דיון תקציב לסייקל מבחינת תזונה

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
אוקי אני רוצה להבהיר שאשכול זה לא נועד לדבר על מחירים של חומרים למינהם ואך ורק על עלות הסייקל מבחינת תזונה ותוספי המזון.

כולנו יודעים שפיתוח גוף הוא לא עסק זול אך כאשר ניכנסים לסייקל הכל ניהיה מוקפד יותר ומין הסתם יקר יותר .
כמה אתם מוצעים בממוצע ביום על תוספי תזונה והמזון שאתם צורכים בסייקל ?
אני אישית כניראה הולך להתחיל סייקל וזה נושא שמאוד מפחיד אותי מכיוון שעכשיו שאני ללא סייקל העסק מאווד מאווד יקר .

בתור אחד שעובד בקמעונאות מזון 7 שנים, אני המום מהמחירים שאתם רושמים. 4500 שח? לפי הלמ"ס משפחה של 4 נפשות מוציאה בחודש כ 2500-3000 שח על מזון. לפי דעתי אתם צריכים לבדוק איפה אתם קונים מזון ולהשוות מחירים. אני בחיטוב כרגע ואני מעריך שהאוכל שלי עולה כ 1800 שח בחודש וחלבון אני מזמין מחול, עוד 50$.

תנסה לצמצם עלויות כמה שאפשר- להזמין חלבון מחו״ל ולא של מותג כמו אופטימום או דיימטייז, תנסה להתפשר על חברה בינונית (גם ככה חלבון מי גבינה הוא פחות או יותר אותו הדבר בכל המוצרים), או שבכלל תקנה שק של 10 ק״ג של חלבון בלי טעם- הכי זול ואתה יכול להוסיף לכל דבר.
כמה שפחות תוספים אחרים, רק מה שצריך (מולטי ויטמין לספורטאים 2 חבילות זה 340 ש״ח ויטמין c 1000 mg זה משהו כמו 100 ש״ח וזהו, אל תקנה אומגה 3 וכדומה)
תנסה לקנות מוצרי אוכל זולים, למשל במקום לקנות דברים של חברות מוכרות כמו אוסם או עלית אתה יכול לקנות את המוצרים של מגה או של שופרסל שטיפה פחות איכותיים (לא תמיד) אבל הרבה יותר זולים. אתה גם צריך להיות מבוסס על מאכלים הכי הכי זולים- חזה עוף (לא סטייקים ובשר בקר וכדומה) אורז לבן ושיבולת שועל תקנה לפי ק״ג ( לא של חברות כמו קוואקר ששוחטים במחירים). אל תקנה פינוקים כמו שוקולדים, קפה איכותי, משקאות ממותקים- רק מים!
ובעניין החומרים- אתה יכול לנסות להביא מחו״ל, הרבה יותר זול, אבל אני אישית לא רוצה להסתבך עם זה, מעדיף לקנות במכון ולשלם עוד כמה ג׳ובות. מי שבסייקל יכול גם לקנות אוכל בסיטונאות, הכי זול 😆

אפשר לדעת מה זה החלבון 10 ק"ג הזה?
כאילו חברה , כמה עולה וכזה, אני באמת מחפש דרך לחסוך בהשגת החלבון.
אהלן,אני בהכנה לתחרות ועוד 12 יום על הבמה.
כרגע על 0 פחמימה אוכל ביום קילו חזה עוף,5 ביצים לא כל החלמון ו300 דג פילה אמנון.
יוצא מאוד יקר בתקופה הזו,בייחוד שזירו מלפפונים ופפסי כמעט כל רגע עליי.
בנוסף להוצאות נוספות.
עסק לא קל בכלל,אבל אפשר גם להתפרנס ממנו. צריך להיות חכם ועסקי .

לפי התגובה שראיתי אתה בן 17
איך אתה ממן את זה?
ובאיזה תחרות אתה הולך לשתתף?
ואיך בדיוק אתה מתפרנס מזה?

פרס של 5000 שקל מהתחרויות זה משלם בתכלס חודש חודשיים גג שלוש.

מה? אמרתי למנהל לסתום? איזה טעות.
אביעד בחופשת לידה. מגדל קרס GH ויחזור חזק יותר.

ולגבי סהר, MuscleTech ספונסרים שלו.
אתה מנסה להתגרות או משהו?
פשוט סתום ואל תגיב אם אין לך מה.
כן,אני ממן את ההוצאות שלי על ידי מכירת תוספי תזונה,בניית דיאטות ואימונים אישיים ולפעמים עבודות שמזדמנות עם הלימודים ובגרויות ונמצא בלחץ מטורף.

לא נכון בכלל.

בן אדם ממוצע שאוכל כ-2 ארוחות ביום ישקיע בתזונה פחות מאשר ספורטאי ששומר תזונה וערכים תזונתיים.

אני רואה אנשים שקפה וקרואסון שוקולד משביע אותם ל7 שעות.
אני חושב שהוא התכוון ביחס להוצאות של ספורטאי מן המניין..
חבר'ה פה בפורום שמסודרים מבחינת תזונה מוציאים סכומים דומים על מזון אני מניח...

אתה מנסה להתגרות או משהו?
פשוט סתום ואל תגיב אם אין לך מה.
כן,אני ממן את ההוצאות שלי על ידי מכירת תוספי תזונה,בניית דיאטות ואימונים אישיים ולפעמים עבודות שמזדמנות עם הלימודים ובגרויות ונמצא בלחץ מטורף.

קח זמן תחשוב על מה שאמרת ותשטוף את הפה באקונומיקה.

בכל אופן אני התלוצצתי יש לך בעיה שאתה פה זמן רב ועוד הכרת שאני מסוג האנשים שרק מפרגנים ותומכים, אני הרגשתי מספיק פתוח ונח איתך (שזה טוב) על מנת לכתוב את מה שכתבתי.

חכם לא יצאת, אבל חוצפן כן.

תנוח מעט, אתה בסייקל זה טוב לך להתאוששות.

אפשר לדעת מה זה החלבון 10 ק"ג הזה?
כאילו חברה , כמה עולה וכזה, אני באמת מחפש דרך לחסוך בהשגת החלבון.

לפי התגובה שראיתי אתה בן 17
איך אתה ממן את זה?
ובאיזה תחרות אתה הולך לשתתף?
ואיך בדיוק אתה מתפרנס מזה?

פרס של 5000 שקל מהתחרויות זה משלם בתכלס חודש חודשיים גג שלוש.
זה שק של 25 קילו חלבון ולא 10 אפשר להשיג דרך אביעד

שאפשר לדעת מי זה?
ואם יש קאטצ' בנושא?

תודה על העזרה 😃
אין פה קאטץ דיברו על זה פה כבר לא בפורום הזה אלא בתוספי תזונה זה שק חלבון נטו טהור ללא טעם וריח אביעד בפורום הזה הוא מנהל פורום סטרואידים
המפעל שמייצר את השק הזה הוא מיוצר בארץ זאת חברת בת של תנובה נקראית בעמק תריץ חיפוש ותראה

אין פה קאטץ דיברו על זה פה כבר לא בפורום הזה אלא בתוספי תזונה זה שק חלבון נטו טהור ללא טעם וריח אביעד בפורום הזה הוא מנהל פורום סטרואידים
המפעל שמייצר את השק הזה הוא מיוצר בארץ זאת חברת בת של תנובה נקראית בעמק תריץ חיפוש ותראה

כן מצאתי על זה כתבה
תודה רבה רבה על העזרה 😃

בכל אופן אני התלוצצתי יש לך בעיה שאתה פה זמן רב ועוד הכרת שאני מסוג האנשים שרק מפרגנים ותומכים, אני הרגשתי מספיק פתוח ונח איתך (שזה טוב) על מנת לכתוב את מה שכתבתי.
חכם לא יצאת, אבל חוצפן כן.
תנוח מעט, אתה בסייקל זה טוב לך להתאוששות.

אני קראתי את הדיון באשכול והגעתי לעניין הפחות נעים בינך לבין סהר והרגשתי צורך להגן עליו מאחר והשעית אותו והוא לא יכול לעשות זאת בעצמו.
נתחיל מזה שאני לא מכיר אותו בשום צורה שהיא.
רק למקרה שלא הבנת, ואני מאמין שאני הבנתי אותו לגמרי, הוא הגיב בעצבנות ובכעס מפני שאתה רושם "MuscleTech הם ספונסרים שלו", אמנם בצחוק,
בעוד הוא תלמיד בבית ספר, ועכשיו זו התקופה הכי לחוצה של מתכונות ובגרויות, והוא עוד צריך לעבוד בדרכים כאלו ואחרות כדי לממן לעצמו את מה שדורש ממנו תחום פיתוח הגוף.
הוא פירש את מה שרשמת לו כזלזול בכל ההשקעה והמאמץ שהוא עושה בתחום.
אני לא מצדיק את העובדה שהוא כתב לך "תסתום", אבל אני יכול להבין אותו לגמרי.

רק מכיוון שחשבת שאתם מספיק חברים/קרובים ואתה יכול לכתוב שהם ספונסרים שלו (אמנם בצחוק מוחלט וללא 0.0001% של זלזול),
לא אומר שהוא רואה בך גם כן חבר/קרוב, ולכן הוא פירש את מה שכתבת לו כזלזול במאמץ שהוא משקיע ולא הבין את ההתלוצצות הקטנה הזאת שלך וכנראה לא רואה בך חבר/קרוב שלו.

כך שלא נראה לי הוגן שרק מכיוון שחשבת שאתם מספיק קרובים והרשית לעצמך לכתוב בדיחה קטנה על חשבונו,
מצדיק את העובדה שאתה משעה אותו מהאתר מתוקף הכוח שלך כמנהל ומונע ממנו כל אפשרות להגיב לך ולהגן על עצמו מולך.

השעית אותו מהאתר בעזרת עליונות האפשרויות שלך כמנהל ויצרת הרושם שהוא האשם בכל הסיפור,
בעוד אתה אשם לא פחות לדעתי.

אני מקווה שאתה לא קורא את שכתבתי בכעס, אני פשוט מנסה להסביר לך את ההיגיון שמאחורי מה שסהר כתב לך ומגן על עמדתו מאחר והשעית אותו והוא לא יכול לעשות זאת בעצמו,
ושוב חוזר - אני לא מכיר אותו ולא דיברתי איתו אי פעם בחיי, פשוט רציתי להגן על העמדה החסרת אונים שלו במקרה הזה.

*אגב, חשוב לי לציין שאני קורא את התגובות שלך כמעט בכל אשכול בו אתה מגיב ונהנה לקרוא את התגובות שלך - כשהן ציניות וכשהן רציניות, סביר להניח שאני כן הייתי מבין את ההומור שבתגובתך, אבל סהר לא הבין - והוא לא אשם בכך.

נערך לאחרונה:
אני קראתי את הדיון באשכול והגעתי לעניין הפחות נעים בינך לבין סהר והרגשתי צורך להגן עליו מאחר והשעית אותו והוא לא יכול לעשות זאת בעצמו.
נתחיל מזה שאני לא מכיר אותו בשום צורה שהיא.
רק למקרה שלא הבנת, ואני מאמין שאני הבנתי אותו לגמרי, הוא הגיב בעצבנות ובכעס מפני שאתה רושם "MuscleTech הם ספונסרים שלו", אמנם בצחוק,
בעוד הוא תלמיד בבית ספר, ועכשיו זו התקופה הכי לחוצה של מתכונות ובגרויות, והוא עוד צריך לעבוד בדרכים כאלו ואחרות כדי לממן לעצמו את מה שדורש ממנו תחום פיתוח הגוף.
הוא פירש את מה שרשמת לו כזלזול בכל ההשקעה והמאמץ שהוא עושה בתחום.
אני לא מצדיק את העובדה שהוא כתב לך "תסתום", אבל אני יכול להבין אותו לגמרי.

רק מכיוון שחשבת שאתם מספיק חברים/קרובים ואתה יכול לכתוב שהם ספונסרים שלו (אמנם בצחוק מוחלט וללא 0.0001% של זלזול),
לא אומר שהוא רואה בך גם כן חבר/קרוב, ולכן הוא פירש את מה שכתבת לו כזלזול במאמץ שהוא משקיע ולא הבין את ההתלוצצות הקטנה הזאת שלך וכנראה לא רואה בך חבר/קרוב שלו.

כך שלא נראה לי הוגן שרק מכיוון שחשבת שאתם מספיק קרובים והרשית לעצמך לכתוב בדיחה קטנה על חשבונו,
מצדיק את העובדה שאתה משעה אותו מהאתר מתוקף הכוח שלך כמנהל ומונע ממנו כל אפשרות להגיב לך ולהגן על עצמו מולך.

השעית אותו מהאתר בעזרת עליונות האפשרויות שלך כמנהל ויצרת הרושם שהוא האשם בכל הסיפור,
בעוד אתה אשם לא פחות לדעתי.

אני מקווה שאתה לא קורא את שכתבתי בכעס, אני פשוט מנסה להסביר לך את ההיגיון שמאחורי מה שסהר כתב לך ומגן על עמדתו מאחר והשעית אותו והוא לא יכול לעשות זאת בעצמו,
ושוב חוזר - אני לא מכיר אותו ולא דיברתי איתו אי פעם בחיי, פשוט רציתי להגן על העמדה החסרת אונים שלו במקרה הזה.

*אגב, חשוב לי לציין שאני קורא את התגובות שלך כמעט בכל אשכול בו אתה מגיב ונהנה לקרוא את התגובות שלך - כשהן ציניות וכשהן רציניות, סביר להניח שאני כן הייתי מבין את ההומור שבתגובתך, אבל סהר לא הבין - והוא לא אשם בכך.

אהלן,

ראשית אני מאוד מעריך את ההתייחסות שלך וההתבטאות בצורה יפה ומכובדת.

חשוב לי לציין ולחדד שסהר הורחק לתקופה של 24 שעות בלבד וכבר חזר אלינו.

סהר הוא משתמש האומנם לא וותיק אבל הוא נער אינטליגנט שיודע לא מעט ועוזר המון. אני עוקב אחרי כל משתמש ומשתמש באשר הוא.

מבחינתי, המילה שהוא זרק לעברי היא קוו אדום עבורי - עקב כך שהוא משתמש שאני מכיר ביחס למשתמשים אחרים הסתפקתי ב-24 שעות השעייה ולא מספר ימים או במקרה הגרוע ביותר לצמיתות.

כשמנהל מרחיק משתמש, המשתמש מקבל התראה מדוייקת עם הסיבה למה כמה ואיך. מבחינתי, גם אם אני שגיתי והוא צדק - לא קיימת סיבה עלי אדמות לכך שהוא אזרוק לעברי ״סתום״, במקרה הזה הוא לא היה חכם ואמר זאת למנהל. במידה והוא היה אומר זאת למשתמש אחר סביר להניח שהוא היה מקבל ממני נזיפה כיוון שאני דוגל בתרבות שיחה וחברות בין כולנו.

התבטאות שלא במקום כנגד צוות ההנהלה הוא מבחינתי קוו אדום ברור, ההרחקה של סהר היא למטרה אחת ברורה. למען יראו וירעו, אני לא אתן יד לשום התבטאות מסגנון כזה או אחר - אני ושאר צוות ההנהלה מקריב המון על מנת לספק לכם את כל המידע הדרוש, לענות על כל שאלותיכם ולתמוך בכם בכל עת.

הינני בטוח בכך, שהמילה הזאת לא תצא מפיו בפעם הבאה בשום אופן ובשום מצב.

יום מצויין.

יום מצויין.

גם אני מעריך את ההתבטאות היפה והמכובדת שלך,
זה באמת הרבה יותר כיף ומאתגר לדון בצורה כזו.

חשבתי פשוט שההשעייה היא לתקופה יותר ארוכה אז היה לי חבל לראות את זה,
אבל מאחר ואמרת שהיא ל-24 שעות אני אפילו אצדיק את ההשעייה הזו מאחר והיא סמלית וסך הכל באה להעביר מסר.

יום מצויין גם לך! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית