מידע THE PALEO DIET

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
הרצאה מצוינת. למי שלא ניסה אני מאוד ממליץ על עקרונות התזונה האלה. אפשר לשלב אותם בהדרגה כדי שלא תתחרפנו אבל לי כבר אין ספק לגבי זה.
בפשטות:
- בלי דגנים
- בלי חלב
- בלי קטניות
- בלי סוכר
- בלי שמנים ממקור צמחי
- בלי אוכל מעובד

- עם בשר (כולל דגים)
- עם ביצים
- עם ירקות
- עם פירות
- עם אגוזים

פשוט לאכול כמה שיותר מהקבוצה השניה ופחות מהראשונה.

הרצאה מצוינת. למי שלא ניסה אני מאוד ממליץ על עקרונות התזונה האלה. אפשר לשלב אותם בהדרגה כדי שלא תתחרפנו אבל לי כבר אין ספק לגבי זה.
בפשטות:
- בלי דגנים
- בלי חלב
- בלי קטניות
- בלי סוכר
- בלי שמנים ממקור צמחי
- בלי אוכל מעובד

- עם בשר (כולל דגים)
- עם ביצים
- עם ירקות
- עם פירות
- עם אגוזים

כולל אבקת חלבון מי גבינה?

כולל אבקת חלבון מי גבינה?

תלוי בך. כל אחד עושה את ההחלטות שלו לגבי מה הוא רוצה לאכול ומה לא. אם תשאל את פרופ. קורדיין (הדמות המרכזית בתנועה הזאת) אז הוא יגיד לך שזה מיותר. אם אתה חושב שחסר לך חלבון בדיאטה אז עדיף שתקבל אותו מאוכל. אם אבקה זה מה שנוח לך או אפשרי מאיזה סיבה אחרת אז זאת החלטה שלך.

מה הבעיה עם החלב? הפחמימות? מה עם מוצרי חלב שטבעית נטולי פחמימות?

חלב בעייתי לאנשים מסוימים. יש אנשים שרגישים ללקטוז, יש כאלה שאלרגים. יש כאלה כמוני שחלב פשוט מכייח ולא אוהבים את זה. אין לי את הבעיה הזאת עם גבינות.
לדעתי כל אחד צריך לבדוק את זה על עצמו בניסוי פשוט של חודש בלי מוצרי חלב.
תקרא קצת פה אם אתה מחפש עוד חומר בנושא:
http://nomilk.com/

בפשטות:
- בלי דגנים
- בלי חלב
- בלי קטניות
- בלי סוכר
- בלי שמנים ממקור צמחי
- בלי אוכל מעובד

- עם בשר (כולל דגים)
- עם ביצים
- עם ירקות
- עם פירות
- עם אגוזים

הוידאו שהוא הביא לא עובד לי. (אם יש קישור אחר אני אשמח)
אבל ממה שאתה אומר זה נשמע מעניין.

השאלה העיקרית אם זה עד כדי כך קריטי? מה החסרונות?

מה יעזור לי אם אני אתנזר לגמרי ממוצרי החלב? (ומכל הדברים האחרים שציינת?)

מה שעצוב זה שהיום, המאכלים שעליהם האדם הקדמון חיי יותר יקרים מכל הזבל (אוכל מעובד)...
bentzurm אתה אוכל לפי הדיאטה הזו?

נערך לאחרונה:
כן. משתדל.

אני חושב שמעל 90% ממה שאני אוכל זה:
ביצים, בשר עוף, בקר ו"אחר",ֿ דגים (סלמון וטונה בעיקר), פלפלים, מלפפונים, עגבניות, חסה, כרוב, בטטה, דלעת, ברוקולי, שעועית ירוקה, גזר, תפוח, בננה, אבטיח, אגסים, קוט'ג, גבינות אחרות, אגוזים (פקאן, מלך, קשיו), שקדים וטחינה, יין.

זה יותר יקר מלאכול דברים אחרים, אפשר להתקיים על אוכל בהרבה פחות כסף. זה עניין של סדרי עדיפויות. אין לי טלויזית LCD בסלון.
כשאני מחוץ לבית אני פחות מקפיד ואז נכנסות לתמונה בעיקר פיצות, המבורגרים ובירות. אני משתדל לא להגזים עם זה גם כדי לשמור על תזונה וגם על הכיס.

המלצה: טוני וספה בדיזינגוף פינת ירמיהו. הפיצה הכי טובה שאכלתי מזה הרבה מאוד זמן. paleo-break מושלם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן. משתדל.

אני חושב שמעל 90% ממה שאני אוכל זה:
ביצים, בשר עוף, בקר ו"אחר",ֿ דגים (סלמון וטונה בעיקר), פלפלים, מלפפונים, עגבניות, חסה, כרוב, בטטה, דלעת, ברוקולי, שעועית ירוקה, גזר, תפוח, בננה, אבטיח, אגסים, קוט'ג, גבינות אחרות, אגוזים (פקאן, מלך, קשיו), שקדים וטחינה, יין.

זה יותר יקר מלאכול דברים אחרים, אפשר להתקיים על אוכל בהרבה פחות כסף. זה עניין של סדרי עדיפויות. אין לי טלויזית LCD בסלון.
כשאני מחוץ לבית אני פחות מקפיד ואז נכנסות לתמונה בעיקר פיצות, המבורגרים ובירות. אני משתדל לא להגזים עם זה גם כדי לשמור על תזונה וגם על הכיס.

המלצה: טוני וספה בדיזינגוף פינת ירמיהו. הפיצה הכי טובה שאכלתי מזה הרבה מאוד זמן. paleo-break מושלם.

אנחנו אוכלים כמעט את אותם דברים.
רק שבשבועיים האחרונים לקחתי את המלצתכם ומאז שהתחלתי עם האלטרוקסין לקחתי 14 יום חופש מאימונים ואכלתי כל יום טוב כולל שטויות והאמת שאפילו ירדתי איזה 1 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית