ייעוץ קסנדרין ו HMB

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
שני המוצרים שבנדון הומלצו לי ע"י מתאמן במכון.
HMB פחות חשוב לי כרגע (בהנחה שהבנתי מה הוא מתיימר לעשות) אבל הקסנדרין כן.
מישהו כאן התנסה בקסנדרין (זה מכיל הרבה קפאין כמובן, ופולאמין) כשורף שומן "עיקש" ויכול לשתף בממצאיו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
HMB לפי מיטב ידעתי עוזר בשמירת מסת שריר בחיטוב במינון של 3 גרם, בגלל זה קצת יקר ופחות משתלם לקנות אותו בארץ.
לגבי הקסנדרין אם זה המוצר שמוכרים האתרים הישראלים אז אתה יכול למצוא דברים יעילים יותר במחיר הזה כמו כדורי קפאין, יהומבין ופורמולות שונות שמוכרים בחו"ל בהרבה פחות כסף ולדעתי גם יעשו עבודה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
שניהם אכן יקרים במידה לא סבירה.
אם הקסנדרין שקול כנגד קפאין, אז תודה אבל לא תודה. אני שותה מספיק קפה ביום ואין לי צורך לתסף.
יהומבין הלוואי ויכולתי להשיג. הבנתי שלא מוכרים בארץ.

ושוב, אם מישהו התנסה ספציפית בקסנדרין 'אקסטרים' ויכול להמליץ או להשמיץ - אשמח לשמוע

שניהם אכן יקרים במידה לא סבירה.
אם הקסנדרין שקול כנגד קפאין, אז תודה אבל לא תודה. אני שותה מספיק קפה ביום ואין לי צורך לתסף.
יהומבין הלוואי ויכולתי להשיג. הבנתי שלא מוכרים בארץ.

ושוב, אם מישהו התנסה ספציפית בקסנדרין 'אקסטרים' ויכול להמליץ או להשמיץ - אשמח לשמוע

אני לא יודע אם אפשר להגיד "שקול" כי יש שם עוד רכיבים שאני לא יודע מה תפקידים ובכמה הם יעילים.
אבל סביר להניח שהחומר העיקרי שם קפאין שאותו אתה יכול לקנות בזול בחו"ל כמו יהומבין.

HMB = לא משתלם וגם לא ממש מועיל (מימון של החברות שמייצרות HMB של המחקרים שכביכול הביאו לשיפור כולשהוא, נדרש מחקר נוסף)
קסנדרין = שורף שומן עם צמחים חרתא כולשהם, כמו שאגיד שוב שורף שומן חוקי = בולשיט.

• פותח/ת השרשור
משה תודה.
אופן ההתבטאות שלך בוטה משהו, אבל בהחלט מעביר את המסר היטב 😃

ממה שאני זוכר הHMB הוכח יעיל בצורה מובהקת בדומה לקריאטין, אני אבדוק אם יש לי את המחקרים

Creatine and beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (HMB) additively increase lean body mass and muscle strength during a weight-training program.Jówko E, Ostaszewski P, Jank M, Sacharuk J, Zieniewicz A, Wilczak J, Nissen S.
Institute of Sport and Physical Education, Biala Podlaska, Academy of Physical Education, Warsaw, Poland.

We investigated whether creatine (CR) and beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (HMB) act by similar or different mechanisms to increase lean body mass (LBM) and strength in humans undergoing progressive resistance-exercise training. In this double-blind, 3-wk study, subjects (n = 40) were randomized to placebo (PL; n = 10), CR (20.0 g of CR/d for 7 d followed by 10.0 g of CR/d for 14 d; n = 11), HMB (3.0 g of HMB/d; n = 9), or CR-and-HMB (CR/HMB; n = 10) treatment groups. Over 3 wk, all subjects gained LBM, which was assessed by bioelectrical impedance analysis. The CR, HMB and CR/HMB groups gained 0.92, 0.39, and 1.54 kg of LBM, respectively, over the placebo group, with a significant effect with CR supplementation (main effect P = 0.05) and a trend with HMB supplementation (main effect P = 0.08). These effects were additive because there was no interaction between CR and HMB (CR x HMB main effect P = 0.73). Across all exercises, HMB, CR, and CR/HMB supplementation caused accumulative strength increases of 37.5, 39.1, and 51.9 kg, respectively, above the placebo group. The exercise-induced rise in serum creatine phosphokinase was markedly suppressed with HMB supplementation (main effect P = 0.01). However, CR supplementation antagonized the HMB effects on serum creatine phosphokinase (CR x HMB interactive effect P = 0.04). Urine urea nitrogen and plasma urea were not affected by CR supplementation, but both decreased with HMB supplementation (HMB effect P < 0.05), suggesting a nitrogen-sparing effect. In summary, CR and HMB can increase LBM and strength, and the effects are additive. Although not definitive, these results suggest that CR and HMB act by different mechanisms.

PMID: 11448573 [PubMed - indexed for MEDLINE]

Related articles
Nutritional supplementation of the leucine metabolite beta-hydroxy-beta-methylbutyrate (hmb) during resistance training. Nutrition. 2000 Sep; 16(9):734-9.
[Nutrition. 2000]
Body composition in 70-year-old adults responds to dietary beta-hydroxy-beta-methylbutyrate similarly to that of young adults. J Nutr. 2001 Jul; 131(7):2049-52.
[J Nutr. 2001]
Effect of leucine metabolite beta-hydroxy-beta-methylbutyrate on muscle metabolism during resistance-exercise training. J Appl Physiol. 1996 Nov; 81(5):2095-104.
[J Appl Physiol. 1996]
ReviewBeta-hydroxy-beta-methylbutyrate (HMB) supplementation and the promotion of muscle growth and strength. Sports Med. 2000 Aug; 30(2):105-16.
[Sports Med. 2000]
ReviewDietary supplements and the promotion of muscle growth with resistance exercise. Sports Med. 1999 Feb; 27(2):97-110.
[Sports Med. 1999]
» See reviews... | » See all...

אני לא צריך לנסות כדי לדעת ולהבין שזה ביזבוז כסף, גם NOZ זה ביזבוז כסף, סה"כ דלי עם חול בטעם אקונומיקה עם צבעים יפים

זה לא עניין של תקציב זה עניין פסיכולוגי, רוב האנשים קונים פורמולות כדי להרגיש טוב בתאחלס הם יודעים שהן לא עושות כלום.

בתור אחד שניסה כל תרופה, כל פורמולה אני יכול להגיד לך שהכל שקר אחד גדול.
דברים חוקיים שבאמת עוזרים וגם לא להיסחף בפוש שהם נותנים זה קפאין, קריאטין מונו וגם טאורין יותר מזה באמת שחבל על הכסף.

מה אתה חושב שיקרה שאם תקח קופסה של נו אקספלוד תעלה 5 קילו שריר בחודשיים?
אין פה עניין של לנסות או לא זה כמו שחור ולבן זה פשוט לא עושה כלום.

ואלה אחי עד שאתה לא מנסה אי אפשר לדעת חחחח

ניסיתי , סתם חרא..באמת מה כבר יכול לקרות? כולה אבקה עם סוכר, קפאין, ועוד כמה חרטות צמחים סטייל נענע ושיבה שעאלק עוזרים להרחיב את הוריד המרכזי של העורק של החדר השמאלי בלב יאללה צאו מהסרט אנשים.

הפורמולות הם בשביל הכיף

שכיף לך אתה מרים יותר
(כמו שאתה ישן, אוכל, שם מוזיקה טובה אז אתה מרים יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית