוול לגוף שלי... ואולי שכחתי לציין שאני עןשה 4 אימוני כח בשבוע ו3 אירובי יחסית עצימים ( 12 קמ משולב ריצה והליכה מהירה, הפחתתי בריצה ושילבתי הליכה מהירה כי זה היה גומר לי על השריר, אבל זה הורס את הפאן ומצב הרוח:Confused:)
בשביל להיות יפים צריך לסבול ( :אני לא אוהבת אימוני אירובי כאינטרוולים אם להיות כנה 🙁
מוטב לחיות מכוער מאשר לסבול להיות יפהבשביל להיות יפים צריך לסבול ( :
לי יש צורת חשיבה שונה מישלך בחשיבה שלי כל עוד אתה אוהב את עצמך ושלם עם עצמך אז אתה מאושר וכן לפעמים שאיפה לשלמות (אף אחד לא מושלם ) זה חלק מאהבה עצמית+ יופי זה בעני המתבונן לדעתי אז יש גם כאלה שגוף שרירי דוחה אותם אבל כל עוד אני אוהב את זה אז זה בסדר לא ככה ?מוטב לחיות מכוער מאשר לסבול להיות יפה