הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנסה SS ולא מצליח להעלות במשקלים ...

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
אני שוקל 67 בערך . בן 23. על 170 .
חזרתי להתאמן תכלס כמעת מ אפס ( חוץ מדדליפט ) - כרגע מתאמן חודש ושבוע. זה אומר בערך 14 אימונים.
בנצ' הגעתי ל 75 ועכשיו אני תקוע כבר 3 אימונים רצוף שהמוט נופל עלי בסט האחרון אחרי החזרה ה 3 . (ואני עושה 3 דקות מנוחה לפעמים קצת יותר)
ואני לא מרגיש שאני מתחזק בחזה לדעתי אפילו אם אני יעשה ריסט ל 65 וינסה להעלות שוב אז אני יתקע ב 75....

סקוואט עד 90 קילו הכל היה דבש . הייתי צועק וגונח אבל הייתי מסיים 3X5 . עכשיו אני פשוט נישבר ולא מצליח להעלות

דדליפט התרגיל היחיד שאני מתקדם בו ועכשיו אני על 100 קילו . אימון הבא 105.

אם אתה זוכר מה אכלת סימן שלא אכלת מספיק.
רק שתספור קלוריות תהיה לך אינדיקציה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אוקי שאלה , אימון אחרון שהיה אתמול שברתי שיא בכל שלושת התרגילים - בדדליפט (110) בסקוואט ( 92.5 ) ובלחיצת חזה ( 77.5) אכלתי הרבה וגם לקחתי מגנזיום ואבץ.

אני היום התעוררתי כל הגוף התכווצות שרירים רצינית . אני בקושי עולה במדרגות . הכל אבל הכל תפוס .

מחר יש אימון . אולי כדאי לדחות את האימון למחרתיים ?

אני לא בטוח אם אתה ציני ... אתה אומר זה לא משמעותי לדחות ביום ואפילו עדיף לא להתאמן כשיש דומס נכון?
אני לא ציני. בראייה ארוכת טווח אין משמעות ליום מנוחה אחד יותר או פחות. אם אתה חש מאוד עייף תנוח. במנוחה איכותית מרוויחים לרוב הרבה יותר מאשר באימון גרוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית