הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תת משקל הזוי - איך לעלות במשקל כמו שצריך?

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
אני גובה 1.73 ושוקל 50 בערך..
אני יודע שזה נשמע פסיכי לגמרי אבל באמת שאני אובד עצות.. אין לי ממש בעיה עם אוכל אבל במידה ואני אוכל ארוחה אז אני שבע לדי הרבה זמן..
מה אני עושה? אני בחדר כושר ומאמן אמר לי שאני חייב לאכול המון.. שאלתי אותו בנוגע לתפריט ואמר שכרגע אין צורך בתפריט אבל קודם כל להתחיל לאכול והרבה.

מה עושים?

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שאין לי בעיה עם אוכל, כאילו, זה לא שאני לא אוהב מאכלים מסוימים וכאלה.
אני אוכל בצורה יחסית טובה לדעתי, אבל הבעיה שאני שבע לדי הרבה זמן..

• פותח/ת השרשור
אני יכול לרשום לך בערך.. כמובן שזה משתנה מפעם לפעם אבל זה הממוצע:
בבוקר תה עם 2 כריכים גבינה לבנה.
בשעה 10 כריך פסטרמה (לחם לבן)
בצהריים (שעה שלוש בערך) משהו בשרי.. זה לא קבוע, אני חושב שבד"כ אוכל שניצל בפיתה עם חומוס ועגבנייה)
ויש ימים שלאחר ארוחת הצהריים, אני לפעמים לא אוכל עד שמונה בערב בערך בכלל.. ולפעמים בין לבין אני אוכל אולי חצי כריך או משהו כזה.. אבל זה לא קורה הרבה.
ובערב זה הכי משתנה.. לפעמים קרונפלקס, לפעמים חביתה, וזהו..

אני גם לא שותה הרבה.

לדעתי כדאי לך לאכול כל יום אבוקדו זה מלא בשומנים איכותיים וקלוריות וגם טעים
לכריך בצפר תוסיף הרבה טחינה גם זה טעים מלא בשומניים איכותיים וקלוריות ואם אפשר תיקח עוד כריך
בצהריים אתה חייב לאכול יותר תעשה מנת פחמימה כמו אורז או פסטה ולצד זה נגיד איזה 300-400 חזה עוף

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, זה משתנה.. לפעמים יש אורז עם תפו"א ועוף או משהו כזה..
כל יום אבוקדו? ההורים לא כ"כ יאהבו את זה חח, אני לא חי לבד בבית אחרי הכל :S

תתחיל מלהרכיב תפריט, בערך זה לא מספיק טוב.

תבין מה הערכים שאתה צריך לאכול, תבנה תפריט שיהיה לך קל להתמיד בו ותאכל את כולו, אתה יכול להעלות את התפריט להתייעצות

כנס למדריך למסה בפורטל תרכיב תפריט שלדעתך תוכל לעמוד בו ותראה אם אתה צריך גיינר או לא. את התפריט תעלה לכאן וננסה לעזור כמה שאפשר. אני גם הייתי שחיף כל החיים וגם אני חשבתי שאני אוכל הרבה עד שבאמת הרכבתי תפריט והבנתי מה זה לאכול כנו שצריך. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני האמת חושב שקודם כל צריך לאכול הרבה כדי להגיע למשקל סביר ורק אז להרכיב תפריט.. כרגע אני בתת-משקל די עצום.
האמת שניסיתי לאכול הרבה, ואני מרגיש שקשה לי כי אני שבע.

מציע לך להכניס קלוריות לתפריט ממזונות נוזליים
גיינר, שייקים בהכנה ביתית
תוכל לראות דוגמאות לשייקים באתר המתכונים

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאעדיף שלא להתעסק עם כל העניין של המשקאות, שמעתי שזה לא בריא ויש כאלה שאלרגיים לדברים כאלה. :S

אני חושב שאעדיף שלא להתעסק עם כל העניין של המשקאות, שמעתי שזה לא בריא ויש כאלה שאלרגיים לדברים כאלה. :S
זה מיתוס שהיה קיים(חוץ מהקטע של האלרגיות, אבל מי שאלרגי לגלוטן יש אבקות שאינן מכילות גלוטן), אבקה זה בדיוק כמו אוכל(חוץ מזה שאבקה אתה שותה ואוכל אתה אוכל).
תקרא את מה שכתוב במאמר הזה על אבקת חלבון:
http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/
ובכללי תקרא שם הכל, זה יתרום לידע.
בקיצור, אבקה לא פוגעת בבריאות, ואין שום בעיות עם אבקות.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהאבקות עולות ממש הרבה.
איך זה הולך? אחרי כל אימון לשתות את זה או מה?
וכל כמה זמן צריך לקנות אבקה בערך?

אני יודע שהאבקות עולות ממש הרבה.
איך זה הולך? אחרי כל אימון לשתות את זה או מה?
וכל כמה זמן צריך לקנות אבקה בערך?
יש מבצעים, אתה יכול גם לבדוק בפורום ''קניה ומכירה'', מוכרים שם אבקות.
בנוגע לשימוש, השימוש משתנה לפי הצרכים וסוג האבקה.

אני האמת חושב שקודם כל צריך לאכול הרבה כדי להגיע למשקל סביר ורק אז להרכיב תפריט.. כרגע אני בתת-משקל די עצום.
האמת שניסיתי לאכול הרבה, ואני מרגיש שקשה לי כי אני שבע.
הבעיה היא שאתה רואה שבלי תפריט אתה לא מצליח לעלות כי אין לך בקרה על כמה שאתה אוכל ולמרות שאתה חושב שאתה אוכל הרבה אתה כנראה לא אוכל מספיק..אני במקומך הייתי מרכיב תפריט רק בשביל הערכה כללית של כמה בערך אתה צריך לאכול ביום ולשאוף לשם..זאת הדרך היחידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית