תמונה 17 וחצי

• פותח/ת השרשור RAZDV
  • פורסם בתאריך
הוא אומר לך שהוא התאמן כבר פעם והגיע לגודל הזה, הפסיק להתאמן ועכשיו חזר להתאמן, לכן יותר קל לו להגיע למסת השריר הזאת.

הוא אמר שהתאמן לפני שנתיים והתאמן רק חודשים כמה אפשר כבר לעלות בחודשים ולשמור את זה לתקופה כל כך ארוכה מה אתה רציני תחשוב..!!

[והוא לא אמר שהגיע לגודל הזה]

וגם עם כן זה לא נשמר שנתיים זה נשמר חצי שנה שנה בלחץ..

הוא אמר שהתאמן לפני שנתיים והתאמן רק חודשים כמה אפשר כבר לעלות בחודשים ולשמור את זה לתקופה כל כך ארוכה מה אתה רציני תחשוב..!!

[והוא לא אמר שהגיע לגודל הזה]

וגם עם כן זה לא נשמר שנתיים זה נשמר חצי שנה שנה בלחץ..
זה לא שנשארה לו המסה, זה בדיוק ההפך- ירדה לו המסה ובגלל הזכרון שריר אז עכשיו כשהוא חזר להתאמן השריר שלו גדל למה שהוא היה פעם יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
עוד לא התרגלת שפעם בכמה זמן מגיע איזה פריק גנטי שמתאמן חודש ורבע וכבר עוקף את כולנו בסיבוב?
זה מתסכל וזה לא שוויוני, אבל אף אחד לא הבטיח לך שהמשחק הזה שנקרא פיתוח גוף הוא שיוויוני והוגן.

האמת בסופו של דבר היא שיש כאלו שיתאמצו הרבה פחות ממך, הן מבחינת האימונים והן מבחינת התזונה,
ופשוט יצליחו יותר טוב ממך בתחום פיתוח הגוף. למה? כי כשהם נולדו, הוגרלה להם ברולטת הגנטיקה גנטיקה יותר מתאימה משלך לתחום פיתוח הגוף, שם ההתמקדות היא במסה, בחיטוב ובאסתטיקה.

אני בתור שמן לשעבר שקרע את התחת שלו כדי להגיע לרמת ממוצע מינוס הייתי מתוסכל מהעובדה הזאת בצורה שלא ניתנת לתיאור, אבל זאת האמת, ובין אם זה נראה לך או לא, האמת הזאת תתרחש תמיד.

הסוד הוא להסתכל על מה שיש לך ולא על מה שיש לאחרים, השוואות ותסכולים לא יובילו אותנו לשום מקום חוץ מלהתקע במקום או במקרה הגרוע לסגת אחורה. תסתכל על עצמך, תשאף לדעת כמה שיותר, תקיים את עקרונות האימון והתזונה, תתעדכן בתחום כמה שיותר ותגיע רחוק.

רק כשלמדתי להתמקד בעצמי ולא באחרים הצלחתי להגיע לתוצאות אמיתיות ומרשימות, ואני אומר לך את זה בתור אחד שהיה בכיתה ה' 1.65 על 90 קילו של שומן, בלי כושר ובלי מסת שריר.

פותח האשכול -
לעולם לא תבין כמה זמן ומאמץ חסכה לך, חוסכת לך ותחסוך לך הגנטיקה לה זכית.
את הקנאים והלגלגנים תיקח בתור מוטיבציה, ותמשיך להשקיע - אם תרצה, אני מאמין שיש לך עתיד מפואר בתחום.
תודה רבה אחשלי קראתי הכל כל הכבוד לך מעריך אנשים כמוך שמנסים לשנות את החיים שלהם מקצה אחד לשני

אני מכיר מלא כאלה שהתאמנו כשהם היו נערים והם היו בריונים וגדולים ובצבא הפסיקו להתאמן וירדו במשקל ואחר כך כשהם השתחררו או כמה שנים אחרי שהם השתחררו הם חזרו להתאמן באופן מסודר וגדלו תוך כמה חודשים למה שהם היו פעם.

• פותח/ת השרשור
העלייה שלי בחודשיים שהתאמנתי הייתה 6 קג
משקל התחלתי זהה בגיל 15 ובגיל 17 השנה ..
היום אני 68 על 1.72
א''ש 8-10

זה שכולם אומרים לך פה גנטיקה זה יפה ונחמד אבל תבין משהו אחד.. אל תסמוך על הגנטיקה תמשיך להשקיע כאילו הגנטיקה שלך לא משחקת פה ביכלל ,תאכל נקי אפילו שאתה לא עולה מהר באחוזי שומן ותתאמן חזק ובלי לוותר על אימונים . כי מה שקובע בסוף זה השקעה והתמדה והגנטיקה זה רק כלי שמשחק ברמות הגבוהות ביותר בפיתוח גוף . כדי להגיע לרמה טובה לא צריך גנטיקה נדירה. מה שאני מנסה לומר לך אח תיתן לגנטיקה להכניס אותך לשאננות ועוד יצא ממך משהו ( :

• פותח/ת השרשור
זה שכולם אומרים לך פה גנטיקה זה יפה ונחמד אבל תבין משהו אחד.. אל תסמוך על הגנטיקה תמשיך להשקיע כאילו הגנטיקה שלך לא משחקת פה ביכלל ,תאכל נקי אפילו שאתה לא עולה מהר באחוזי שומן ותתאמן חזק ובלי לוותר על אימונים . כי מה שקובע בסוף זה השקעה והתמדה והגנטיקה זה רק כלי שמשחק ברמות הגבוהות ביותר בפיתוח גוף . כדי להגיע לרמה טובה לא צריך גנטיקה נדירה. מה שאני מנסה לומר לך אח תיתן לגנטיקה להכניס אותך לשאננות ועוד יצא ממך משהו ( :
אני אחי תודה רבה על העצה אני מתאמן חזק נותן 150 אחוז כל אימון מחדש אני ב ABC 6 פעמים בשבוע קשה אבל מתמודדים משתדל לעלות במשקלים בין האימונים גם .. והאמת אני שואף יותר לכיוון הפיטנס מהבילדינג יותר יפה לטעמי..

נערך לאחרונה:
אמרתי שריר ? אמרתי שעליתי 13 ק''ג .. הרוב נוזלים חלק נכבד שריר
וכן יש לי גנטיקה כזו שבשבועיים הראשונים מתחילת האימונים אני כבר עולה 6 קילו בלי לעלות באחוז שומן וכמו שאמרתי זכרון שריר אחי
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר מהר ממתאמן מתחיל ככה ששיחזרתי את מה שעשיתי בחודשיים דיי מהר . המשקלים שלי גם גבוהים
96 בנץ' 120 סקוואט
חזה עם שיפוע חיובי עם דאמבלים 35 כל יד
לחיצת כתפיים אותו משקל
ולא עולה לי כרגע עוד בראש
6kg שריר נקי בשבועיים...
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר ממתאמן מתחיל...
התאמנתי חודשיים בגיל 7 ויש לי "זיכרון שריר"...

כל-כך הרבה שטויות בפוסט אחד... נו מילא... 🤡

מה שכן, יש לנו ב-LBS עיקרון חשוב של סגירת חובות לראק.
ברגע שציינת שאתה מסקביט 120kg ןלוחץ 96kg הראק מחייב סרטון שלך המאשר את זה. לעבודה...
@incin

אמרתי שריר ? אמרתי שעליתי 13 ק''ג .. הרוב נוזלים חלק נכבד שריר
וכן יש לי גנטיקה כזו שבשבועיים הראשונים מתחילת האימונים אני כבר עולה 6 קילו בלי לעלות באחוז שומן וכמו שאמרתי זכרון שריר אחי
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר מהר ממתאמן מתחיל ככה ששיחזרתי את מה שעשיתי בחודשיים דיי מהר . המשקלים שלי גם גבוהים
96 בנץ' 120 סקוואט
חזה עם שיפוע חיובי עם דאמבלים 35 כל יד
לחיצת כתפיים אותו משקל
ולא עולה לי כרגע עוד בראש

זכית בחוב לראק, עד 6/6.
בהצלחה! 🤩

שלושה וחצי חודשים? אתה בטח תותח רציני.

כמעט כמוני שסיימתי SS בחודש עם 300 דדליפט ו 280 סקוואט על 5 אחוז שומן, נקי נקי נקי!

למה אתם יוצאים עליו ?
אתם חושבים שהוא השתמש בחומרים ומגיע לפורים להטריל שהוא מתאמן 3 חודש ...
עוד אחד פריק גנטי מה לעשות ... נראה מצויין אחי ותספק תחוב לראק .

למה אתם יוצאים עליו ?
אתם חושבים שהוא השתמש בחומרים ומגיע לפורים להטריל שהוא מתאמן 3 חודש ...
עוד אחד פריק גנטי מה לעשות ... נראה מצויין אחי ותספק תחוב לראק .
אף אחד לא יוצא עליו. כך עובד הפורום. מדובר בעיקרון הלתל"ה.

• פותח/ת השרשור
6kg שריר נקי בשבועיים...
השריר גדל פי 4 ואפילו יותר ממתאמן מתחיל...
התאמנתי חודשיים בגיל 7 ויש לי "זיכרון שריר"...

כל-כך הרבה שטויות בפוסט אחד... נו מילא... 🤡

מה שכן, יש לנו ב-LBS עיקרון חשוב של סגירת חובות לראק.
ברגע שציינת שאתה מסקביט 120kg ןלוחץ 96kg הראק מחייב סרטון שלך המאשר את זה. לעבודה...
@incin
אחשלי אתה לא קורא נכון , עליתי 6 קג בשבועיים הראשונים לאימונים
לא אמרתי נטו שריר ברור שעם נוזלים
וכן זכרון שריר נותן לך יתרון ענק על מתאמן מתחיל . וזו עובדה אל תתווכח ותדבר שטויות ולא הבנתי מה זה חוב לראק

וזו עובדה אל תתווכח ותדבר שטויות ולא הבנתי מה זה חוב לראק

זה אומר שהתרברבת במשקלים שאתה מרים ועכשיו אתה צריך להעלות סרטון בו אתה מבצע את התרגילים שהזכרת עם המשקלים שרשמת.
זה בסדר אתה גם יכול פשוט לשלוח קישור לאחד המנהלים בפרטי.
אם לא תבצע את הנ"ל, תושעה עקב בילבולי שכל על דפי הפורום.
כאן לא משוויצים מבלי להוכיח. תיהיה חזק

• פותח/ת השרשור
זה אומר שהתרברבת במשקלים שאתה מרים ועכשיו אתה צריך להעלות סרטון בו אתה מבצע את התרגילים שהזכרת עם המשקלים שרשמת.
זה בסדר אתה גם יכול פשוט לשלוח קישור לאחד המנהלים בפרטי.
אם לא תבצע את הנ"ל, תושעה עקב בילבולי שכל על דפי הפורום.
כאן לא משוויצים מבלי להוכיח. תיהיה חזק
מי מחרטט אתה בא להסתלבט ? חחחח
היום בערב אעלה ליוטיוב בנץ'
ודאמבלים עם 35

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית