הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה בנוגע לתוכנית SS.

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אחרי שקראתי הרבה על SS , ראיתי שיש הרבה סוגים של התוכנית , רציתי לשאול אנשים שעשו אותה ,
מהי התוכנית הקלאסית והטובה ביותר למתחיל , והאם התוכנית הזאת היא נחשבת כיעילה בעיניכם ?
ועוד שאלה קטנה חוץ מתזונה כללית של מסה יש איזשהוא דגש שאמור להיות על תזונה בתוכנית הזאת ? משהו מסויים ?

• פותח/ת השרשור
תקרא את זה ואני מאמין שרוב (אם לא כל) השאלות שלך יקבלו מענה מספק:

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

זה בדיוק מה שקראתי , אבל לא הצלחתי לבחור את סוג התוכנית הרצוי ובגלל זה אני שואל פה מה אנשים אומרים מנסיון אישי , אבל בכל מקרה תודה על ההפנייה ..

Squat 5x3
Bench 5x3
Deadlift 5x1

Squat 5x3
Press 5x3
Powerclean 5x3 / Rows / chinups/pullups תבחר (אם אתה יודע לעשות PC טוב תעשה)

• פותח/ת השרשור
Squat 5x3
Bench 5x3
Deadlift 5x1

Squat 5x3
Press 5x3
Powerclean 5x3 / Rows / chinups/pullups תבחר (אם אתה יודע לעשות PC טוב תעשה)

גם ראיתי במדריך באתר קילוגרם שיש תרגילי עזר לשרירים כמו בטן יד אחורית וקדמית וכדומה , צריך לשלב אותם?

בתור אחד עם רקע SS, היא יעילה יותר אם אתה פונה לעולם הפאוורליפטינג מאשר לפיתוח גוף. (אני לא אומר שהיא בכלל לא יעילה לפיתוח גוף!)
אני אישית הייתי מעדיף למתחילים בSS לשנות לזמן קצר מ1X5 דדליפט ל3X8 בלי להעמיס משקל כל אימון בשביל לתרגל את הטכניקה ולהגמיש את ההמסטרינג. (אני כבר רואה את הציטוטים הזועמים עליי) ,

• פותח/ת השרשור
למה הסקוואט נמצא בשתי האימונים אגב ?
וכמה אימונים בשבוע עושים ? 4 ?

בתור אחד עם רקע SS, היא יעילה יותר אם אתה פונה לעולם הפאוורליפטינג מאשר לפיתוח גוף. (אני לא אומר שהיא בכלל לא יעילה לפיתוח גוף!)
אני אישית הייתי מעדיף למתחילים בSS לשנות לזמן קצר מ1X5 דדליפט ל3X8 בלי להעמיס משקל כל אימון בשביל לתרגל את הטכניקה ולהגמיש את ההמסטרינג. (אני כבר רואה את הציטוטים הזועמים עליי) ,

קראת הרבה על התכנית ולא הבנת עדיין כמה אימונים עושים? תקרא את המדריך בפורטל עוד פעם

• פותח/ת השרשור
3 אימונים בשבוע, בימים לא עוקבים (ראשון שלישי חמישי למשל...)

אבל הרי יש A וB בתוכנית , עושים חלק אחד פעמיים וחלק אחד פעם אחת ? קצת לא הגיוני
קראת הרבה על התכנית ולא הבנת עדיין כמה אימונים עושים? תקרא את המדריך בפורטל עוד פעם

קראתי שעושים 3 אבל לא ברור לי בגלל שיש A וB כמו שרשמתי בגלל זה אני שואל פה כדי לחדד דברים

אבל הרי יש A וB בתוכנית , עושים חלק אחד פעמיים וחלק אחד פעם אחת ? קצת לא הגיוני
הגיוני ביותר, שבוע אחד אתה עושה A B A שבוע אחרי זה B A B

צודק

ההצעה שלך מאוד הגיונית והיא לא שונה בהרבה מהפורמט של התוכנית של סטים לחימום וסט אחד כבד שלא במטרה להגיע לכשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית