Look Up - קרוב ל30 מיליון צפיות בשבוע אחד.

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
וואו חזק ביותר.
המצב באמת נהיה עצוב, התקדמות טכנולוגית היא דבר חיובי שמסייע לנו לחיות חיים ארוכים יותר באיכות חיים טובה יותר.
אבל הבעיה שכנראה רוב האנשים לא מוכנים לטכנולוגיה הזו, וחושבים שזה מחליף את התכונות האנושיות שלנו (תפיסה שגויה לגבי הטכנולוגיה).
טכנולוגיה צריכה לסייע לנו במצבים, לא להחליף מצבים.
המצב כל כך גרוע, שאם אפילו תנסו להתחיל שיחה באוטובוס יסתכלו עליכם כאילו נפלת מהירח (מניסיון מהאוטובוסים).
פעם אחת באוטובוס אפילו שאלתי בחורה שהתכתבה בפלאפון מה השעה (!!!), והיא אמרה לי (אני לא אשכח את זה בחיים): "מאמי, אני כבר תפוסה" 🤦‍♂️.
שלא נדבר על החדר כושר, בחלק שבו משקיעים בגוף ובנפש ומרביצים משקלים, עדיין כל אחד כמעט עם הסמארטפון שלו.

סגרתי תסירטון והלכתי לראת סרט 🤯

אבל כן, באמת פטתי כמות הזמן שאנשים משקיעים בסמארטפון ובלייקים שהם מקבלים בפייסבוק..

אותי הצחיק את כמות החברה ששיתפו את זה, דרך הרשת החברתית ומצדיקים עד כמה הסרטון הזה נכון, "כן כן הוא צודק" "אולי אנשים יבינו סוף סוף" (ציטוטים מסטטוסים של אנשים אמיתיי), דרך הרשת החברתית

אותי הצחיק את כמות החברה ששיתפו את זה, דרך הרשת החברתית ומצדיקים עד כמה הסרטון הזה נכון, "כן כן הוא צודק" "אולי אנשים יבינו סוף סוף" (ציטוטים מסטטוסים של אנשים אמיתיי), דרך הרשת החברתית

אמיתי לגמרי
כנראה שלא הבינו את המסר.

להשאיר את הנייד בבית זה הצד השני של הסקאלה מבחינת קיצוניות.
הכל במינון ובמידת הצורך כמו בכל תחום בחיים

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא למצוא את האיזון בין הדברים ולא להיות קיצון.

סרטון מצויין מעביר את המסר כמו שצריך!
אבל כמו שרשמו, כמו הרבה דברים בחיים צריך למצוא את האיזון, יש גם יתרונות לכל ההתפתחות הטכנולוגית הזאת, ואין שום דבר רע להיכנס לפייסבוק מידי פעם לוואטסאפ או לפורומים ( אירוני שאנחנו מדברים על כל זה פה בפורום במחשב...), הבעיה מתחילה שזה מתחיל לתפוס את רוב הזמן שלך ומונע ממך לצאת ובאמת לפגוש אנשים פנים מול פנים או שכבר יצאת וכל הזמן אתה עסוק ב "מה שלחו לי בוואטסאפ??" "מעניין איזה סטטוסים העלו ברבע שעה האחרונה!"

סרטון נחמד אבל אני לא חושב שהסמארטפונים והרשתות החברתיות הם הגורם לניכור בחברה שלנו אלא סימפטום.

הנה דעה הלא פופולרית שלי-כמה פאקינג בולשיט.
כל הבכי הזה על הקדמה...כאילו שבעבר זה לא היה ככה. לא מזמן ראיתי תמונה יפה מאוד שבמקום טלפונים אנשים החזיקו עיתונים..או ספרים.
לא רוצה מדיה חברתית?מצויין..אל תשתמש בה.
לא רוצה לראות סרטונים של חתולים מלקקים זה לזה את האשכים?אחלה, אל תצפה בזה.
בכל רגע בזמן לאדם ניתנת הבחירה. זה מתוך בחירה אנשים משתמשים בדברים הללו בצורה כפייתית.
לא זוכר לי שאייפון חטף אנשים והכריח אותם להשתמש פה.

המאבק והמחאה הזאת נגד הקדמה היא חלק מהזרם המתגבר של הסוציאליזם והרצון לקחת צעד אחורה כי 'פעם היה טוב יותר'. חרטא בפיתה.

כל הבכי הזה על הקדמה...כאילו שבעבר זה לא היה ככה. לא מזמן ראיתי תמונה יפה מאוד שבמקום טלפונים אנשים החזיקו עיתונים..או ספרים.
בכל רגע בזמן לאדם ניתנת הבחירה. זה מתוך בחירה אנשים משתמשים בדברים הללו בצורה כפייתית.

המאבק והמחאה הזאת נגד הקדמה היא חלק מהזרם המתגבר של הסוציאליזם והרצון לקחת צעד אחורה כי 'פעם היה טוב יותר'. חרטא בפיתה.
אף אחד לא אמר לקחת צעד אחורה. פשוט לא להיות עסוקים רק בפלאפון. כשאתה מחזיק עיתון או ספר אתה לומד משהו, אתה יכול לדון עליו עם הסובבים אותך. כשאתה מחזיק סמארטפון וקורא בפייסבוק שההיא יוצאת עם ההוא, וההוא השמין וההיא התחתנה, אתה לא לומד כלום. אפילו לא על אותם אנשים. וכמובן, זה מנתק אותך מהסביבה.
סרטון נחמד אבל אני לא חושב שהסמארטפונים והרשתות החברתיות הם הגורם לניכור בחברה שלנו אלא סימפטום.
הסבר.

נוער יותר צעיר ויותר צעיר מתרגל להתעסק עם האייפון בצורה אובססיבית עד שההתנהגות הזאת תהפוך לטבעית ואז כן תהיה בעיה. אין פה שום כוח של הכרח
אתה לא הורגלת, אבל דור צעיר יותר מקבל אייפונים כבר בגין 10 או אפילו פחות, ובגיל הזה אפילו לא היינו קוראים עיתונים.
הדבר הוא לא רע, אבל השימוש בו הוא כאן. מהסיבה הזאת יש לצערינו חוקים כי אפשר לסמוך עלינו כאדם להיות נבון (בניגוד לתורת הדמוקרטיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית