הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקסטנד/BCAA

• פותח/ת השרשור AMIRB
  • פורסם בתאריך

AMIRB

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום אני כרגע בחיטוב אני משתמש בBCAA STACK של יוניברסל
המליצו לי לעבור לאקסטנד מישהוא עבר איתו היתנשאות?

בגדול חומצות אמינו הוכחו כלא יעילות.
הן יעילות רק אם היית בצום של יותר מ12 שעות ולא אכלת כלום.

שלום אני כרגע בחיטוב אני משתמש בBCAA STACK של יוניברסל
המליצו לי לעבור לאקסטנד מישהוא עבר איתו היתנשאות?

בזבוז כסף לחלוטין.

אגב : " התנסות " ולא "התנשאות" אם תרצה ארחיב במשמעות של כל מילה.

מה זה אומר חומצות אמינו הוכחו כלא יעילות?
אתה יודע שמה שמרכיב חלבון זה חומצות אמינו? אז מה לצרוך חלבון זה גם לא מועיל? חזה עוף, טונה, קוטג' ואבקות חלבון מתפרקות לחומצות אמינו... לא מועיל?
אז למה ברוב אבקות החלבון מתהדרים בכמות של BCAA מעל 4 או 5 גרם?
כי לאוסין היא חומצת האמינו העיקרית האחראית לבנייה מחדש של השריר, כמובן ביחד עם שאר חומצות האמינו החיוניות.
רק אל תגיד שאבקת חלבון זה מנפח...

מנסיון עם אקסטנד בטעם lemon lime souer
דבר ראשון זה המשקה אנרגיה הכי טעים ששתיתי אי פעם!
יש בו אחלה ערכים של BCAA (כ-7 גרם למנה) וגם גלוטמין שלי אישית זה ממש עוזר עם התאוששות בין אימון לאימון.
אישית אני מוסיף לו גם בטא אלנין ושותה את זה לאורך כל האימון ואני ממש מרוצה מהמוצר הזה!
אין בו קפאין ככה שאם אתה רגיש לממריצים זה לא צריך להפחיד אותך.
ובהזמנה מחו"ל הוא יוצא ממש זול ול90 מנות זה עולה פחות מ60 דולר.
בקיצור, אני ממליץ על המוצר כאחלה משקה BCAA!

מה זה אומר חומצות אמינו הוכחו כלא יעילות?
אתה יודע שמה שמרכיב חלבון זה חומצות אמינו? אז מה לצרוך חלבון זה גם לא מועיל? חזה עוף, טונה, קוטג' ואבקות חלבון מתפרקות לחומצות אמינו... לא מועיל?
אז למה ברוב אבקות החלבון מתהדרים בכמות של BCAA מעל 4 או 5 גרם?
כי לאוסין היא חומצת האמינו העיקרית האחראית לבנייה מחדש של השריר, כמובן ביחד עם שאר חומצות האמינו החיוניות.
רק אל תגיד שאבקת חלבון זה מנפח...

מנסיון עם אקסטנד בטעם lemon lime souer
דבר ראשון זה המשקה אנרגיה הכי טעים ששתיתי אי פעם!
יש בו אחלה ערכים של BCAA (כ-7 גרם למנה) וגם גלוטמין שלי אישית זה ממש עוזר עם התאוששות בין אימון לאימון.
אישית אני מוסיף לו גם בטא אלנין ושותה את זה לאורך כל האימון ואני ממש מרוצה מהמוצר הזה!
אין בו קפאין ככה שאם אתה רגיש לממריצים זה לא צריך להפחיד אותך.
ובהזמנה מחו"ל הוא יוצא ממש זול ול90 מנות זה עולה פחות מ60 דולר.
בקיצור, אני ממליץ על המוצר כאחלה משקה BCAA!
אם אתה אוכל חלבון ומגיע לערכי החלבון שאתה צריך אז מן הסתם שאתה מקבל את כל חומצות האמינו(כשאוכלים חלבון מלא...).

הנה ציטוט מהמאמר שבופרטל בנוגע לחומצות אמינו, תקרא: "
צריכה של חומצות אמינו בנפרד (בינהם גלוטמין) - אז לצריכת חומצות אמינו בנפרד אין שום יעול, לא באמצע אימון לא לפניו ולא אחריו.
חומצות אמינו הן בעצם תוצר הפירוק של החלבון שאותו אתם צורכים למשך כל היום במילא, אז למה להתווסף בעוד חומצות אמינו ?
אז נכון שהן מפרוקות כבר ולא דורשות תהליכי עיכול, אבל אין לזה שום יעול, אתם לא צריכים את זה אם לפני 3 שעות אכלתם עוף הוא כבר התעכל ויש לכם חומצות אמינו בדם שיקח להם עוד כמה שעות טובות להתפוגג לגמרי, לכן זה יהיה ביזבוז כסף .
גלוטמין שהיא אחת מחומצות האמינו, נהוג לשבח אותה בקרב עולם הפיתוח גוף אבל גם היא כמו שהיא, לא יעילה.
יש אותה מספיק בתזונה היומיות שלנו, היא יכולה להיות יתרון בהתווספות מהצד רק לאנשים שסובלים מכוויות , ההחלמה שלהם יכולה להשתפר, כל השאר לא בשבלכם תשמרו את הכסף."

מסכים איתך שזה לא אחד מהדברים האלה כמו קריאטין שנבדקו והוכחו בכל כך הרבה מחקרים כתוסף מועיל (למרות שיש הסותרים גם את יעילותו).
אני גם יכול לצטט לך מחקר אחד, שניים או עשרה על היעילות והפופולריות של צריכת חומצות אמינו כמו BCAA, גלוטמין, בטא אלנין, ארגינין ועוד.
בקיצור כמו רוב התוספים, זה עניין אינדיבידואלי וכל אחד יכול להפיק את הלקחים שלו מניסיון ולא רק מלקרוא תגובות בפורומים...
מניסיון עם 3 התוספים האלה - גלוטמין BCAA (אקסטנד) ובטא, אני מאוד מרוצה ומרגיש שאני כן מקבל פה משהו מעבר וממש לא מבזבז את הכסף שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית