אלכס פתח מסעדה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
תסביר מה טוב בזה...?
דאוס, בהחלט, הבעיה היא שכנראה בבאר שבע מוכרים המבורגרים סוג ז אם אתה חושב שזה המבורגר שפותח את התאבון.
בוא למוזס תראה איך המבורגר צריך להראות.

נערך לאחרונה:
תסביר מה טוב בזה...?
דאוס, בהחלט, הבעיה היא שכנראה בבאר שבע מוכרים המבורגרים סוג ז אם אתה חושב שזה המבורגר שפותח את התאבון.
בוא למוזס תראה איך המבורגר צריך להראות.

אתה זה שטוען שזה חרא, ולכן אתה צריך להסביר מה חרא בזה.

לימודי הפסיכומטרי לא עוזרים במיוחד, הא?

מה הקשר לפסיכומטרי ליצן? :D

בוא נראה, המבורגרים מלאים שומן, מלא ברוטבים מלאים סוכר ושומן, עם מינימום ירקות וקולה מלאה סוכר בצד. 8000 קלוריות שרובם מורכבים מפחמימות פשוטות ושומן לא איכותי...
צודק, זה אחלה! מזל שאתה לא תוזנאי.

נערך לאחרונה:
מה הקשר לפסיכומטרי ליצן? :D
לא שיפר את הלוגיקה שלך.

בוא נראה, המבורגרים מלאים שומן, מלא ברוטבים מלאים סוכר ושומן, עם מינימום ירקות וקולה מלאה סוכר בצד. 8000 קלוריות שרובם מורכבים מפחמימות פשוטות ושומן לא איכותי...
צודק, זה אחלה! מזל שאתה לא תוזנאי.

אז תוותר על הקולה.

שומן לא איכותי? מי קבע ששומן בשר הוא לא איכותי? אתה?

מזל שאתה מקבל כל מה שאתה שומע בטלוויזיה.

כן, אתה צודק, לבקש הסבר ממישהו שחושב שמשהו מסויים הוא טוב, זה מאוד לא לוגי וזה קשור לפסיכומטרי. לך תשתה כוס מים, נראה לי שקיבלת מכת חום.

וכן, אני סומך יותר על רופאים בטלויזיה מאשר עליך. לך תטחן מלא מלא מלא המבורגרים עם רטבים מלאים שומן וסוכרים (איזה חמוד שאתה מתעלם מזה) ונראה לאן תגיע. אל תשכח ללגום גלון של חלב כדי להוריד את 6 המבורגרים משומן איכותי שאתה אוכל ✌️

כשאתה בא וטוען X, ומבקשים ממך לבסס את זה, אתה לא מבסס את זה ע"י "בוא תסביר לי למה לא X", חמוד שלי.

קח, תקרא קצת כאן, על הרופאים שלך בטלוויזיה שאפילו לא טורחים לקרוא את המחקרים שהם מתבססים עליהם:

http://www.proteinpower.com/drmike/category/bogus-studies/

טענתי שזה נראה כמו חרא, אתה טענת מה חרא, שאלתי מה לא חרא. יכלת לענות מה לא חרא, למה שומן רווי, רטבים שמנים ו8000 קלוריות בארוחה והמבורגר שנראה כמו סמרטוט ספוג בשמן זה דבר נפלא, אבל במקום זה מלמלת משהו על הפסיכומטרי. בהחלט קו החשיבה שלך מצויינת.

סורי שהבלוג הזה לא משכנע אותי במיוחד. היום באינטרנט כל אידיוט כותב משהו שסותר משהו שסותר משהו ועל ידי כך מנסה להוכיח את הטענה שלו.
אף אחד לא אומר לא לאכול בשר אדום ושלהיות צמחוני זה טוב. בשר אדום זה בריא במידה כמו שגזר זה בריא במידה.
מעבר לכך, ההמבורגרים במסעדה הזאת הם המיץ של הזבל. אם אתה חושב שזה דבר טוב ונפלא לפרק המבורגרים שם, תעשה חיים, רק אל תקשקש לנו שזה בריא.

נערך לאחרונה:
לא אתה קשקשת כרגע שהמבורגר מלא שומן זה לא טוב?

אני מצטער שהרופא הזה לא משכנע אותך וכל הספרים שנכתבו בנושא לא משכנעים אותך. לעומת זאת, הרופאים בטלוויזיה שאומרים ששומן זה רע, כן משכנעים אותך. אותם הרופאים שאמרו שכולסטרול זה לא טוב, וביצים זה לא טוב והרמת משקולות פוגעת בגדילה וסקוואטים מלאים הורסים את הברכיים ודדליפט הורס את הגב ופרס הורס את הכתפיים.

לגבי הלוגיקה שלך (או חוסר הלוגיקה), כשאתה מתבקש להוכיח משהו, טענות כמו תוכיח לי שאני לא צודק לא עובדות כאן. תתאמץ קצת ואולי תבין למה.

הרופא כתב על סיכונים לסרטן, לא על מחלות לב... (אלא אם כן פיספסתי זאת בריפרוף).

ספרים? לא מכיר ספרים כאלו, וגם אם כן, אז מה? יש גם מיליוני ספרים שטוענים שזה רע.

כל שאר השטויות שרשמת זה הוצאת דברים מהקשרם, משהו שאתה רגיל לעשות עוד מימי ישראלבודי ומאמרים על ברכיים (כנראה אתה לומד מאלו שכותבים אותם, כמו למשל "למה כן מותר לעבור עם הברכיים בסקוואט" וכהוכחה, שמים תמונה של תינוק ברחם - הוכחה חותכת והסבר משכנע).

הלוגיקה שלי מעולה. יש קונצנזוס בעולם שמה שהמסעדה הזאת מוכרת הוא לא בריא. אפילו המסעדה מייצגת את עצמה כמסעדה לא בריאה. אתה בעצמך אומר שמה שהרופאים בטלויזיה (או ה FDA, ארגוני בריאות, ארגוני סכרת, ארגוני מחלות לב וכל שאר שונאי שומן הרווי והסוכרים) אומרים זה לא נכון, כלומר אתה מסכים איתי שהרוב חושבים שזה חרא והרוב טועה. תסביר לי שוב למה אני צריך להוכיח את מה שידוע לכולם?

נערך לאחרונה:
טענתי שזה נראה כמו חרא, אתה טענת מה חרא, שאלתי מה לא חרא. יכלת לענות מה לא חרא, למה שומן רווי, רטבים שמנים ו8000 קלוריות בארוחה והמבורגר שנראה כמו סמרטוט ספוג בשמן זה דבר נפלא, אבל במקום זה מלמלת משהו על הפסיכומטרי. בהחלט קו החשיבה שלך מצויינת.

סורי שהבלוג הזה לא משכנע אותי במיוחד. היום באינטרנט כל אידיוט כותב משהו שסותר משהו שסותר משהו ועל ידי כך מנסה להוכיח את הטענה שלו.
אף אחד לא אומר לא לאכול בשר אדום ושלהיות צמחוני זה טוב. בשר אדום זה בריא במידה כמו שגזר זה בריא במידה.
מעבר לכך, ההמבורגרים במסעדה הזאת הם המיץ של הזבל. אם אתה חושב שזה דבר טוב ונפלא לפרק המבורגרים שם, תעשה חיים, רק אל תקשקש לנו שזה בריא.

יש לך לוגיקה של ילדה בת 4 שהוטרדה מינית ע"י ברני.
הוא שאל אותך "מה חרא בזה?" ואתה, במקום לענות לו, שאלת "מה לא?". ידידי משכבר השנים, שאלה לא יכולה להוות הוכחה לטענה, מבחינה לוגית זה פשוט פסול. בנוסף לכך, coldfire לא רשם בשום מקום את הטענה שההמבורגרים הנ"ל בריאים, כפי שהנחת בהודעה זו. הוא פשוט שאל אותך מדוע טענת שהם לא, ואת תשובתך האווילית והאינפנטילית(והמאוד ארוכה גם, יחסית לכך שאין בה תוכן אמיתי. אנא תשתדל להיות לקוני בפעם הבאה, בשביל כולנו) ניתן לתמצת ב"זה נכון כי זה מה שאמרתי".

הרופא כתב על סיכונים לסרטן, לא על מחלות לב... (אלא אם כן פיספסתי זאת בריפרוף).

ספרים? לא מכיר ספרים כאלו, וגם אם כן, אז מה? יש גם מיליוני ספרים שטוענים שזה רע.

כל שאר השטויות שרשמת זה הוצאת דברים מהקשרם, משהו שאתה רגיל לעשות עוד מימי ישראלבודי ומאמרים על ברכיים (כנראה אתה לומד מאלו שכותבים אותם, כמו למשל "למה כן מותר לעבור עם הברכיים בסקוואט" וכהוכחה, שמים תמונה של תינוק ברחם - הוכחה חותכת והסבר משכנע).

הלוגיקה שלי מעולה. יש קונצנזוס בעולם שמה שהמסעדה הזאת מוכרת הוא לא בריא. אפילו המסעדה מייצגת את עצמה כמסעדה לא בריאה. אתה בעצמך אומר שמה שהרופאים בטלויזיה (או ה FDA, ארגוני בריאות, ארגוני סכרת, ארגוני מחלות לב וכל שאר שונאי שומן הרווי והסוכרים) אומרים זה לא נכון, כלומר אתה מסכים איתי שהרוב חושבים שזה חרא, תסביר לי שוב למה אני צריך להוכיח את מה שידוע לכולם?

הרופא מדבר שם גם על שומן רווי. תקרא קצת בבלוג.

אתה תמיד מניח שמה ש"ידוע" לכולם הוא בהכרח נכון? נראה לי שמחפשים אנשים כמוך בצפון קוריאה.

אם אתה לא מבין למה המסעדה הזו מציגה את עצמה ככה, אז איש שיווק לא ייצא ממך.

הלוגיקה שלי מעולה. יש קונצנזוס בעולם שמה שהמסעדה הזאת מוכרת הוא לא בריא. אפילו המסעדה מייצגת את עצמה כמסעדה לא בריאה. אתה בעצמך אומר שמה שהרופאים בטלויזיה (או ה FDA, ארגוני בריאות, ארגוני סכרת, ארגוני מחלות לב וכל שאר שונאי שומן הרווי והסוכרים) אומרים זה לא נכון, כלומר אתה מסכים איתי שהרוב חושבים שזה חרא, תסביר לי שוב למה אני צריך להוכיח את מה שידוע לכולם?
זהו, שכנעת אותי. יש קונצנזוס בעולם ולכן זה נכון (לזה, חבוב, קוראים argumentum ad populum, רוץ לגוגל).
בגרמניה לפני 70 שנה היה קונצנזוס שיהודים צריכים למות, מכיוון שהיה קונצנזוס, זה בטח נכון עבורך. מכאן ניתן להסיק שאתה נאצי. אתה הנאצי, ואני זה שמקבל באן? הזוי משהו.

• פותח/ת השרשור
אלכס לא צריך להיות רופא או גאון גדול כדי לדעת שהשמנה לא בריאה .
ההפך במקרה שלא מבינים ,הכי קל לבדוק נתונים סטטיסטים .

• פותח/ת השרשור
מי דיבר על השמנה?

קשה לצרוך כמויות גדולות של שומן רווי ולהשאר רזה , תגיד לי שאין קשר אבל שנינו יודעים שהאוכלסייה המרכזית שצורכת כמויות של שומן רווי מעל הממוצע הם אלו בעודף משקל .

שטות גמורה. האוכלוסייה המרכזית שנמצאת בהשמנת יתר הם אלו שחיים על פחמימות מעובדות.

תסתכל מתי אנשים בארה"ב התחילו להשמין כאילו יש שם מגיפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית