עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותי הצחיק את כמות החברה ששיתפו את זה, דרך הרשת החברתית ומצדיקים עד כמה הסרטון הזה נכון, "כן כן הוא צודק" "אולי אנשים יבינו סוף סוף" (ציטוטים מסטטוסים של אנשים אמיתיי), דרך הרשת החברתית
אף אחד לא אמר לקחת צעד אחורה. פשוט לא להיות עסוקים רק בפלאפון. כשאתה מחזיק עיתון או ספר אתה לומד משהו, אתה יכול לדון עליו עם הסובבים אותך. כשאתה מחזיק סמארטפון וקורא בפייסבוק שההיא יוצאת עם ההוא, וההוא השמין וההיא התחתנה, אתה לא לומד כלום. אפילו לא על אותם אנשים. וכמובן, זה מנתק אותך מהסביבה.הנה דעה הלא פופולרית שלי-כמה פאקינג בולשיט.
כל הבכי הזה על הקדמה...כאילו שבעבר זה לא היה ככה. לא מזמן ראיתי תמונה יפה מאוד שבמקום טלפונים אנשים החזיקו עיתונים..או ספרים.
לא רוצה מדיה חברתית?מצויין..אל תשתמש בה.
לא רוצה לראות סרטונים של חתולים מלקקים זה לזה את האשכים?אחלה, אל תצפה בזה.
בכל רגע בזמן לאדם ניתנת הבחירה. זה מתוך בחירה אנשים משתמשים בדברים הללו בצורה כפייתית.
לא זוכר לי שאייפון חטף אנשים והכריח אותם להשתמש פה.
המאבק והמחאה הזאת נגד הקדמה היא חלק מהזרם המתגבר של הסוציאליזם והרצון לקחת צעד אחורה כי 'פעם היה טוב יותר'. חרטא בפיתה.
הסבר.סרטון נחמד אבל אני לא חושב שהסמארטפונים והרשתות החברתיות הם הגורם לניכור בחברה שלנו אלא סימפטום.
נוער יותר צעיר ויותר צעיר מתרגל להתעסק עם האייפון בצורה אובססיבית עד שההתנהגות הזאת תהפוך לטבעית ואז כן תהיה בעיה. אין פה שום כוח של הכרחהנה דעה הלא פופולרית שלי-כמה פאקינג בולשיט.
כל הבכי הזה על הקדמה...כאילו שבעבר זה לא היה ככה. לא מזמן ראיתי תמונה יפה מאוד שבמקום טלפונים אנשים החזיקו עיתונים..או ספרים.
לא רוצה מדיה חברתית?מצויין..אל תשתמש בה.
לא רוצה לראות סרטונים של חתולים מלקקים זה לזה את האשכים?אחלה, אל תצפה בזה.
בכל רגע בזמן לאדם ניתנת הבחירה. זה מתוך בחירה אנשים משתמשים בדברים הללו בצורה כפייתית.
לא זוכר לי שאייפון חטף אנשים והכריח אותם להשתמש פה.
המאבק והמחאה הזאת נגד הקדמה היא חלק מהזרם המתגבר של הסוציאליזם והרצון לקחת צעד אחורה כי 'פעם היה טוב יותר'. חרטא בפיתה.