הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להחליף באמצע הסייקל מפרופ לאנטט

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
למרות שעברתי כמה סייקלים בחיי , כרגע אני בתחילת הסייקל ואני על פרופ ומסטרון. בגלל תדירות הזריקות של הפרופ חשבתי שאולי אפשר לשנות מפרופ לאנטט.
מבחינת תוצאה זה ישפיע לרעה או לטובה , או שזה לא כזה משנה ?
השיקול הוא רק כמות הזריקות שבא לי קצת להוריד .

מה דעתכם זה נכון לעשות את זה , והאם בכלל אפשרי ?
אני בשבוע הראשון של הסייקל .

תודה מראש .

אתה יכול להחליף אין בעיה רק תשנה את זמני הפיסיטי ,
מבחינת תוצאות אתה תעלה יותר במסה לדעתי וגם במים , לעומת הפרופ שתעלה נקי לחלוטין .

היה אשכול בנושא שקראתי ואביעד אמר שהעדיפות מבחינת תוצאות היא חומרים קצרים .
הבעיה זה תדירות ההזרקה כמובן

יש פה איזה בעייתיות נראה לי. אתה אומר שאתה בשבוע הראשון. כלומר כבר הכנסת שתי זריקות או שלוש של פרופ? הגוף התחיל לקבל טסט ממקור חיצוני. אני לא יודע אם שבוע זה מספיק בכדי לשתק את המערכת אבל אין ספק שהגוף כבר מזהה טסט והסייקל כבר התחיל.
עכשיו אתה רוצה להפסיק לתת טסט פרופ ולעבור לאנטט. לאנטט ייקח איזה שבועים שלוש שייתקבל כמויות מספקות של טסט. מה יהיה עד אז ?

אני הייתי מתחיל אנטט וממשיך עם הפרופ תוך כדי לאיזה שלוש שבועות, ואז הייתי מפסיק עם הפרופ, כשאני כבר נסמך על האנטט.
אופציה אחרת זה ללכת על סוס... ואז אין בעיה. פשוט עובר לסוס לפעמיים בשבוע נגיד ושם כבר יש כמה סוגי אסטרים שיתנו איזשהיא יציבות.

תקנו אותי דוקטורים....

יש פה איזה בעייתיות נראה לי. אתה אומר שאתה בשבוע הראשון. כלומר כבר הכנסת שתי זריקות או שלוש של פרופ? הגוף התחיל לקבל טסט ממקור חיצוני. אני לא יודע אם שבוע זה מספיק בכדי לשתק את המערכת אבל אין ספק שהגוף כבר מזהה טסט והסייקל כבר התחיל.
עכשיו אתה רוצה להפסיק לתת טסט פרופ ולעבור לאנטט. לאנטט ייקח איזה שבועים שלוש שייתקבל כמויות מספקות של טסט. מה יהיה עד אז ?

אני הייתי מתחיל אנטט וממשיך עם הפרופ תוך כדי לאיזה שלוש שבועות, ואז הייתי מפסיק עם הפרופ, כשאני כבר נסמך על האנטט.
אופציה אחרת זה ללכת על סוס... ואז אין בעיה. פשוט עובר לסוס לפעמיים בשבוע נגיד ושם כבר יש כמה סוגי אסטרים שיתנו איזשהיא יציבות.

תקנו אותי דוקטורים....

כל הכבוד לך.

למרות שעברתי כמה סייקלים בחיי , כרגע אני בתחילת הסייקל ואני על פרופ ומסטרון. בגלל תדירות הזריקות של הפרופ חשבתי שאולי אפשר לשנות מפרופ לאנטט.
מבחינת תוצאה זה ישפיע לרעה או לטובה , או שזה לא כזה משנה ?
השיקול הוא רק כמות הזריקות שבא לי קצת להוריד .

מה דעתכם זה נכון לעשות את זה , והאם בכלל אפשרי ?
אני בשבוע הראשון של הסייקל .

תודה מראש .
מבחינת תוצאות תהיה כאמור ספיחת נוזלים מוגברת עם אננתת. כעיקרון זה לא כ"כ משמעותי.
כדאי לך להתחיל עם האננתת כרגע ולמשוך עם הפרופ כשבועיים נוספים עד שהאסטר הארוך יאפשר לטסט להשפיע.
מדוע השימוש רק בטסט ומסטרון אם אכן לא מדובר בסייקל ראשון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית