הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

• פותח/ת השרשור as1997
  • פורסם בתאריך

as1997

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אז לפני חודש התייעצתי פה אם להמשיך מאסה או להתחיל חיטוב,ובסוף החלטתי לעשות חיטוב חודשיים שלושה ואז לעבור למסה נקיה

בקיצור,אתמול המאמנת שלי כתבה לי תכנית לחיטוב, ו היא נורא אינטנסיבית ובנוייה כמעט כולם מסופר סטים,משקלים יותר קלים מבמסה ו הרבה חזרות והפסקות קצרות,לוקח לי בערך שעתיים וקצת לסיים אותה אתמול. היא אמרה לי שהתכנית טובה לשריפת שומן ושהיא אמורה לבנות שרירים מסיבים צפופים יותר כדי שהם לא יתפרקו לי בזמן החיטוב ויישמרו

עכשיו ראיתי הרבה שאומרים שלחיטוב עדיף אימונים קצרים יותר פחות חזרות ובלי ירידה משמעותית מהמשקלים של המסה

אז רציתי לדעת אם להמשיך בתכנית הזאת או שעדיף לי את אחת התכניות היותר קצרות שלא חסר באינטרנט?
אין לי בעיה לאתגר את עצמי אם זה יעיל,אבל אני מפחד שזה יכל לפגוע לי בכח ובמסת שריר בסופו של דבר ויעשה יותר נזק מתועלת

מה דעתכם? תודה מראש

עריכה: אם יעזרו לכם , הנה פרטים עליי ועל התכנית
גובה: 165
משקל:65
אחוז שומן: 16.4

התכנית:
A- סופר סט - לחיצת חזה במוט 3X12+שכיבות שמיכה 3X20
ס.ס- לחיצת חזה SMITH שינוי רוחב תפיסה רחב בינוני צר 3X12
ס.ס מקבילים במכשיר+קבל קרוס 3X15 כל דבר
ס.ס הנפות ידיים לצדדים חצי תנועה+תנועה מלאה 3X20 כל דבר
ס.ס לחיצת כפתיים במכונה רחב+צמוד 3X20
חתירה הרחקת ידיים 3X20
ס.ס מתח עם עזרת משקל רחב בינוני צמוד 3X15 כל תרגיל
ס.ס חתירה בישיבה 4X12 + מתח MAX
ס.ס פול עליון לחזה+לעורף 3X15 כל תרגיל

(זה רק A לחזה גב עליון וכתפיים כי על השאר עוד לא עברתי אבל זה הסגנון,אם צריך אני אכתוב גם את B ו C )

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית