אלכס פתח מסעדה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שטות גמורה. האוכלוסייה המרכזית שנמצאת בהשמנת יתר הם אלו שחיים על פחמימות מעובדות.

תסתכל מתי אנשים בארה"ב התחילו להשמין כאילו יש שם מגיפה.

ההשמנה שם נובעת בעיקר מצריכה קלורית גבוהה יותר , הם צורכים לא רק כמויות גדולות של פחמימות מעובדות אלא מזון רווי שומן בכלל .
להגיד שהצריכת שומן רווי בכמויות לא משפיע על השמנה זה כמו להגיד אותו דבר לגביי הפחמימות ...

איך לא עיניים? לאנס אמרסטורנג? 😃
סביר להניח שהוא לא יאכל המבורגר שמכיל 8000 קלוריות מפחמימות ריקות ושומן רווי על מנת לתחזק את הגוף שלו לתחרויות ואימונים, אף על פי שמישהו פה חושב שזה בריא.

ההשמנה שם נובעת בעיקר מצריכה קלורית גבוהה יותר , הם צורכים לא רק כמויות גדולות של פחמימות מעובדות אלא מזון רווי שומן בכלל .
להגיד שהצריכת שומן רווי בכמויות לא משפיע על השמנה זה כמו להגיד אותו דבר לגביי הפחמימות ...

מי דיבר על זה לעזאזל? מה הקשר? אנשים שמנים צורכים הרבה אוכל. נקודה. להאשים בזה שומן רווי, זה כמו להאשים את האוכל בזה שצורכים אותו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי דיבר על זה לעזאזל? מה הקשר? אנשים שמנים צורכים הרבה אוכל. נקודה. להאשים בזה שומן רווי, זה כמו להאשים את האוכל בזה שצורכים אותו.

די ברור שצריך להאשים אוכל שצורכים אותו , אז מה גורם להשמנה ?
לא סתם ריפ אומר שאי אפשר להעלאות במשקל שאוכלים נקי , זה תופס גם כאן , קשה לי להאמין שאנשים שאוכלים רק ירקות , עוף וגבינות רזות יגיעו למשקלים תלת ספרתיים .
ואני אפילו לא נכנס איתך לויכוח האם שומן רווי מגביר את הסכנה למחלות לב ועורקים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

התכוונתי לאוכלוסייה הכללית, לא למייקל פלפס:s49:
כמה אנשים יש כבר שהתחזוקה שלהם זה 4000 קלוריות ביחס לכלל האוכלוסייה?

כמו שדאוס כתב, יותר קל להשמין מהמבורגרים ואוכל מופצץ שומן מאשר מגבינה חצי אחוז, פרכיות וירקות
וזה מה שחרא בארוחות שהמסעדה הזו מציגה- מספר הקלוריות.

נערך לאחרונה:
לא סתם ריפ אומר שאי אפשר להעלאות במשקל שאוכלים נקי , זה תופס גם כאן , קשה לי להאמין שאנשים שאוכלים רק ירקות , עוף וגבינות רזות יגיעו למשקלים תלת ספרתיים .
למה אי אפשר להשמין אם אתה אוכל נקי? זה נכון שמי שאוכל נקי בד"כ לא מגיע לכמויות גדולות של קלוריות, אבל אם אתה מדבר על עקרון אז אפשר להגיע לכמויות גדולות גם מזה.
בכל מקרה כל השמנים למניהם הם אנשים שאוכלים כמות לא מבוקרת של אוכל, ונמצאים בפלוס גדול מאוד של קלוריות אז מה הויכוח פה?
מה שכן רובם מקבלים את הקלוריות האלה מאוכל מעובד.

הבנתי, עכשיו האוכל אשם ולא הבן אדם שאוכל אותו.
ריפ אמר את זה לגבי אנשים שמתאמנים, ומתאמנים קשה.

גם קשה לי להאמין שאנשים שאוכלים בשר בקר שיש בו שומן, גבינות שמנות וירקות ישמינו, אז? זה לא קשור בשום צורה לשיחה.

להגיד ששומן זה רע כי אפשר להשמין עם אוכל מלא בשומן זה טפשי.

לגבי המשפט האחרון -- בצדק. אתה תפסיד.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, עכשיו האוכל אשם ולא הבן אדם שאוכל אותו.
ריפ אמר את זה לגבי אנשים שמתאמנים, ומתאמנים קשה.

גם קשה לי להאמין שאנשים שאוכלים בשר בקר שיש בו שומן, גבינות שמנות וירקות ישמינו, אז? זה לא קשור בשום צורה לשיחה.

להגיד ששומן זה רע כי אפשר להשמין עם אוכל מלא בשומן זה טפשי.

לגבי המשפט האחרון -- בצדק. אתה תפסיד.

ברור שהאוכל אשם , אפילו אתה אומר את זה שאתה מאשים את הפחמימות המעובדות ולא את הבן אדם שאוכל אותן .
זה שריפ אמר את זה לגביי מתאמנים , לא משנה את העיקרון של מה שהוא אמר , הרבה יותר קשה לאכול הרבה קלוריות "רזות" .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית