הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה פומבית של פורשה 911 קררה שנת 1973.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
בכל זאת פורשה תכנן ועיצב את החיפושית, עדיין עם אבולוציה של אותו תכנון אפשר להגיע רחוק ולהצליח (מעל 50 שנה ל 911)
אומר לך בכנות..אני לא אדם עמוק כמו הרבה אנשים..
לא ממש אכפת לי איך מייצרים בירה..או מכונית..מבחינתי פיות עושות את זה באמצעות קסמים.
הפיות פה ממש פישלו עם העיצוב וזה פאקינג חיפושית. אני שונא כל פורשה שיצאה עד היום..חוץ מה918 שיצאה לא מזמן.
באמת..פאקינג חיפושית..עיצוב זהה כבר 60 שנה...מה לא בסדר איתם?!

לא ממש אכפת לי איך מייצרים בירה..או מכונית..מבחינתי פיות עושות את זה באמצעות קסמים.
הפיות פה ממש פישלו עם העיצוב וזה פאקינג חיפושית. אני שונא כל פורשה שיצאה עד היום..חוץ מה918 שיצאה לא מזמן.

carreragt-2.jpg

זה לא קשור לעומק זה עניין של טעם. עם דבר אחד אי אפשר להתווכח מדובר ביצרנית
רכבי הספורט הרווחית ביותר בשנים האחרונות
ולגבי דגמים אולי זה ישנה את דעתך 😃 (שני רכבי מירוץ)
935 מבוססת על 911 הידועה בכינויה moby dick:

porsche-935-78-07.jpg

פורשה 917
porsche-917k-1969-2.jpg

זה פורד ג'יטי 500 אין בארץץץץ הייתה פעם וגרסו אותה

שהאזרח שייבא לארץ את המכונית הזו ביקש לשלם עבורה מס מופחת. על כן הוא רשם אותה כפורד מוסטנג GT שמחירה הוא כ-20,000 דולר, ולא כפורד GT שמחירה 190,000 דולר. חוקר מס ערני עלה על המרמה וכלא את המכונית הזו שתשמש את הפרקליטות כראייה במשפט כנגד המייבאבינתיים, היות והמכונית הנדירה הזו משתזפת לה בשמש במגרש גרוטאות/גריטה /ראיות של המכס, נפוצה שמועה שהיא מועמדת לגריטה

28309-4.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית