הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בקשר ל- Anabolic diet, למי זה מתאים?

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן 2200 קלוריות זה פחות או יותר תחזוקה, אני אמור להיות עם 2 התפריטים האלו בסופו של דבר 3-4 שבועות ראשונים, ואז מה קורה?

כן 2200 קלוריות זה פחות או יותר תחזוקה, אני אמור להיות עם 2 התפריטים האלו בסופו של דבר 3-4 שבועות ראשונים, ואז מה קורה?

אחרי 2 סיבובים של 12 ימים אתה חוזר לשיגרה (5 דלים, 2 העמסות)

• פותח/ת השרשור
ז"א אני עובד בצורה כזו:

12 ימים רצופים של תפריט דל פחמימות -> יומיים תפריט העמסה -> ואז מפה אני ממשיך למחזוריות של 5 דלים, 2 העמסה ברצף?

שאלה נוספת - קראתי גם לגבי האימונים והשילוב של תוכנית כמו SS, מעבר לכך שזה מומלץ כמו שכתוב, האם זה חובה? או שאני אוכל להשאר בתוכניות מסוג AB/ABC ?

תודה רבה.

ז"א אני עובד בצורה כזו:

12 ימים רצופים של תפריט דל פחמימות -> יומיים תפריט העמסה -> ואז מפה אני ממשיך למחזוריות של 5 דלים, 2 העמסה ברצף?

תודה רבה.
כן אתה יכול לעשות ככה

For every 100 grams of extra protein you consume, there will be a resultant 58 grams of glucose in your body. Therefore, you would need to add this to your current carbohydrate intake, which may make this not so much of a very low carbohydrate diet anymore

זה ציטוט מתוך מאמר של AD מ-BB.com

מה זה אומר? שלמעשה אם אני אוכל 200 גרם חלבון ביום יש לי כ-120 גרם פחמימות בתפריט שצריך להחשיב??
לא הבנתי את זה..

למה לרשום עוד תגובה ? כאן זה לא ישראל-גוף עם תת רמה, תחכה לתשובה ואל תגיב סתם.
אנשים יגיבו לך אם ירצו ואם הם יודעים לענות לך על השאלה.

ובידיוק על הדבר הזה יש פרטים בעמוד 2

מצטער.. לא יחזור שנית 😃

כשעושים העמסה בדיאטה הזאת, איך החישוב של החלבון מתבצע?
למשל אם אוכלים 60% פחמימות שהרוב לחם נגיד..
יכול לקרות מצב שמהלחם נקבל את כל הכמות היומית של הפחמימות בהעמסה (הרי זה רק 15% מסך הקלוריות של אותו יום).
נגיד אוכלים לחם עם ירקות סתם לדוגמא, בלי מקור ישיר לחלבון מלא.
זה אפשרי או שצריך להכניס גם מקורות של חלבון מלא כמו גבינות וכאלה?

שמע אתה לא מבין כלום בתוכנית הזו, אז תקרא את הספר המלא, לכל השאלות שלך היו כאן תשובות (באתר)
נעול.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית