עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שומר על כשרות.דווקא טעים,אף פעם לא אכלת צ'יזבורגר?
ויש אנשים שאוהבים לאכול דשא , אין כמו המבורגר כדי לפתוח את התאבון .
תסביר מה טוב בזה...?
דאוס, בהחלט, הבעיה היא שכנראה בבאר שבע מוכרים המבורגרים סוג ז אם אתה חושב שזה המבורגר שפותח את התאבון.
בוא למוזס תראה איך המבורגר צריך להראות.
לא שיפר את הלוגיקה שלך.מה הקשר לפסיכומטרי ליצן? :D
בוא נראה, המבורגרים מלאים שומן, מלא ברוטבים מלאים סוכר ושומן, עם מינימום ירקות וקולה מלאה סוכר בצד. 8000 קלוריות שרובם מורכבים מפחמימות פשוטות ושומן לא איכותי...
צודק, זה אחלה! מזל שאתה לא תוזנאי.
טענתי שזה נראה כמו חרא, אתה טענת מה חרא, שאלתי מה לא חרא. יכלת לענות מה לא חרא, למה שומן רווי, רטבים שמנים ו8000 קלוריות בארוחה והמבורגר שנראה כמו סמרטוט ספוג בשמן זה דבר נפלא, אבל במקום זה מלמלת משהו על הפסיכומטרי. בהחלט קו החשיבה שלך מצויינת.
סורי שהבלוג הזה לא משכנע אותי במיוחד. היום באינטרנט כל אידיוט כותב משהו שסותר משהו שסותר משהו ועל ידי כך מנסה להוכיח את הטענה שלו.
אף אחד לא אומר לא לאכול בשר אדום ושלהיות צמחוני זה טוב. בשר אדום זה בריא במידה כמו שגזר זה בריא במידה.
מעבר לכך, ההמבורגרים במסעדה הזאת הם המיץ של הזבל. אם אתה חושב שזה דבר טוב ונפלא לפרק המבורגרים שם, תעשה חיים, רק אל תקשקש לנו שזה בריא.
הרופא כתב על סיכונים לסרטן, לא על מחלות לב... (אלא אם כן פיספסתי זאת בריפרוף).
ספרים? לא מכיר ספרים כאלו, וגם אם כן, אז מה? יש גם מיליוני ספרים שטוענים שזה רע.
כל שאר השטויות שרשמת זה הוצאת דברים מהקשרם, משהו שאתה רגיל לעשות עוד מימי ישראלבודי ומאמרים על ברכיים (כנראה אתה לומד מאלו שכותבים אותם, כמו למשל "למה כן מותר לעבור עם הברכיים בסקוואט" וכהוכחה, שמים תמונה של תינוק ברחם - הוכחה חותכת והסבר משכנע).
הלוגיקה שלי מעולה. יש קונצנזוס בעולם שמה שהמסעדה הזאת מוכרת הוא לא בריא. אפילו המסעדה מייצגת את עצמה כמסעדה לא בריאה. אתה בעצמך אומר שמה שהרופאים בטלויזיה (או ה FDA, ארגוני בריאות, ארגוני סכרת, ארגוני מחלות לב וכל שאר שונאי שומן הרווי והסוכרים) אומרים זה לא נכון, כלומר אתה מסכים איתי שהרוב חושבים שזה חרא, תסביר לי שוב למה אני צריך להוכיח את מה שידוע לכולם?
זהו, שכנעת אותי. יש קונצנזוס בעולם ולכן זה נכון (לזה, חבוב, קוראים argumentum ad populum, רוץ לגוגל).הלוגיקה שלי מעולה. יש קונצנזוס בעולם שמה שהמסעדה הזאת מוכרת הוא לא בריא. אפילו המסעדה מייצגת את עצמה כמסעדה לא בריאה. אתה בעצמך אומר שמה שהרופאים בטלויזיה (או ה FDA, ארגוני בריאות, ארגוני סכרת, ארגוני מחלות לב וכל שאר שונאי שומן הרווי והסוכרים) אומרים זה לא נכון, כלומר אתה מסכים איתי שהרוב חושבים שזה חרא, תסביר לי שוב למה אני צריך להוכיח את מה שידוע לכולם?
מי דיבר על השמנה?