הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנצ', עבודת עזר ועבודה על הבטן

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
יש לי כמה שאלות שאני אודה לכם אם תעזרו לי.
1.כשאני עושה בנצ', אני מתחיל מכווץ והכל טוב אבל לקראת סוף התרגיל אחרי מספר חזרות אני נפתח לגמרי ומאבד כיווץ. איך לפתור את זה וממה זה יכול להיגרם ?
אם צריך סירטון אני אעלה יום ראשון
2.מתי ואיך לשלב עבודת עזר לידיים ?
3.מתי ואיך לשלב מקבילים ?
4.אחרי שנה + שלא עשיתי שום תרגילי בטן התחלתי לחשוב שאני טועה, איזה תרגילי בטן כדאי לעשות ? מתי כדאי לעשות אותם ? מה המטרה של תרגילי בטן ?
5.הסקוואט והדדליפט אמורים לעבוד חזק מאוד על הבטן אבל למרות הסקוואט והדדליפט הכבדים שלי הבטן שלי עדיין חלשה, איך מגיעים למצב שהבטן חזקה ? הכוונה בטן כמו של מתאגרפים.

תודה על העזרה.

בקשר לבנצ' תנסה להחזיק גומייה ולמתוח אותה לצדדים ע"י קירוב שכמות(סוג של פרפר הפוך) אם אתה לא מבין למה אני מתכוון תרשום פה ואני אחפש סרטון שמדגים את זה. תעשה את זה לפני כל סט בתור "מיני חימום" ואז בסט אפ תכווץ שכמות באותה צורה כמו שעשית עם הגומייה ובסט עצמו תחשוב על לשמור את הכיווץ. יכול גם להיות שהבעיה היא שאתה מסיים את הלחיצה ואז מיישר את הידיים יותר מדי והורס את הכיווץ. במקרה כזה להתרכז בלהחזיק את הכיווץ אמור לעזור.
בקשר לבטן אולי שווה לך לבדוק בפורטל את המאמר הדדליפט של שרירי הבטן, אבל אני לא ניסיתי את זה אז אני לא יכול להמליץ חד משמעית.

• פותח/ת השרשור
בקשר לבנצ' תנסה להחזיק גומייה ולמתוח אותה לצדדים ע"י קירוב שכמות(סוג של פרפר הפוך) אם אתה לא מבין למה אני מתכוון תרשום פה ואני אחפש סרטון שמדגים את זה. תעשה את זה לפני כל סט בתור "מיני חימום" ואז בסט אפ תכווץ שכמות באותה צורה כמו שעשית עם הגומייה ובסט עצמו תחשוב על לשמור את הכיווץ. יכול גם להיות שהבעיה היא שאתה מסיים את הלחיצה ואז מיישר את הידיים יותר מדי והורס את הכיווץ. במקרה כזה להתרכז בלהחזיק את הכיווץ אמור לעזור.
בקשר לבטן אולי שווה לך לבדוק בפורטל את המאמר הדדליפט של שרירי הבטן, אבל אני לא ניסיתי את זה אז אני לא יכול להמליץ חד משמעית.
הבנתי. עכשיו צריך למצוא גומייה

יש סיכוי גדול שיש לך בחדר כושר, הרבה ליצנים משתמשים בזה אז יש את זה ברוב החדרי כושר:jester:

עבודת בייספ יכולה לעזור באקוצנטרי בקטע pull apart the bar
וגם תדאג כל הזמן לכווץ שכמות חזק תשכח מהבנץ עצמו ותכווץ באקוצנטרי ממש חזק... (ומהירות מהירות מהירות)

יש לך את הספר של Dave Tate טיפים פשוטים וקצרים שממש יעזרו לך ...
עוד מעט אני אכתוב את השם המלא של הספר

• פותח/ת השרשור
וגם תדאג כל הזמן לכווץ שכמות חזק תשכח מהבנץ עצמו ותכווץ באקוצנטרי ממש חזק... (ומהירות מהירות מהירות)

יש לך את הספר של Dave Tate טיפים פשוטים וקצרים שממש יעזרו לך ...
עוד מעט אני אכתוב את השם המלא של הספר
מה ?

1. זה נגרם ממאמץ, בדיוק מאותה סיבה שטווח התנועה יורד לקראת סוף כל סט בכל תרגיל, לגיטימי לחלוטין.
2. מקבילים עם משקל ובנט אובר אחיזה בסופנציה לנפח גבוה יעשו את העבודה, איך לשלב? אני אוהב לחיצות ומשיכות לחוד.
4. גם אני עשיתי את אותה הטעות (גם בגריפ וגם בבטן) ab wheel פתר לי את הבעיה, חיזק לי את הבטן משמעותית והקפיץ לי תדדליפט ואת הסקוואט.

אבל הוא דיבר על בייספס
תנסה לקחת מוט או מקל ולמשוך אותו כאילו אתה מנסה לשבור אותו לשתיים
(וגם לשמור על כל הכללים של הבנץ עם המרפקים בפנים וכל זה)
איזה שריר אתה מרגיש?

אני מניח שאין לך גומיה נכון?

• פותח/ת השרשור
תנסה לקחת מוט או מקל ולמשוך אותו כאילו אתה מנסה לשבור אותו לשתיים
(וגם לשמור על כל הכללים של הבנץ עם המרפקים בפנים וכל זה)
איזה שריר אתה מרגיש?

אני מניח שאין לך גומיה נכון?
עכשיו הכל מתקשר, לא אין לי גומייה.

עבודת בייספ יכולה לעזור באקוצנטרי
לבייספס יש 2 ראשים (ומכאן השם...), והראש הקצר שלו עוזר לייצב את התנועה בבנץ'. האם תרגילים לבייספס יעזרו לך לשפר את הבנץ'? תאורטית כן...אבל בתכלס הטרייספס חשוב בהרבה יותר במקרה הזה. לך על מקבילים.

• פותח/ת השרשור
לבייספס יש 2 ראשים (ומכאן השם...), והראש הקצר שלו עוזר לייצב את התנועה בבנץ'. האם תרגילים לבייספס יעזרו לך לשפר את הבנץ'? תאורטית כן...אבל בתכלס הטרייספס חשוב בהרבה יותר במקרה הזה. לך על מקבילים.
זו לא הייתה שאלה, זה היה ציטוט.
ואני רוצה לעבוד על הבייספס כדי ש יהיה לי בייספס חזק בתור מטרה עיקרית.

• פותח/ת השרשור
תעשה סמולוב כפיפת מרפקים
מכיר אחד בשם יוסי שעשה ויש לו יד 50
חשבתי על שייקו
אבל ברצינות טקסס לכפיפות מרפקים יעבוד טוב ? או שעדיף ראשון וחמישי לעשות 5X15 ?

חשבתי על שייקו
אבל ברצינות טקסס לכפיפות מרפקים יעבוד טוב ? או שעדיף ראשון וחמישי לעשות 5X15 ?
מקווה שה״ברצינות״ היה בצחוק
תדחוף מתישהו בשבוע פעם או פעמיים כמה סטים של יד קדמית וזהו...
(ריפטו ממליץ על כפיפות בדאמבל, שאר הליפטרים מסיבה כלשהי על פטישים ויש כמה עם מוט ישר)

זה לא כזה משנה, זה כפיפות מרפקים...

מקווה שה״ברצינות״ היה בצחוק
תדחוף מתישהו בשבוע פעם או פעמיים כמה סטים של יד קדמית וזהו...
(ריפטו ממליץ על כפיפות בדאמבל, שאר הליפטרים מסיבה כלשהי על פטישים ויש כמה עם מוט ישר)

זה לא כזה משנה, זה כפיפות מרפקים...
ממליצים על פטישים בגלל העבודה שהוא נותן על הברכיאליס שתורם הרבה בבנץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית